DF i EU er en syndig rodebutik

Af Jarl Cordua 98

DRs nylige dokumentarudsendelse ”DF og de skjulte bilag” viser, at de 605.766 danskere, mere end hver fjerde vælger, som ved Europa-Parlamentsvalget i 2014 stemte på Dansk Folkeparti, er komplet til grin.

DR-udsendelsen mere end sandsynliggjorde, at to af de folkevalgte på DFs liste Jørn Dohrmann og Rikke Karlsson i kraft af et syndigt rod ikke engang evner at holde deres privatøkonomiske forhold fra at blive blandet sammen med EU-midler de såkaldte ”blyantspenge”, som parlamentarikere får for kontorhold. En ret simpel øvelse skulle man ellers tro.

Således lod Karlsson sin søn løse en opgave, men lod parlamentets kasse betale. Det til trods for, at den trafik er stik imod reglerne for at undgå mistanke om nepotisme. Meget behændigt undlod sønnen at oplyse det fælles efternavn på fakturaen, antagelig for at undgå, at ingen røde lamper blinkede. Karlsson private rådgiver skiller sig også ud fra mængden ved at være clairvoyant, men også med kreative evner til imod reglerne at malke systemet, så det bl.a. også kommer religiøse foreninger, som er parlamentet helt uvedkommende, m.v. kontant til gode. Endelig lod Karlsson aflønningen af en assistent ske stik imod alle regler for parlamentets kasse ved at overføre midler til assistentens taxafirma. Karlsson, der som bekendt forlod DF, fordi hun selv blev opmærksom på regnskabsfusk, og åbenhedens ukronede dronning, er dog nu lukket som en østers, når DR stiller spørgsmål.

Dohrmann, som samtidig også er under bizar anklage for ved vold at stjæle TV-journalisters kamera og optagelser, har lavet afregninger, som endnu ingen revisor har villet stå model til. Hans kreative påfund blev tilsyneladende for meget for DFs revisorer, som betegner dem som en ”udfordring”. I tre år evnede han ikke at præsentere en revisorerklæring, der kunne sandsynliggøre, at midlerne blev brugt efter reglerne. Først langt om længe – og efter at DFs partiledelse tvinger ham til truget – kan DR få et interview fra Dohrmann. Her lignede DF’eren en pryglet hund, der skulle forklare, hvordan han har kunnet overføre en million kr. af EU-midler til sit eget firma. Dohrmann kan ikke engang blive enig med sin tidligere gruppeformand Morten Messerschmidt om, hvad de har af aftaler mht. regnskab. Som om det er sådan noget, man klarer med en intern lokumsaftale frem for bare at følge reglerne ligesom alle andre? Hvor svært kan det være?

DF i EU ligner mest af alt en nyindspilning af Olsen-Banden i Bruxelles med en gruppe overbetalte dilletant-skuespillere. Alle bagtaler alle, hvis de altså ikke går og lækker papirer og mails fra hinanden. For siden at gå amok på en kameramand eller skændes på TV om, hvem der har sagt hvad og hvornår?

DFs vælgere må i dag måbe over, at de fire på DFs liste som de sendte til Europa-Parlamentet med den opgave at tage et nådesløst opgør med pamperes frådseri og bureaukraters lukkede døre i EU, i stedet bruger tiden på at stikke sugerør i EU’s kasser for så siden at lege kispus og gemme sig for journalister, der faktatjekker om de nu selv praktiserer, det de prædiker.

Bortset fra, at DF vandt EP-valget, og at de fire hæver hyren, vi alle betaler, så kan man kun konkludere, at det, de fire folkevalgte har præsteret samlet set, må betegnes som en veritabel skandale, og dermed en politisk fiasko for partiformand Kristian Thulesen Dahl.

Der er kun tilbage at ønske DFs vælgere et ”Velbekomme”.

 

98 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Tror du, at Venstres folk kan sige sig fri for at svindle med EU-midler?

  Jeg tvivler oprigtigt.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, de er sikkert smarte nok til ikke at blive taget på fersk gerning som en hvis Messerschnitzel…

 3. Af N. Jensen

  -

  ALLE svindler med blyantspenge. It’s not a bug, but a feature.

 4. Af Helge Nørager

  -

  Det er let at få den tanke at de samme forhold gør sig gældende for deres MF’er.

  Blot er der i DK, ingen kontrol af MF,s brug af diverse kontorpenge, dobbeltbolig, osv.

  For det sejler som med skat, ingen kontrol ingen ansvar.

  Og med de nye regler for totalt mørklægning af alle info er det umuligt for nogen at vide hvor meget der svindles.

  Men logik foreskriver at hvis 4 uf ad 4 DF,er som er MEP har rod og svindler, vil der nok også være 100 % deltagelse i de samme sportsgrene udi skatteunddragelse og almen svindel blandt deres MP,er.
  Det er ren logik, og ikke en påstand.

  Og der af kan man udlede hvad man nu vil.

  Nogen vil måske se en sammenhæng i destruktion af skat, og dette.

 5. Af Lisbeth sørensen

  -

  “DF i EU ligner mest af alt en nyindspilning af Olsen-Banden i Bruxelles med en gruppe overbetalte dilletant-skuespillere”

  DF er det hemmelige ja parti mht. eu regi. Partiet har stemt for flere EU forslag end noget andet Dansk parti..

  Tror indlægget drejer sig om at DF og S nu danner par, og vi reelt har en 80% DF-S regering nu., og bekymringen blå blok ser i at miste deres flertal for måske en generation, hvis det lykkedes disse to at skabe en stram indvandringspolitik. For i det tilfælde vil de bevare magten mindst i en generation..

  Man kommer ikke uden om at DF har været håbløst uanstændig og borgerlig mht. frådseri i EU regi, og en lempelig indvandvandrerpolitik under deres hvad nu 3o år i blå blok? Indvandrerantallet blev fordoblet under VKO pr. år over lo år, end lo året før. Og nær igen nu, med 200.ooo ankomne nyregistreret indvandrer ialt på to år til Danmark..

  DF har i årevis beskyldt resten af blå blog for at være grunden til indvandrerantallet…Hvis den fortsætter under en S-DF regering, må bluffet siges at være blevet brugt for sidste gang. DF vil da kunne reduceres til under spærregrænsen og ingen kan eller vil købe den løgn partiet med success har solgt DF stemmende i 3o år..De er ikke engang klar over den massive indvandring deres stemme på DF har medført i disse mange år?

