Kulturhovedstaden gør Århus til en EU-velsignet multikulturel frontløber

Af Torben Steno 35

I disse dage er et kor fra den lille cypriotiske by Pafos, der sammen med Århus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017, på besøg i den indvandrertunge bydel Gellerup. Her synger cyprioterne sammen med lokale kræfter i en af de mere end 4000 events, som kulturhovedstadsåret byder på. Eutopia hedder festivalen, der er opstået til lejligheden. På Eutopias hjemmeside  fremgår det tydeligt, hvad der er institutionens formål.

”Det er en drøm, en vision, der driver EUTOPIA. Drømmen om at skabe, over tid, et centrum for ny europæisk multikulturel folkekultur. Et sted, hvor der er plads til at nytænke og eksperimentere inden for teater, musik, cirkus, dans, performance og sport. Eksperimentere med kulturen som bærende kraft i fremtidens multietniske samfund. EUTOPIA er en drøm om at skabe et mødested mellem den lokale befolkning, besøgende og skabende kræfter fra alle hjørner af verden. En mental AGORA for nye multikulturelle eksperimenter med mennesket i centrum.

Vi ønsker at gentænke, at nytænke kulturen. Vi tror på kulturens absolutte nødvendighed for at skabe hele, tænkende mennesker. Vi tror på, at kulturen er for alle. Kulturen er kernen til samvær, udveksling, forståelse og fred. Den multietniske kultur kan blive vores redning.”

At Eutopia er hjemmehørende i Gellerup er ikke tilfældigt. Her midt den berømte Grimhøj Moskes pastorat er der nemlig særlige udfordringer – sådan som store problemer kaldes på positivistisk nudansk. Den multietniske har endnu ikke åbenbaret sig. Men Gellerup er selvfølgelig i konstant proces, og med Eutopias overbevisende trosbekendelse og dedikation in mente er der jo ingen grund til at tvivle på, at kulturprojekter, som en slags blød magt kan skabe de resultater, hvor lovgivning, offentlige integrationsprojekter og hård administration har spillet fallit. Anskueliggørelsen og rodfæstning af demokrati, ligestilling og ytringsfrihed som basale elementer til vores fælles multietniske redning af det muslimsk dominerede Gellerup går helt indlysende meget nemmere via kaospilotinspirerede kulturprojekter, som byens berømte søn Uffe Elbek i sin tid stor fadder til.

Eutopias eksempel er blot et af mange på, hvad Region Midtjylland og Smilets bys satsning på knap en halv milliard kroner går ud på. Da den jyske hovedstad i 2011 fik tildelt værtskabet af EU’s ministerråd, udtalte byens daværende borgmester, Nicolai Wammen med stolt begejstring, at begivenheden ville sætte Århus på verdenskortet. Det lød næsten som om, det var selve formålet. Ifølge pressechef i Århus Europæisk kulturhovedstad 2017 Peter Vestergaard er det allerede lykkedes her godt et halvt år inden lukketid. Internationale medier har i stort tal besøgt og beskrevet det fremsynede Jylland, mens f.eks. store hovedstadsmedier som Berlingske stort set har ignoreret projektet med den konsekvens, at Århus ikke fylder ret meget mere på Danmarkskortet, end den altid har gjort.

Ideen om de europæiske kulturbyer stammer helt tilbage fra 1985. Allerede dengang var EU bekymrede over den manglende folkelige forståelse. Kulturbyerne skulle derfor “bidrage til at bringe EU’s befolkninger nærmere hinanden”.

Jeg har min tvivl om i hvor høj grad det er lykkedes. Liberaliseringen af den europæiske luftfart med meget billige biletter til følge har nok haft større betydning. I Region Midtjylland er der nok stadig en temmelig udbredt skepsis mod både EU og visionen om den multietniske redning. I Århus er der, derimod sikkert stor tilfredshed med, at den lange kulturevent placerer byen i et internationalt selskab af små europæiske storbyer, der med EU’s velsignelse bliver multikulturelle frontløbere i kampen mod de bagstræberiske nationalt orienterede befolkningsgrupper.

Århus, den perfekte by for den globale jyde. Århus det perfekte hadeobjekt for den nationale jyde.

 

35 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Apropos Pafos.

  Cypern er, på lige fod med Jugoslavien, et godt eksempel på hvor velfungerende og harmoniske multikulturelle samfund er.

  Det er forståeligt, at nogle militæreksperter forudser, at de fleste krige i fremtiden, er borgerkrige.

 2. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  “I disse dage er et kor fra den lille cypriotiske by Pafos, der sammen med Århus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017, på besøg i den indvandrertunge bydel Gellerup. ”

  Man må gå ud fra, at der er tale om cypriotere med tyrkiske baggrund, for cypriotere med græsk baggrund er nok ikke velkomne i Gellerup.

 3. Af Flemming Lau

  -

  Pafos og Limassol ligger på den græske side af Cypern!

 4. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Så kan man kun håbe på, at der ikke opstår cypriotiske tilstande i Gellerup, hvor der bor en del tyrkere.

  Det er ikke særligt lang tid siden – i 2011 – at Erdogan truede med, at indsætte det tyrkiske luftvåben, hvis regeringen på den græsk-cypriotiske del af Cypern tillod olie- og gasudvinding fra et olie- og gasfelt, der ligger syd for Cypern, og som Tyrkiet ikke har den mindste ret til.

 5. Af Flemming Lau

  -

  Erdogan’s evindelige trusler overfor alt og alle. Det må være et povert liv i sådan en paranoia. Og EU’s manglende interesse i at varetage Cyprioternes velfærd via undergrunden taler for sig selv!

 6. Af Henrik Dalgaard

  -

  Steno er mildt sagt ikke klædt på til dette tema.

 7. Af Torben Steno

  -

  Hvorfor ikke?

 8. Af Flemming Lau

  -

  Steno har da en pointe i at luftfarten, når det kommer til stykket, har en langt større effekt! Ganske som toget, og biler med campingvogn før den. Hvem husker ikke når man som barn var ganske forgabt i billederne på folks kufferter, fra Capri til Nordkap. Nu kan man indenfor 2 uger nå at opleve folklore begge steder, hvis der ellers er noget af den slags på Nordkap…!

 9. Af Nada jensen

  -

  At høre en borgerlig forsøge sig i kultur, gør at man må lukke ned af bare grin..Umuligt at fortsætte derefter..

  Kultur bringer kulturer sammen og videre..Derfor er den kulturløse borgerlige fx. altid meget dårlig til integrations og indvandrerpolitik..Sidste også da sluserne altid står vidt åbne når de har magten..

 10. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jakob Schmidt-Rasmussen

  “Cypern er, på lige fod med Jugoslavien, et godt eksempel på hvor velfungerende og harmoniske multikulturelle samfund er.

  Det er forståeligt, at nogle militæreksperter forudser, at de fleste krige i fremtiden, er borgerkrige”.

  Jeg er sikker på, at EU vil være med til at sikre, at vi undgår borgerkrige i Europa. Cypern og Kroatien er allerede med i EU, og Serbien og Bosnien tripper for at blive medlemmmer. Det vil dog tage nogle år for økonomien og de demokratiske reformer er på plads.

  Det eneste problem er de lande med nationalistiske regeringer, der forsøger at tiltage sig mere magt og udhule demokratiet, eksempelvis Polen og Ungarn. Jeg tror nu nok, at de er mere interesserede i at forblive medlemmer i EU, så de vil nok blive tvunget til at leve op til EU’s demokratiske værdier.

  Og til bloggens emne.

  Lad os lige vente et par år og så se, hvordan kulturhovedstaden Aarhus udvikler sig efter. Ting tager sig ofte anderledes ud, når de bliver betragtet lidt på afstand. Og kulturinteresserede jyder må da være glade for og stolte over, at byen på dette område er blevet både Danmarks og EUs hovedstad.

  Så slipper vi for alt det kulturkøbenhavneri. 🙂

 11. Af Niels Juul Hansen

  -

  P.S.

  Multikulturel frontløber i EU?

  Personligt er jeg glad for den europæiske multikultur i EU (græsk, italiensk, fransk, tysk, engelsk, polsk o.s.v.).

  Tror du ikke, Steno, at når mange danskere hører ordet multikultur, så tænker de straks på muslimske indvandrere og flygtninge?

  Apropos din beretning fra Gjellerup.

 12. Af J Nielsen

  -

  Århus – grinets by.

  “Kan vi ikke gøre det lidt bredere?”

 13. Af Jan Sørensen

  -

  Disse “kulturbyer” udnævnes af multietniske, multikulturelle, globalistiske “humanister” i EU, i Bruxelles eller Strasbourg. – Alt efter hvor dette omrejsende loppecirkus nu slår pælene ned.