 6. Af Kim Sørensen

  -

  DF har helt sikkert overskredet nogle grænser. Men meningsmaskineriets rituelle og nærmest koreografiske forargelse over DF fremstår altså en smule for opportun, til man kan tage den alt for seriøst. Macron har lige mistet 3 ministre på 2 dage, til en korruptionsskandale under opsejling, der sjovt nok også involverer “kreativ” brug af EU-midler. Og Cordua bruger sæbekassen til en kritik af DF, der mildest talt er uoriginal?
  Det er jo ikke engang fordi de såkaldte “meningsdannere” behøver spejde hele vejen til Frankrig, hvis de vil ryste posen en smule. Der er f.eks. sagen om Margrete Aukens valgplakater, som Europa-Nævnet i første omgang betalte for med EU-midler og i anden omgang “undersøgte” om samme EU-midler var blevet brugt korrekt. Det kunne da være et interessant indspark i debatten om EU-midler, hvis man kiggede lidt på det. At Europa-Nævnet både fordeler EU-midler og undersøger om de bliver fordelt i tråd med reglerne. Men den slags er åbenbart ikke på Corduas borgerlige horisont.

  Og hvad i øvrigt det flertal af vælgerne, der stemte på EU-glade kandidater i den tro, at EU er en redelig og fornuftigt drevet organisation? Er de ikke også til grin, når politikernes omgang med EU-midlerne sejler så meget, at selv vidunderbarnet Macron kommer i dårligt selskab?

 7. Af Martin Jørgensen

  -

  Jeg har ikke taget nogle kager siger messedrengen imens han har hele hånden nede i kagedåsen.

 8. Af Lisbeth sørensen

  -

  Indlæg i fifleriet om Venstrekorruptionens massive størrelse?

  Tak venstre for de loo milliarder mistet kroner i skat..

 9. Af karl nielsen

  -

  Jeg synes af DF udviser stor vilje til at følge EU’s traditioner.

  Europas store håb Macron har nu i alt mistet fire ministre – tre alene de sidste to dage:

  “Anklager om misbrug af EU-midler beregnet til sekretærstøtte i Europa-Parlamentet har nu fået yderligere to ministre i den franske regering til at trække sig fra deres poster”

  -Man må hyle med de ulve man er iblandt 😉

 10. Af Niels Ohlsen

  -

  “…de 605.766 danskere, mere end hver fjerde vælger, som ved Europa-Parlamentsvalget i 2014 stemte på Dansk Folkeparti, er komplet til grin.”

  Det må man bare ikke forvente trænger ind hos det nationalpopulismeelskende segment.

  De stemmer det samme næste gang.

 11. Af Niels Ohlsen

  -

  …..og deres vælgere ynder som den mest primitive af alle primitive undskyldninger at sige eet eller andet med, at “det gør de andre også” og andet i den stil. Uden at være specifik.

 12. Af Thomas Holm

  -

  Nu hører til den historie også at præs. Macron har haft kampen imod korruption i sit valgprogram siden han satte det op og at ingen af de fire kommer fra LREM, men fra MoDem, det lille gamle center-borgerlige støtteparti som LREM dog kan regere uden med.

  En nyvalgt politiker der opfylder valgløfter, uhørt i Danmark åbenbart …

 13. Af Peter Neerup Buhl

  -

  Ja, de nævnte er nok helt nede på niveau med vor statsminister, men skønt mindre magtfulde sparkes der – som rent politisk uønskede – fuldt så meget til dem. Både hvad statsministeren og DF’erne angår, må man dog altid huske, at deres personlige økonomiske uformåenhed er mikroskopiske pebernødder i forhold til pengespildet på alskens “lovlige”, men stærkt samfundsskadelige politiske projekter, som DF’erne trods alt vil gøre mere op med end statsministeren, hvilket sagligt set bør være det væsentligste for vælgerne. Men en politisk udrensning til bunds ville selvsagt være at foretrække.

 14. Af I. Hansen

  -

  Journalister KAN bare ikke lide DF :)…..og de misser intet det kan bygges oven på.

  Som en engelsk eu-ansat har udtalt: det er rent justitsmord på Messerschmidt….for alle dernede i den rodebutik (=eu) gør alle det….bruger eu-penge til partipolitiske temaer.

  Jeg tør æde en sommerhat på at resten af folketingets partier har gjort det samme (og alle øvrige eu-lande i øvrigt).
  Danske partier røg med garanti med 100km i timen, til telefonen til deres folk og råbte RYD OP !!!……slet…..benægt….osv.

  Journalister som samfundets vagthund?……det er jo en joke .
  Journalister er mikrofonholder for udvalgte politikere :).

  Både v og rv har stor interesse i at prøve at svække DF…….om end af forskellige årsager.

  Snyd, svindel osv er naturligvis helt uacceptabelt…..og eu er en dybt korrupt rotterede….men at hænge 1mand/ 1parti ud i forhold til alle, er også en slags snyd, ikke?

 15. Af Henrik Schultze

  -

  Jeg stemte ikke på Messerschmidt for at han skulle afsløre EU pampere , men for at at han skulle svække EUs magt over danskere og på sigt få nedlagt EU.
  For min skyld må han snyde EU alt det han kan .
  Jo mere EU viser sin uduelighed jo før får befolkningerne nok.
  Iøvrigt ligger journalister og politikere ca lige mhp manglende popularitet , bedrag og løgne

 16. Af JJ Pedersen

  -

  DF råber op, men gør intet internt og vil ikke tage ansvar for det de gør.
  DF er under mindste fællesnævner og ødelæggende for etik og debat i Folketinget!
  Vi ville være kommet langt, hvis vi blev fri for DF.

 17. Af Niels Ohlsen

  -

  Henrik Schultze – 21. juni 2017 20:44

  Ja, du bekræfter fuldstændigt, hvad jeg sagde ovenfor.

 18. Af Viv Skaalum

  -

  (Jeg prøver at indsætte igen jvf problemer med indsætning.)

  Hvem husker ikke den her fra 2009?
  “Socialdemokraternes fynske spidskandidat i EU-parlamentet Dan Jørgensen har på fem år kørt i taxi for 295.000 kr. og ved at flytte rundt på sine konti til rejseudgifter har han stukket 166.709 kr. i egen lomme – penge han ellers havde lovet at betale tilbage til de europæiske skatteydere.

  I 1999 vedtog EU-parlamentet, at rejseudgifter og taxature i hjemlandet skal betales af kontoen for kontorudgifter, men Dan Jørgensen har i stedet betalt sine taxature i Danmark med penge fra den konto, der skal dække flyrejser. Det er denne ombytning af konti, der har givet Dan Jørgensen mulighed for at stikke de mange penge i egen lomme, hvilket altså både er imod reglerne og Dan Jørgensens egne valgløfter.” BT.

  Det ser ud til, at de danske politikere rammes af en eller anden form for hjerneblødninger, når de sendes til EU.

 19. Af trams gedeholm jensen

  -

  De virkelige idioter er os borgere…..vi er årsagen til det lort vi sidder i. Borgerne blev forblændet af DFs racistiske nationalistiske propaganda. De andre partier gik med. Vi jublede! Og her sidder vi så, i lort til halsen, fordi vi har ladet vor indre svinehund styre vores valg.

 20. Af Jens Kristensen

  -

  Det at andre gør noget forkasteligt berettiger ingen til at gøre noget ligeså forkasteligt.
  Det er underligt med denne……ja…..men hva’ så med?