  Altså hele det kobbel, som alle vi europæere er r…trætte af! – Da både deres egne lønninger og deres vanvittige tiltag betales af vore surt tjente skattepenge.
  Slidsomme kroner der skulle bruges til vor alderdom, vor sygdom, vore børn og unge.

  Ikke en kæft interesserer sig positivt for dette vanvittige projekt.

  Således må disse “kulturbyer” selv sørge for bare lidt aktivitet.

  Som nævnt i nærværende klumme ved f. eks. at et kor fra den ene kulturby på Cypern besøger den anden kulturby i Danmark. – Og vise versa!

  Et krystalklart eksempel på, hvorledes EU bruger borgernes skattekroner på det rene pjat!

 14. Af Flemmimg Lau

  -

  Udveksling af folklore er da fint fra lande som Bosnien og Serbien. De kommer nemlig aldrig ind EU. Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn forlader nok snart EU, idet den påtænkte kvote tvang er dem inderligt imod, og selvom at de bliver lidt mindre rige, så er det alligevel en.win sin situation. De bevarer deres selvstændighed, og slipper samfundsmæssigt for alle problemer af økonomisk, integrations og kriminel karakter! Jeg tror faktisk at man vil se en opblomstring af turister til disse lande, for at se at det godt kan lade sig gøre at leve et godt liv uden EU som ” sutteklud” og ikke mindst uden de multikulturelle tiltag som ” stjæler” de tilbageværende landes vækst, velfærd og tryghed! Mon ikke det også vil blive afspejlet i deres folklore!

 15. Af Gert Hansen

  -

  Citat: ‘Anskueliggørelsen og rodfæstning af demokrati, ligestilling og ytringsfrihed som basale elementer til vores fælles multietniske redning af det muslimsk dominerede Gellerup …’

  Vorherrebevares. Endnu et verdensfjernt utopisk fromt ønske. Er der virkelig stadig naive mennesker der tror, at man kan afskaffe islam? Mangel på ‘demokrati, ligestilling og ytringsfrihed’ er hele essensen i ideologien islam, og hvis disse ting skulle vinde indpas, ville islam ingen berettigelse have. Hvorfor tror man egentlig, at fundamentalistisk islam (bivånet af en tavs umma) er på krigsstien overfor Vesten? Det er netop for at undgå disse vantro og kristne begreber, skulle vinde indpas i islam. De findes ikke i et eneste af OIC’s 57 muslimske medlemslande (eller i de europæiske parallelsamfund), hvoraf nogle endda går den modsatte vej som Tyrkiet, efter nogle årtiers unormalitet med sekularisme.

  ‘Drømmen om at skabe, over tid, et centrum for ny europæisk multikulturel folkekultur ‘, skriver EUTOPIA. Hvorfor (E)UTOPIA drømmer om antagonistiske multi-kulti parallelsamfund, er en gåde.

 16. Af jan ulrik friis

  -

  Når jeg bevæger mig ind i Gellerup-parken, dukker vi altid op 4 mand stærk, og altid kun i dagstimerne, og aldrig uden at sømanden er med, for om islamisterne forsøger sig på noget som helst så får de squ’da øretæver!

  Vores overmod at bevæge sig ind i Gellerup-parken gælder dog kun i dagstimerne!

  En gammel god ven en dansker der havnede i det danske byokrati, og derfor imod alt sund fornuft blev tvangsflyttet fra sit dejligt hus i Brabrand til Gellerup-parken, til et helvede på jord, en krigszone, kun ulykke og eledighed at som dansk sidde i Gellerup-parken, en røverhule, en krigszone, det “multikulturelle eksperimenter med mennesket i centrum” !!!

  Hårrejsende hvordan vores danske ven konstant og ugentligt bliver overfaldet, altid samme elendighed at han bliver udsat for vold og udplyndret sin pension, en gammel mand der hverken kan flygte eller forsvare sig……kald det kultur, kald det multi-kulti, kald det en “berigelse”, eller “multikulturelle eksperimenter med mennesket i centrum” !!!

  Jeg kalder Gellerup-parken for en krigszone, en røverhule, en no-go zone, et helvede på jord!

  Riv ned lortet!

  Og det til trods vi husker sikkert alle H enrik K nage helt fra H ampen, han var trofast hyggelig kommentator disse blogs i mange år, H enrik fortalte han var med til at bygge Gellerup-parken, fortalte at dengang Gellerup blev bygget var det allerbedste det ypperste up-date kvalitetsbyggeri Danmark dengang kunne frembringe, at kun det allerbedste godt nok til os danske, det var aldrig fra start forudset eller tiltænkt islamisterne, men de blev flere og flere, har nu så godt som helt fortrængt danskerne fra Gellerup-parken, og forvandlet et absolut kvalitetsbyggeri i en voldszone, en ren gettopark af bandekriminalitet, hvor ingen bevæger sig ind frivilligt, men gyser, at danske er ikke længere velkomne, hvor selv politiet føler sig usikre!

  Islamisterne har for længst overskredet deres velkomst, nedriv lortet, og hjemsend samtlige disse banditter til 100%, og stil de anvarlige politikere, og embedsmænd, og godhedsindustrien til fuldt regnskab for deres ugerninger, de der ødelægger, og i turbo bliver ved med at ødelægge Danmark i landsforrædderi, i dette “multikulturelle eksperimenter med mennesket i centrum” !!!

  Hvad med at sætte danskerne i Danmark i centrum?

 17. Af jan ulrik friis

  -

  …..i filter cirka 11:42……….Hvad med at sætte danskerne i Danmark i centrum?………

 18. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, det var et langt indlæg på næsten godt dansk. Synd, at du ikke får læst dine indlæg igennem af en indfødt først. Der er en række fejl, idiomatiske snarere end grammatiske; men de er der.

  Og så er det synd, at du ikke har en idé om, hvordan det egentlig står til med integrationen i Danmark. Min søn, som arbejder med handicappede i Aarhus og er på besøg for tiden, talte netop om det, efter at vi igår var i Fields. Han noterede, at de miuslimske kvinder synes mere og mere velintegrerede, man ser færre og færre med tørklæde, hvorimod man i Kristianstad, som jeg bor i nærheden af, får et helt andet indtryk. Integrationen lykkes meget godt i Danmark; men i Sverige er det gået galt.

  Og så kan Niels Larsen og hans ligesindede råbe op alt det de kan. Det må være indtrykket fra Udkantsdanmark, de repræsenterer — i hvert fald mentalt set.

 19. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, det var et langt indlæg på næsten godt dansk. Synd, at du ikke får læst dine indlæg igennem af en indfødt først. Der er en række fejl, idiomatiske snarere end grammatiske; men de er der.

  Og så er det synd, at du ikke har en idé om, hvordan det egentlig står til med integrationen i Danmark. Min søn, som arbejder med handicappede i Aarhus og er på besøg for tiden, talte netop om det, efter at vi igår var i Fields. Han noterede, at de miuslimske kvinder synes mere og mere velintegrerede, man ser færre og færre med tørklæde, hvorimod man i Kristianstad, som jeg bor i nærheden af, får et helt andet indtryk. Integrationen lykkes meget godt i Danmark; men i Sverige er det gået galt.

  Og så kan Niels Larsen og hans ligesindede råbe op alt det de kan. Det må være indtrykket fra Udkantsdanmark, de repræsenterer — i hvert fald mentalt set.

 20. Af lisbeth sørensen

  -

  Lemchen er israelitter..slet ikke Dansker…Stop din løgne lemchen..

  Kulturløse borgerlige som lemchen, bloggeren mv. , burde ikke ytre sig om kultur, men lade folk der ved noget om det ytre sig her..

  For dem drejer det sig kun om at spare på kulturbudgettet..De kulturløse borgerlige har beskåret kulturbudgettet så draconisk i Danmark nu, at det er Europas anden laveste i % af BNP efter grækenland. sølle 0.70% nu blot..

  De forveksler formel l løb der skal foregå i Danmark med kultur..Uden tvivl bliver det løb borgerligt sponseret af andre folks penge , som ville tour de france blive det, mens de selv skummer fløden fra skattekroner selv som sædvanligt.

 21. Af lisbeth sørensen

  -

  “Vores overmod at bevæge sig ind i Gellerup-parken gælder dog kun i dagstimerne!”

  Vuf…Du forveksler neonazitøssedrenge med rigtige mænd og kvinder igen.. Der er ingen sammenligning her.

  “Udveksling af folklore er da fint fra lande som Bosnien og Serbien. De kommer nemlig aldrig ind EU. Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn forlader nok snart EU, idet den påtænkte kvote tvang er dem inderligt imod” Lau

  Disse land lever af EU..De forlader aldrig de gratis penge..Ligesom spanien m.fl gør de hvad der bliver forlangt og sagt når virkelig presset. Derudover skal du ikke tro på at Serbien og bosnien aldrig kommer ind..Serbien nærmer sig med storskridt som gør Bosnien..selvom det vil værre forfærdelig..De bliver medlem på et tidspunkt.