 21. Af Thomas Jensen

  -

  Når man læser nogle DF vælgeres kommentarer får man unægteligt indtryk af, at DF er uskyldige selvom det modsatte er bevist.

  For resten er DF igen og igen kåret som folketingets mest topstyrede parti, så jeg har personligt svært ved at forestille mig, at partiets ledelse har været fuldstændigt uvidende om, at noget var galt.

 22. Af Henrik Schultze

  -

  Niels Ohlsen
  Og du er ligeså dårligt begavet som resten af de multikulturelle socialister der arbejder hårdt for deres egen undergang.
  I ligger som I har fortjent og I er ikke gode mennesker , som I selv tror .

 23. Af Per Torbensen

  -

  Ja ikke uenig Cordua -snyd og bedrag på mange planer i EU gør sig gældende,derfor denne politikerlede som bragte Macron til magten i Frankrig-befolkningen hældte de etablerede politiske partier ned af brædtet,vi ved jo alle godt,at en brugtvogns forhandler har en større troværdighed end gennemsnittet af en politiker .
  Allerede for 10 år siden meddelte EUs budget kontor ,at der hvert år manglede omkring
  950 milliarder kroner i regnskabet som ingen kunne gøre regnskab for-pengene var forduftet som vand på en varm sten og har det ændret sig-næppe.

 24. Af Niels Ohlsen

  -

  Henrik Schultze – 21. juni 2017 22:03

  Wow, så kom det ventede primitive ad hominem og uden antydning af viden om, hvad jeg står for.

 25. Af P Christensen

  -

  EU kan ligesom sin forgænger Sovjet kun eksistere med en række nyttige idioter.
  Og der er de fleste journalister jo helt perfekte som agitatorer.

  Helt ligesom hele det politiske korrektheds parnas’ nedbrydning af broderlandet
  til en række ikke-vestlige forbryder enklaver.

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/5000-kriminelle-og-200-netvaerk-der-bliver-flere-udsatte-omraader-i-sverige

 26. Af Erik Larsen

  -

  Kære Cordua,
  Jeg må indrømme at jeg uden at være totalt DF-fan har tabt særdeles meget for dig, eftersom du nok ikke vil se i øjnene at der i det syge EU pamperhus, snydes i et væk af folk fra alle partier. Men, men, men det morsomme og det gode at hakke på, fra de såkaldte “liberale partier” m.fl. er jo at køre på det parti (sjovt nok eneste danske), som alle I, og kultur-eliten hader. Velbekomme, ja I har jo opnået det I ønsker – DF kommer vel aldrig over de ca. 20%, så I kan jo bare grine og lefle for alternativer, DDR-fans, Liberale ministerbiler o.s.v. — føj. og snart får I vel et indvandrer/muslim parti med i købet.
  Politikere endda fra den blå side der har været i mange år i pamper-EU-byen (endda venstre-folk) siger jo at det har været ganske almindeligt at se fra alle partiers side. – Bilags-sjusk. Hvilket selvfølgelig ikke er OK, men at man bliver, ved, ved og ved med DF er ikke svært at se grunden til. Politisk procent-slagsmål m.m.

 27. Af Helge Smith

  -

  Både i Frankrig og i USA er valgenes resultater kommet bag på etablerede politikere. I begge tilfælde var resultatet et opgør med det etablerede og det etablerede var netop politikere der ikke forstod at forvalte den magt, de havde lånt.
  I USA havde politikerne i al for lang tid tid ignoreret en stadig større gruppe borgere og i Frankrig var man så trætte af, at politikerne opførte sig præcis, som det passede dem.
  Kun DF´s egne vælgere kan gøre noget ved disse sager og opfatter de det ikke som et problem, ja, så ER det ikke et problem. Nepotisme, tyveri, bestikkelse – hvad som helst – er tilladt i toppolitikernes verden så længe, man ikke har et flertal imod sig og vælgerne i øvrigt er ligeglade.

 28. Af Rap And

  -

  DFs vælger har nu været til grin i rigtig mange, mange år, men den selverkendelse har ingen bundklang i de kredse.
  Hvor Venstres politikerne finder, at usandheder er et legitimt politisk værktøj, så tror DF at misbruget af offentlige midler kan affejes med beskyldninger om, at det er noget alle de andre også gør, og at DF kun bliver forfulgt fordi de er modstander af EU.

 29. Af L. Pedtersøn

  -

  @ JARL CORDUA.

  GODT SKREVET INDLÆG, MED BÅDE KONTANT SAFT OG KRAFT, MEN DU GLEMMER EN HEL DEL.

  1. Når du omkring indberetning, henviser til, “som ALLE de andre gør”, tager du vidst munden
  for fuld, da kun en ovenud naiv mongol kan være i tvivl om, at stort set samtlige medlemmer,
  stjæler med arme og ben, og således ej heller vil vise regnskabet for deres kuglepenne penge

  2. Når du siger: “de penge JEG betaler”, er det simpelthen forkert, da din indkomst, beror på
  stjålne midler, som selv samme DF, samt øvrige partiforeninger, kanalisere ned i dine lommer
  fra andre, hvortil du komisk indlysende, betaler skat af “andres” ufrivillige skat = betaler 0 skat

  NÅR MANDEN INSTALLERES TIL FORÆRING AF 315.000 KR. FOR FÅ TIMERS ARBEJDE OM ÅRET:

  Det virker også mærkværdigt på mig, at du på den ene side, er i stand til at isolere dig til DF´s
  interne tyveri til sig selv, imens det at Pia installerer manden i en fuldstændig åbenlys komisk
  hjemmelavet post, som såkaldt: “Statsrevisor”, (selvom vi har en rigsrevision) og hvis arbejde
  består i, at undersøge sig selv,. for at tildele virkningsløse næser, for ca. 315.000 skattekroner.

  AFSLUTNING:
  Hvad enten vi taler tyveri til diverse presseansatte, tyveri via forfordeling til de 5% af befolk.
  som er tilmeldt en politisk forening, (hvortil man tager røven på de resterende 95%), ”LAVER”
  sin helt egen DR promotion TV kanal, (som atter igen tilstoppes med foreningsmedlemmer),
  med hvad dertil høre af to dages effektiv arbejdsuge, og helt ned til kun ganske få timer, for
  600.000 stjålne tvangs-kroner, (læs: milliongager, set fra betalerens perspektiv), forekommer
  mig derfor endnu engang, noget farvet og system-afdanket, når du ignorer disse syge fakta 🙁

 30. Af Bo Andersen

  -

  Manglen på sengepladser på de psykiatriske afdelinger ses tydeligt i denne debattråd…..

 31. Af egon larsen

  -

  “Manglen på sengepladser på de psy ki atriske afdelinger ses tydeligt i denne debattråd…..”

  Ikke nok Ven.stre pladser du mener? Måske! Ikke direkte uenig…Og ja, tror det ville være ganvligt……

  DF pladserne er vist fuld allerede? Og korrekt der er pladst til flere tusinde af disse der, og burde ligge der..