 22. Af lisbeth sørensen

  -

  “Vores overmod at bevæge sig ind i Gellerup-parken gælder dog kun i dagstimerne!”

  Vu,f…Du forveksler ne,onaz,itøss,edrenge med rigtige mænd og kvinder igen.. Der er ingen sammenligning her.

  “Udveksling af folklore er da fint fra lande som Bosnien og Serbien. De kommer nemlig aldrig ind EU. Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn forlader nok snart EU, idet den påtænkte kvote tva,ng er dem inderligt imod” Lau

  Disse land lever af EU..De forlader aldrig de gratis penge..Ligesom spanien m.fl gør de hvad der bliver forlangt og sagt når virkelig presset. Derudover skal du ikke tro på at Serbien og bosnien aldrig kommer ind..Serbien nærmer sig med storskridt som gør Bosnien..selvom det vil værre forfærdelig..De bliver medlem på et tidspunkt.

 23. Af jan ulrik friis

  -

  En dag vil Hr L emche selv løbe ind i islamisterne, så vil Hr L emche til fulde forstå!

  Når vi sidder sammen i Gellerup-parken, altid en ved vinduet holder øje med bilen, gamle venner drikker en håndfuld medbragte bajere, og lytter til den ondskab vore gode gamle ven en dansker på 94 år udsættes for, at tårer rækker end ikke til, han forlod et vidunderligt hus med have på en solvendt sydskrænt i Brabrand, med den mest vidunderlige have, at ikke en dag ikke en time hvor han ikke savner sig tilbage til sit dejlige hus i Brabrand!

  Uforskyldt endt i et islamist helvede i Gellerup- parken, indvandrer bander enten trænger sig ind i flok via fordøren, eller de kravler op og ind via terrassen, hele tiden den samme uhyggelige historie om og om igen, fremmede i hans lejlighed, stjæler hans pension!

  Hvem bryder sig om en 94 år gammel dansk mand, der grædende sidder i Gellerup-parken, det er der ingen der gør, selv hjemmeplejen tager sig betalt, sidst et frygteligt spektakle da islamisterne havde stjålet alt, og hjemmeplejen ligeglade, ville også se sig betalt, en stor forsamling banditter i koncentrat, vi danske kun for 3-4 rangs borgere at regne i eget land!

  “Og så er det synd, at du ikke har en idé om, hvordan det egentlig står til med integrationen i Danmark. Min søn, som arbejder med handicappede i Aarhus og er på besøg for tiden, talte netop om det, efter ……….”

  Hr L emche man kan sparke en hund så meget at den bidder, dagen vil komme hvor vi danske – svenske har fået nok!

  Islamisterne har allerede overskredet deres velkomst!

 24. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, det blev dit sprog ikke bedre af, snarest værre. Så hvis du vil spille dansker, så prøv at skrive som sådan en.

 25. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF: “Islamisterne har allerede overskredet deres velkomst!”

  Sådan kan man ikke udtrykke det på dansk. Det er noget uforståeligt vrøvl. Prøv nu at tage dig sammen.

 26. Af Martin Jørgensen

  -

  Et indlæg der handler om et kor fra den græske del af Cypern og om at nytænke kulturudveksling .
  Ender i det sædvanlige kævleri om dem og os- og drømmen om et Eutopia ender nok i et utopi.

 27. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche…….: “Islamisterne har allerede overskredet deres velkomst!”

  Ja på dansk hedder det hjemsend samtlige islamister, øjeblikkeligt, og helt uden blødsødenhed, hjemsend samtlige islamister til 100%!

  En lettelse for det danske folk den dag alle islamisterne forsvinder, M erkels destruktive islamistiske multi-kulti plan, NATO/EU/M erkels ide den totale destruktion af EUs nationalstater, og nationalstaten Danmark, hendes islamister er alle uønskede af befolkningen i EU, islamisterne er dødsens farlige, vil os kun ondt, det ved M erkel, det ved F rontex, nettop derfor bliver de ved at hente hele Mellemøsten, hele Afrika befolkning til borgerkrig og destruktion af EUs nationalstater!!

  Borgerkrigen forudsigelig, islamisterne er alt alt for mange, vi danske alt for få!