 32. Af G Sørensen

  -

  Det er nok rigtigt, at DF er blevet for præget af de dårlige mennesker, de omgås til daglig. Alle ved hvordan et dårligt miljø kan præge et ellers renfærdigt menneske. Dette gælder nok også for et politisk parti. Nogle finder det så i orden at optræde hovent og så onde, at de skal vare sig for at i sin egen tunge. Det kunne medføre en forgiftning. Hvilket parti er det lige de mest intelligente stemmer på?

  Er det mon radikale eller Enhedslisten. Nå nej det er sørme nok socialdemokratiet. Det har jo vist så strålende politik og en yderst troværdig indsats. Eller hvor skal man stemme som en yderst intelligent vælger. Håber på oplysende svar.

 33. Af Tom Erne

  -

  Et virkelig interessant kommentarspor, hvor flertallet lader til at undskylde og/eller forklare DFs udtalt dobbeltmoralske optraeden, med, at alle jo goer det… hvor dumme er DFs vaelgerkvaeg egentligt??
  DF drog jo netop mod Bruxelles, med det erklaerede maal, at rydde op i pamperiet. Blot for selv at hoppe direkte ned i den samme sorte gryde.
  Hvad goer det af nogen som helst forskel, at ogsaa andre partier/personer maatte have begaaet samme forbrydelse?
  Hvad goer det, at der nu er nogle Macron ministre, som traeder tilbage pga svindel med EU midler?
  Hvad goer det, at EU i det hele taget traenger til at faa ryddet op, inden korruption og misbrug for alvor bliver en indgroet del af systemet – hvis det da ikke allerede er tilfaeldet.
  Under alle omstaendigheder, saa har DF -ved Messerschmidts kyndige ledelse- snydt og bedraget. Snydt og bedraget EU, Danmark og i saerdeleshed sine egne vaelgere.
  Det er ikke bare dobbeltmoralsk, men direkte patetisk at undskylde DF, Messerschmidt, Dohrman og Karlsson deres kriminelle og loegnagtige optraeden.

 34. Af Jens Lange

  -

  MELD- og FELD jeg er røv ligeglad, Morten spis ALLE kagerne og tag hjem. Du har min stemme

 35. Af P Christensen

  -

  Dansk presse er på visse punkter farvet og ensrettet som var vi i Nordkorea.
  Når det gælder emnerne EU og indvandring er der kun een sandhed,
  og det er den stuerene. Derfor skal DF sjofles.

  DF har været dobbeltmoralske på området EU-tilskud.
  Men hvorfor undersøges tilhængerne ikke også?
  Alle snyder i det bureaukratiske EU tagselvbord.
  Tænk hvis det kom frem, at de fromme også snyder.

  Og dobbeltmoral og hykleri har vi forlængst vænnet (eller væmmet?)
  os til i dansk politik.

  De røde har jo fx. gennem årtier begået klasseforræderi
  overfor lønmodtagerne gennem deres indvandrerpolitik.
  De høje omkostninger ved indvandring har kostet arbejdspladser.

  Og de blås omfordeling af velstand opadtil jo er ren socialisme
  fra pøbelen – ikke til dem.

 36. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan blogoverskriften – “DF i EU er en syndig rodebutik” – vel også formuleres således . . . . EU er en syndig rodebutik. Her en 2016 artikel fra Reuters om EU svindel i 2015.

  “EU budget lost nearly billion dollars to fraud last year”
  http://uk.reuters.com/article/us-eu-fraud-idUKKCN0YM0Q8

  PS: Det formidable tab er formentlig ikke DF “blyantspenge” alle sammen 🙂

 37. Af A Lauridsen

  -

  Interessant debat tråd.

  NIELS LARSEN, NIELS PETER LEMCHE, KIM SØRENSEN, PETER NEERUP BUHL, I. HANSEN, VIV SKAALUM, ERIK LARSEN, P CHRISTENSEN
  Fremfører alle, på hver deres måde argumentet ” Jamen, de andre gjorde det os’ ” Et sådan argument havde jeg forventet af en 7 årig i skolegården men da ikke en politisk debat blandt voksne mennesker.

  Det eneste intelektuelt ærlige svar jeg fandt var: HENRIK SCHULTZE
  Der fremfører det argument, over flere indlæg, at _gode_ mennesker svindler med EU’s midler for at svække EU. Usmagelig, men dog en ærlig forholden sig til svindelen.

 38. Af r. vangkilde

  -

  DF HAR RØD EJENDOMSRET, når fællesskabets kasse er til fri afbenyttelse, som ikke forpligter den enkelte til, at tage ansvar ELLER, kende forskel på private og offentlige værdier.

 39. Af Bo Andersen

  -

  Kan nogen af df-vælgerne her i debatten ikke undersøge om der findes nogle tal for hvor stort et beløb EU samarbejdet samlet set anslås at generere i forhold til hvis EU ikke fandtes, og så prøve at sætte dette tal i forhold til det beløb, der utvivlsomt “suges” ud af EU’s kasser!?

 40. Af Helle Walther

  -

  At gå til EU valg med det mål , at bekæmpe korruption og så selv være dybt involveret, er jo en parodi . Messerschmidt er glat som en ål, snakker sort eller udenom, bortforklarer, men hans håndtering af Meld og Feld og brugen af EU midler ulovligt, kan ikke bortforklares. Det samme med de to andre. I Frankrig har man den anstændighed, at man trækker sig, bare mistanke om ens parti har været korrupt med EU midler, men ikke Messerschmidt, næ næ, han snakker og snakker. Man skal være utrolig blåøjet, når man fortsat ikke har gennemskuet ham Dygtig eller ej, han har en brist.

  Og DF toppens vasken hænder er jo ynkeligt, at se og høre på.

 41. Af Anders Sørensen

  -

  Sørgeligt at du ikke kan gennemskue den reelle sammenhæng, Jarl Cordua.
  Hvorfor laver DR en dokumentar, der udelukkende fokuserer på DF’s svindel og forbigår SF’s og Socialdemokraternes svindel og misbrug?
  Det har vel ikke noget at gøre med, at DF er kritisk overfor DR, og muligvis vil skære ned på DR’s eksorbitante budget, hvorimod SF og S er allierede med DR ?
  Jo, vi er som vælgere til grin både overfor misfosteret EU og overfor magtmisbruget i DR.

 42. Af Hans Lembøl

  -

  EU er et korrupt foretagende, og det korrumperer åbenbart dem, der kommer ind i “hovedkvarteret”.

  Men, som det hedder sig i Den Gode Bog: “Den som er ren, kan kaste den første sten”.

 43. Af Lars Rasmussen

  -

  Der er to problemer her….

  1. EU-politikerne har en kedelig hverdag (kommisionen bestemmer) og kan derfor ikke få tiden til at gå med “rigtigt” politisk arbejde, så de vedtager 2000 nye love som ingen kender til og bruger resten af tiden på at forbruge “blyantpengene”

  2. DR og FOX news er samme slags kanal. De fortæller en historie ud fra en KLAR politisk agenda… Med andre ord, så kan DR aldrig finde en fejl på en socialist som FOX aldrig kan finde en fejl på en republikaner.

  Jeg er træt af at EU bruger en BUNKE penge på alt muligt, som de fleste vælgere aldrig ville være enige i. Men jeg er mest træt af at betale for propagandakanalen DR, som bruger mine penge på at propagandere for en HELT anden politisk agenda, end den jeg støtter når jeg stemmer. Privatiser DR, så kan dem der ser på det, selv betale…

 44. Af E. C. Andersen

  -

  Sagen er at demokratiet er ved at grave sin egen grav.

 45. Af Otto Klæbel

  -

  Det er muligt og formentlig også sansynligt, at andre politiske partier svindler med EU midler, men forskellen ligger i, at DF har det erklærede mål at bekæmpe korruption og svindel med alle midler. Det endte i det stik modsatte med massiv svindel. Deri består deres store svigt, som ledelsen i partiet skulle tage meget mere seriøst end de gør.

 46. Af Jan Petersen

  -

  MSM fake manipuleret news kan altid sælge en historie om “blyantspenge” – muligvis et par tusinde kroner eller måske hundrede tusinde kroner. Enhver tomhjerne kan forstå beløb i den størrelse. Men når den almene EU svindel når op i milliarder, så står de fleste tomhjerner af. Langt de fleste har ingen idé om, hvor mange nuller der egentlig er koblet på en milliard 🙁

 47. Af M Jørgensen

  -

  Et sommermøde for DF’er delvist finansieret med midler fra EU (Meld og Feld) hvordan kan DFtoppen være uvidende om dette? Det forstår jeg simpelthen ikke-
  Det er først da sagen begynder at rulle at man prøver at lukke den ned med forskellige forklaringer for så til sidst at deponere et par millioner til at dække et evt søgsmål.

 48. Af Kim Sørensen

  -

  A. Lauridsen

  Det er slet ikke mit argument. Jeg skriver, bogstaveligt talt i første sætning, at DF har overskredet nogle grænser. Selvfølgelig skal DF kritiseres for det de har gjort og det er de bestemt også blevet. Mit argument er sådan set bare, at problemstillingen, helt åbenlyst, er langt større end DF. Hvilket meningsdannerne, helt åbenlyst, vælger at ignorere.
  Man skal vel nærmest have ligget i koma det sidste års tid eller være ansat i DF’s sekretariat, hvis man ikke allerede kender og anerkender samtlige kritikpunkter, Cordua fremsætter i hans indlæg. Der er jo intet i det Cordua skriver, som er ny information eller en ny vinkel på allerede kendt information. Så hvad er pointen? Har Cordua gjort dig klogere på noget som helst? Troede du DF’s nuværende og tidligere MEP’ere havde rent mel i posen, inden du læste Corduas indlæg?
  Cordua diskuterer noget, der har været diskuteret til hudløshed og han lykkedes ikke med at fremføre så meget som en eneste original pointe. Det skal vi da ikke bare sidde og klappe i vores små fede hænder af. Som veloplyste borgere, skal vi møde den slags med sund skepsis og i den forbindelse er det da bemærkelsesværdigt, at ingen i det meningsmaskineri, der har så travlt med at være forargede over (DF’s) misbrug af EU-midler, har lyst til at danne meninger om hvordan EU-midlerne bliver håndteret uden for DF’s sfære.

 49. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  EU er en bundkorrupt rodebutik; det dokumenterede Mads Brüggers og Mikael Bertelsens tv-serie, ‘Quatraro Mysteriet’.

  Danske politikere og bureaukrater har i det mindste hidtil været langt mindre korrupte, end EU-politikere og eurokrater fra de fleste andre EU-lande er.

  Tag nu bare Rumænien, hvor det regerende, “socialdemokratiske” parti gør alt, hvad det kan for at få vedtaget en lov, der sænker straffen for korruption…

  Uddrag fra “Det var ikke EU, men demonstranterne i Bukarest, der fik Rumæniens regering til at droppe straffrihed for korruption” af Tine Toft, Information 13. februar 2017:

  “I over en uge har hundredtusindvis af demonstranter trodset sne og minusgrader for at protestere over et dekret, der havde til hensigt at holde hånden over politikere og embedsmænd involveret i korruption for mindre end 330.000 kroner. En åbenlyst udemokratisk blåstempling af korruption under et vist niveau, og så i et EU-land!”

  ” I februar 2016 meldte en glad kommissionsformand Jean-Claude Juncker ud, at landet snart var klar til at stå på egne ben – uden at være underlagt EU’s korruptionskontrol.

  Trods op- og nedture er Rumænien sågar blevet fremhævet som en »antikorruptionssucces« i vestlige medier. Og Rumæniens nuværende regeringspartier sidder i EU-parlamentsgrupper med Socialdemokratiet, Venstre og De Radikale.

  EU-Kommissionens reaktion på den rumænske regerings dekret har hidtil begrænset sig til vage tilkendegivelse om, at man vil overveje at se nærmere på den økonomiske støtte til Rumænien.

  Det var altså ikke EU’s institutioner, der sidste søndag pressede den rumænske regering til at opgive dekretet, men demonstranterne i Bukarest.”

  Hvis det rumænske, socialdemokratiske parti var et rigtigt, socialdemokratisk parti, som vi kender dem fra Skandinavien, så ville de rumænske socialdemokrater gøre en indsats for Rumæniens egne fattige borgere – herunder især romaerne og sintierne – så de ikke er tvunget til, at leve af tiggeri, klunseri og småforbrydelser i andre EU-lande.

  Men Rumæniens korrupte politikere er tilsyneladende omtrent lige så korrupte som de græske politikere var før krisen, hvilket var den primære årsag til krisen i Grækenland.

 50. Af Niels Ohlsen

  -

  Det med, at DF-vælgerne er helt til grin, går fuldstændigt hen over hovederne på dem, som man kan se her i kommentarsporet.

  Siger meget om dette segment. Grisen ved heller ikke, at den er et svin.

 51. Af hans andersen

  -

  EU er en stinkende mødding af råddenskab, folk der er hæderlige når de bliver valgt til EU går hurtigt i forrådnelse når de kommer til ondskabens højborg, så når EU politikere anklages for korruption af deres politiske modstandere er det selvfølgeligt rigtigt, uanset hvem ens politiske modstandere er 🙂
  Sværere er det ikke.

 52. Af L. Pedtersøn

  -

  @ JARL CORDUA.

  STUDIER VISER, AT DEN SAMLEDE KORRUPTION I EU, KAN KOSTE OP TIL 990 MILLIARDER EURO.