 28. Af jan ulrik friis

  -

  ……svar til Hr L emche i filter cirka 16:55……..islamisterne er alt alt for mange, vi danske alt for få!…

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, du fik vist en vodka for meget til frokost. Dit sidste indlæg er fuldstændig usammenhængende.

 30. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche…..”… en vodka for meget til frokost…”…

  Vanskeligt spørgsmål, det vidste du, fordi det er relativt, i betragtning af at det er en anderledes tidszone!

  I situationen hvor Danmark handlingslammet og ustabilt, naboer som Sverige og Tyskland der begge ligger underdrejede i islamistiskt vold og terror, og dine helt nye udmeldinger idag fra svenske Kristianstad, at i Sverige er noget gået helt galt, tror derfor alle vi på denne blog er rystede idag, dine udmeldinger om de svenske forhold!

  Vi kan sagtens tage ind flygtninge, men ikke islamister, og ikke fra Mellemøsten eller fra Afrika, om vi vil vores eget bedste, se selv Sverige hvordan det gik, godt at L emche du holder os opdateret de svenske forhold time for time, Danmark skriger også på justits, lov og orden, borgerkrigen er nu ikke langt borte!

 31. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Så hvis du vil spille dansker, så prøv at skrive som sådan en.”

  åbenbart bruger udenlandskdanskeren fra zioland en god hasbaramanuel oversætter selv?

  Påpeger blot at man kan være ikke-dansker ,og stave godt med den korrekte software installeret? Eller hvis filteret er i en venligt stemt. Og det er den jo i israelitter ejet aviser?

 32. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Så hvis du vil spille dansker, så prøv at skrive som sådan en.”

  åbenbart bruger udenlandskdanskeren fra zi.oland en god h.asbaramanuel oversætter selv?

  Påpeger blot at man kan være ikke-dansker ,og stave godt med den korrekte software installeret? Eller hvis filteret er i en venligt stemt. Og det er den jo i isra.elitter ejet aviser For le.mchetyperne?

 33. Af jan ulrik friis

  -

  L isbeth……..“Vores overmod at bevæge sig ind i Gellerup-parken gælder dog kun i dagstimerne!”

  “Vu,f…Du forveksler ne,onaz,itøss,edrenge med rigtige mænd og kvinder igen.. Der er ingen sammenligning her. ”

  Nej ingen sammenligning, rigtige mænd ser anderledes ud!

 34. Af torben hansen

  -

  Så læs dog Berlin gske ang. forfalsket medicin til kræftpatienter og psykisk syge. Eller læs avpixlat, snaphanen, den korte, newspeak og “mer kels migrant crisis. De bekymrede har ret. Danmarks fremtid bliver grufuld. Vi sidder nu på en tikkende bo m be.

 35. Af jan ulrik friis

  -

  L isbeth du er tilsyneladende afskåret fra virkeligheden, har ikke set venstreregeringens hærgen af landet disse sidste år, det forstår sig, kan L isbeth forestille sig at Danmark nogensinde igen en venstreregering, det holder landet simpelhen ikke til, vi bevæger os imod tyske – svenske – franske tilstande, ja rigtigt nok borgerkrigen er ikke langt borte, det bliver en ensidig nedslagtning, ikke noget vi danske kan glæde os til, vi har nemlig alt at tabe, og intet at vinde…….islamisterne derimod har intet at tabe, men alt at vinde!

  Der findes ingen vilje til at redde Danmark, for så var det sket, ordensmagten havde grebet ind skabt lov og orden, men det vil aldrig ske, for så var det sket, fjenden står nemlig allerede i landet!

  Istedet må vi danske hverisær nu forberede os på en fremtid udenfor og langt fra Danmark, der findes der ingen kære mor, igen sociale overførselsinkomser, selv pensionen i reserve fra “Danmark” tager slut, ingen fribolig eller asylturisme når det gælder det danske folk, altså kniven på struben!

  L isbeth alt denne elendighed kan du takke L økke regeringen for, stem nu ikke venstre igen ved næste valg i rent et anfald af selvdestruktion, L økke vil igen love dig 0 migration, men nu ved du det var alt kun en fed løgn, vi danske står nu til at miste alt, nationalstaten Danmarks undergang kommer snigende time for time, tydeligt at se katastrofens omfang i Sverige, men det samme gælder også for Danmark, nationalstatens undergang!

Kommentarer er lukket.