  Det er i det lys, at din fokusering på DF, (som jeg isoleret set anerkender), omvendt fremstår:
  komisk, farvet, og naiv, når du her, som i det daglige, ignorer det egentlige systemiske design,
  som åbner op for den samlede svindel, af op til 990€ milliarder, (7,37 billioner kr.) idet vi har
  med en så surrealistisk system-korruption at gøre, at hvert delelement, næsten er ligegyldig.

  HER SES ET FORSVINDENDE LILLE UDPLUK AF LOVLIGGJORTE KORRUPTIONER.
  * Din egen indkomst beror på korrumperet spekulation, så foreningsmedl. kan berige sig selv.
  * Folkemødets funktionelle basis, er øget tilgang til andres skattemidler, uden for markedet.
  * Når i henviser til fx. Anna Libak + manden, ignoreres deres samlede bistand af ca. 1,9 mio. kr.
  * Når Lykke Friis hentes ind for at kommentere X, ignoreres hendes skatteløn af 2 – 3 mio. kr.
  * Når din stand henviser til arbejdsmarkedet, ignoreres at det meste er skattegenereret aktiv.
  * DR medarbejdere, med helt ned til kun ganske få timers arbejdsuge til 600.000 system-løn.
  * Hvordan div. lykkeriddere melder sig ind i en politisk forening, og får adgangsret til div. inst.
  * Hvordan en folke-amatør, har forære “sig selv” ca. 1,4 millioner i gage for næsten intet.

  PROBLEMLØSNING I WARP-SPEED UDGAVE:
  1. Pressens ansatte fjernes fra finansloven, så reel demokratisk proces kan omsættes i praktik
  2. Dynamisk skat indføres, (indført tempereret, med replacement strategi for markeds-jobs).
  3. Datalogien udnyttes for optimeret demokrati, moral, og forretning, via i alt fem niveauer.
  4. LEAN strategi for fuld view af “AL” skattegenereret økonomi og fulde kompetenceindhold.
  5. Ny erhvervsstrategi fastsættes for stimuli af tabte “IKKE” skatte-subsidierede jobs.
  6. Udvikling af egentlig biologisk økonomi, (dvs. X producere X, som X kan bruges i X til X –>).

  Sagt på en anden måde.. hvad enten vi taler op til 990€ milliarder EU svindel / At en somalier
  kan rejse til DK og score førtidspension / At Lykke Friis og venner, kan hente hjemmelavede
  skatte gager i mio klassen, (uden reel værdi), og uden for betalende individs accept af prisen,
  etc. etc., så er og forbliver problemets moder, at pressens ansatte spærre vejen for borgerne.

 53. Af Henrik Thor Christensen

  -

  “Af Niels Ohlsen – 21. juni 2017 19:59

  “…de 605.766 danskere, mere end hver fjerde vælger, som ved Europa-Parlamentsvalget i 2014 stemte på Dansk Folkeparti, er komplet til grin.”

  Det må man bare ikke forvente trænger ind hos det nationalpopulismeelskende segment.

  De stemmer det samme næste gang.”

  Det værste af de det hele er at det kunne du også skrive om resten af vælgerne – ALLE er til grin!!

 54. Af Finn Baggesen

  -

  Mon de ikke tvang Dohrmann til truget (med g), og så er de nu ved at tvinge ham til at drikke, og det kan som bekendt være den svære del af nummeret.Hvad angå blyantpenge, så er der vist kun SF, der har regnet det rigtigt ud fra starten.De sender dem til partikassen, og derefter er ingen, der aner, hvad de bliver brugt til. Den personlige grådighed har ingen grænser, det bør man vide er et grundvilkår, så når man flytter pengene over i en fælles kasse, er der tradition for, at alt er muligt her i landet.

 55. Af I. Hansen

  -

  Til A. LUURIDSEN

  Jeg argumenterer ikke for “jamen alle de andre gør det også”………. men mod at kun ET parti hænges ud – VELVIDENDE at svindlen laaaangt fra alene laves af ET parti.

  Svindelniveauet ligger på mange milliarder euro !!!…..
  ERGO må anklagepenslen være langt bredere…….ja faktisk totaltdækkende for det ubeskrivelige og konsekvensløse rod og svindel der foregår dernede….og sandsynligvis også for samtlige danske partier dernede.

  Man kan netop ikke udpege EN af mange – med mindre man har en anden agenda.

 56. Af J Nielsen

  -

  “Der er jo intet i det Cordua skriver, som er ny information eller en ny vinkel på allerede kendt information. Så hvad er pointen? Har Cordua gjort dig klogere på noget som helst? Troede du DF’s nuværende og tidligere MEP’ere havde rent mel i posen, inden du læste Corduas indlæg?”

  Det troede jeg da. Novicer i politik, novicer i bedrag.

  Det er aldrig kønt når folk bedrager, men det er særligt uskønt når de samtidigt skælder ud over at andre gør det.

  Svindel er amoralsk, men denne dobbeltmoral hvor man lynhurtigt tilgiver sig selv og kun sig selv, nærmer sig psykopati.

  Jeg har set det beskrevet i så forskellige bøger som E. Bunker: Rovdyrfabrikken (om there strikes and you’re out politikken) og i S. Tøftings selvbiografi. Total blindhed for egne fejl, agression over for de samme fejl hos andre.

  Det er ikke så almindeligt, folk kan normalt godt gennemskue sig selv. Og uden at beskylde DFs politikere for noget, så er forskellen mellem uhæderlighed og psykopati til at tage og føle på. Den spaltede virkelighedsopfattelse kommer som et noget større chok.

  I politik som i blogosfæren.

 57. Af Niels Juul Hansen

  -

  “Tag nu bare Rumænien, hvor det regerende, “socialdemokratiske” parti gør alt, hvad det kan for at få vedtaget en lov, der sænker straffen for korruption.”

  “De bundkorrupte, venstreorienterede politikere, der regerer Rumænien, mener åbenbart stadig ikke, at det er deres opgave, at hjælpe landets egne borgere -romaer, eller ej”.

  Som du selv skriver, så er der ikke meget venstreorienteret ved denne regering – uanset hvad de kalder sig.

  Sidste nyt:

  “Rumæniens stærke venstreorienterede gruppe i parlamentet har onsdag afsat premierminister Sorin Grindeanus seks måneder gamle socialdemokratiske regering.

  Det skete ved en mistillidsafstemning. Dermed er der banet vej for en ny regeringsdannelse i de kommende uger.”

 58. Af Niels Ohlsen

  -

  @Henrik Thor Christensen – 22. juni 2017 16:35

  “Det værste af de det hele er at det kunne du også skrive om resten af vælgerne – ALLE er til grin!!”

  Den påstand må du uddybe. Ellers er det bare primitiv “æv-bæv det er du osse!”

 59. Af Ole Skovgaard

  -

  Det mest bemærkelsesværdige er måske i virkeligheden mest, at vælgerne tilsyneladende er ligeglade. DF er i dagens måling, næsten tilbage på valgresultat fra 2015, næsten 19 %. Anyway over and out Twist and Shaut….. Meld and Feld.

 60. Af Kim Sørensen

  -

  J. Nielsen

  Vil du have mig til at tro, at du først hørte om sagen, da du læste Corduas seneste indlæg? Du har på intet tidspunkt, i løbet af de sidste 8 måneders tid, åbnet en avis, tændt for dit fjernsyn, gået på nettet eller set en “spiseseddel”, og dermed blevet konfronteret med et eneste af de kritikpunkter, Cordua fremfører i indlægget? Og du vil endda have mig til at acceptere dit indspark som særligt kvalificeret, selvom du angiveligvis ikke har skyggen af indsigt i sagen, der stikker dybere end hvad du kan gentage af Corduas kritik?

  Den må du længere ud på landet med.

 61. Af Finn Bjerrehave

  -

  DF i EU, og blyantpenge brænder i lommen, og kun Dohrmann klarer foreløbig frisag. Dohrmann var nemlig så klog ikke at føre regnskab, og altså ikke bedrager som de fleste andre, kun et sjuskehoved. Hvorfor EU fortsat betaler blyantspenge til personer som ikke leverer et korrekt regnskab, er nok problemet.
  Bedrag kræver regnskab. Finn Vig

 62. Af L. Pedtersøn

  -

  @ FINN BJERREHAVE.

  “Dohrmann var klog nok til ikke at føre regnskab, og ikke bedrager, kun et sjuskehoved” (red.).

  Kommentar:
  Ha ha.. det var sgu da ellers noget af en alternativ forståelse af de faktiske forhold du der fik
  brygget sammen.. Nej, Dohrmann, (i øvrigt endnu et familiemedlem som er trukket ind i DF),
  kan være den mindste i tvivl om, at manden dels er den som har stjålet mest, samt gjort det
  på en så fuldendt klodset måde, at han hverken kan, og derfor vil fremføre et sølle regnskab.

  Når du derpå tillægger mandens attack på kameramanden, så kan man roligt anse ham som
  værende fortid… den eneste grund til det endnu ikke er eksekveret, skyldes den simple og
  åbenlyse årsag, at han, (som såvel de øvrige), har en klemme på ledelsen.. Er logisk logik.

  Mit gæt er derfor, at man indgår et uofficielt kompromis med denne Dohrmann, gående på,
  at han trækker sit kandidatur, for derpå at blive belønnet med en stjålen offentlig post, ind
  foran alle øvrige 95% skatteydere, (læs: korruptions-standardi DK de sidste +50 år), mod
  han ikke udnytter nævnte klemme på ledelsen.. Lad kommende fremtid bedømme min teori.

 63. Af J Nielsen

  -

  “Vil du have mig til at tro, at du først hørte om sagen, da du læste Corduas seneste indlæg? Du har på intet tidspunkt, i løbet af de sidste 8 måneders tid, åbnet en avis, tændt for dit fjernsyn, gået på nettet eller set en “spiseseddel”, og dermed blevet konfronteret med et eneste af de kritikpunkter, Cordua fremfører i indlægget?”

  Siden M Messerschmidt gik på orlov har jeg ikke fulgt med i DF og EU. Hvad er det for noget med en kameramand.

  “Og du vil endda have mig til at acceptere dit indspark som særligt kvalificeret, selvom du angiveligvis ikke har skyggen af indsigt i sagen, der stikker dybere end hvad du kan gentage af Corduas kritik?”

  Næ det er jeg sådan set ligeglad med. Hvem vil have nogen til noget. Det må de da selv om.

 64. Af Finn Bjerrehave

  -

  EU,s blyantspenge 32.352 kr hver eneste måned hele året og altså 5 år indtil næste valg ialt,ca. 2 millioner kr i valgperioden. Disse gratis tildelte ydelser skal altså have et formål/regnskab endda godkendes af Revisor, og denne udfordring løser alle medlemmerne undtagen vores 3 u-heldige EU modstandere, og et stort tillykke.
  Blyantshistorier. Finn Vig

 65. Af J. christensen

  -

  Hvorfor er der ingen journalister der foretager en seriøs og generel analyse de milliardstore pengestrømme til alverdens mere eller mindre obskure formål i EU, i stedet for at kaste sig over småløb anvendt af politikere som journalister ikke kan li.

  Hvad er formålet med alle de tilskud EU øser ud af. Må pengene kun bruges til EU-positiv propaganda. DF foretager da også folkeoplysende arbejde vedrørende EU, godt nok ud fra en EU-kritisk synsvinkel. Hvorfor undersøger man ikke hvor mange penge f. eks. tænketanken Europa rager til sig, og hvor mange lønnede folk der er ansat her til lobbyarbejde.

  Hvad de såkaldte blyantspenge skal gøre godt for, burde man også undersøge kritisk. Er det virkelig udelukkende nogle DF folk der ikke overholder reglerne her? Næppe.

  Journalister er sammenspiste med EU-magthaverne, og skriver som oftest ud fra en EU-positiv synsvinkel. Danmarks Radio har desuden et horn i siden på DF og benytter lejligheden til en hævnakt som svar på DF’skrav om besparelser på DR budgettet.

 66. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Dansk folkeparti er en skandale i det politiske liv i Danmark – helt uden formildende omstændigheder. Efterhånden må det være gået op for vælgerne, at tiden er inde til at sende dem tilbage til de mørke huler, de kom fra.

  Indtil nu har de kørt rundt med de øvrige partier og latterliggjort dem. det må bringes til ophør. Eller ønsker vi brændende mere Messerschmidt, Henriksen og deres totale kontrol af Støjbjerg?

  Ved næste valg bliver det muligt at gøre det ved DF som franskmændene gjorde ved le Pen i Frankrig, og det skal jo gøres på et eller andet tidspunkt – så hvorfor ikke nu? Har Thulesen Dahl og co. ikke gjort skade nok?

 67. Af Bernt Von Dydelhoff

  -

  Jarl, det er muligt, men jeg tror ikke det vil bringe mange vælgeres p.. i kog og i hvertfald får du dem ikke til, at stemme på det hendøende og ikke visionære venstre, som kun har en agenda i disse år, nedskæring og forringelser for den almindelige lønmodtager og borger!

 68. Af Flemming Dahl

  -

  Som jeg tidligere hare foreslået: Fyr alle spindoktorer og halvdelen af såkaldte journalister. Så kunne det være nyhedsformidlingen, kom lidt op i kvalitetsniveau.

 69. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det er rigtigt, Niels Juul Hansen, at den rumænske regering er blevet væltet af den yderste venstrefløj i Rumænien, men det skyldes desværre kun, at den yderste venstrefløj i Rumænien ikke vil finde sig i, at regeringen ikke ville lade korrupte politikere slippe lettere.

  Så intet tyder på, at den nye regering i Rumænien vil gøre noget ved korruptionen i Rumænien.

  De venstreorienterede politikere, der regerer Rumænien, mener åbenbart stadig ikke, at det er deres opgave, at hjælpe landets egne borgere – romaer, eller ej.

  De er tilsyneladende kun blevet politikere, for at fylde deres egne lommer, og EU gør i realiteten intet for, at stoppe korruptionen i Rumænien.

  Uddrag fra “Rumæniens regering er afsat ved mistillidsafstemning”, Information/Ritzau 21. juni 2017:

  “Ledende politikere vil have en leder som gør mere for at beskytte politikere, som beskyldes for korruption.”

  “Rumæniens stærke venstreorienterede gruppe i parlamentet har onsdag afsat premierminister Sorin Grindeanus seks måneder gamle socialdemokratiske regering.”

  “Mange fremtrædende socialdemokrater mener, at Grindeanu har svigtet partiets politiske visioner. ”

  “Ifølge uafhængige iagttagere er socialdemokraterne i PSA skuffede over, at Grindeanu ikke har lempet anti-korruptionslovgivningen.

  De ønsker at få en premierminister, som vil gøre mere for at beskytte politikere, der risikerer at blive fængslet for korruption og svindel.

  Rumænien opfattes som en af EU’s mest korrupte lande.”

 70. Af Jakob Schmidt

  -

  Juul Hansen

  Den rumænske regering blev faktisk væltet af venstreorienterede politikere, FORDI den ikke ville gå med til, at give korrupte politkere bedre beskyttelse mod retsforfølgelse…

  Uddrag fra “Rumæniens regering er afsat ved mistillidsafstemning”, Information/Ritzau 21. juni 2017:

  “Ledende politikere vil have en leder som gør mere for at beskytte politikere, som beskyldes for korruption.”

  “Rumæniens stærke venstreorienterede gruppe i parlamentet har onsdag afsat premierminister Sorin Grindeanus seks måneder gamle socialdemokratiske regering.”

  “Mange fremtrædende socialdemokrater mener, at Grindeanu har svigtet partiets politiske visioner. ”

  “Ifølge uafhængige iagttagere er socialdemokraterne i PSA skuffede over, at Grindeanu ikke har lempet anti-korruptionslovgivningen.

  De ønsker at få en premierminister, som vil gøre mere for at beskytte politikere, der risikerer at blive fængslet for korruption og svindel.

  Rumænien opfattes som en af EU’s mest korrupte lande.”

 71. Af torben hansen

  -

  Det er påfaldende at EU fortrinsvis anlægger sager mod EU-kritiske partier.

 72. Af P Christensen

  -

  Nu er der så en ny chef i DR (aka De Radikale).
  Den ny chef får en mindre (men stadig stor) løn end sin forgænger Ulrik Haagerup.
  UH havde betalt havde fly til arbejde, og taxa fra lufthavnen. En rigtig elitær mediekonge.

  Betalt af de tvangs-licensydere der således fodret med egen hale dagligt indoktrineres af DR om EU og indvandringens lyksagligheder.

 73. Af torben hansen

  -

  Det er også tankevækkende at DR-direktionen nu er nærmest totalt domineret af kvinder. Seks af syv er kvinder. Er DR feministernes højborg? Er danske mænd på vej til at blive udkonkurreret af kvinderne? Er mændene en samling feminiserede vatnisser og tøffelhelte der er til grin året rundt. Hos DR, i kommunerne, i forsvaret, på skilsmisseområdet , i styrelsen af landet….?

 74. Af Odd Norbom

  -

  I henhold til en britisk delegeret snyder de alle sammen i EU. DF er bare så uheldig at blive afsløret af de politisk korrekte.

 75. Af Kim Sørensen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Le Pen fik da et fremragende valg. I 2012 røg hun ud i første runde, med omkring 17% af stemmerne. I år gik hun videre og tog godt 30% af stemmerne i anden runde. Det gælder i øvrigt også ved parlamentsvalget, hvor Front National gik 6 mandater frem. Hvis Tulle skal lide samme “kranke” skæbne, skal danskerne vel nærmest tvinge ham ind i Statsministeriet.

  Checker folk aldrig op på den slags ting, inden de sender en bredside afsted mod “de andre”?

 76. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Med England ude af EU vil svindlen utvivlsomt blive halveret eller endnu lavere. Ingen har som englænderne forstået at skrabe til sig. De har nærmest set det som deres pligt at omgå alle regler i dette forfærdelige EU og stjæle med arme og ben – ligesom visse danskere, der også anså det for lige så lovligt som at stjæle fra kolonierne i sin tid.

  Det er utroligt, at de har kunnet påstå, at det er EU, der er noget galt med og ikke England. Klassesamfundets overklasse har hæmningsløst raget til sig i alle de 40 år UK har været medlem, samtidig med at de har bildt underklassen ind, at dens fattigdom skyldtes EU. De rige er blevet mange gange rigere i medlemsårene. Man forstår godt, at segmentet er imod Brexit. Thatcher var simpelthen dygtig.

  Med England ude har det ægte Europa, kerne-Europa, mulighed for at luge effektivt ud i kræmmermentaliteten, for hvem alle kneb gælder. Med Macron og Merkel vil europæiske værdier kunne udfolde sig uden at skulle tage hensyn til angloamerikansk primitivitet. Fransk ånd kombineret med tysk effektivitet vil danne basis for et helt nyt og ærligere Europa. Tak for Brexit, England.

 77. Af P Christensen

  -

  At EU høster roser fra en gammelkommunist siger jo alt om det projekt..
  EU er blot Sovjet 2.0.
  Men højrefløjen er jo også begejstrede for skidtet.
  Så fællesnævneren må være tilbøjelighed til grådighed og korruption.

 78. Af T.Møller Møller

  -

  Det eneste sande EU parti er DF , Messerschmidt får min stemme. Jeg håber inderligt at han har gemt en kuglepen til underskrive udmeldelsen af EU
  Det vil klæde EU kommissionen at gennemgå samtlige udbetalinger i EU parlamentet- det kunne være at det vil give overskud og evt. kontingent frihed det næste år
  Skal vi ikke snart ud det sjofle system. Det er være end Sovjet

 79. Af Kim Sørensen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Men hvis EU er bedre tjent uden UK, hvorfor har EU og dets fortalere så bekæmpet Brexit med næb og klør? Hvis UK er sådan en korrupt klods om benet, på et i øvrigt gennemhæderligt EU, hvorfor har man så ikke smidt dem ud for længe siden eller i det mindste støttet op om Leave-kampagnen?

  Det kan igen undre, at folk nærmest sætter en dyd i argumenter, der er komplet løsrevet fra omverdenens faktiske forhold.

 80. Af Helge Olsen

  -

  Dagbog fra EU et opgør rettet mod misbrug og fråds med EU midler -bogens forfatter Morten Messerschmidt.
  Det er sgu da til at grine af at De Frelstes parti bliver ramt med denne boomerang .

 81. Af Ib Kyv

  -

  Det er bestemt ikke til grin, at DF vil stoppe korruptionen i EU; det er tværtimod på høje tide!

  Uddrag fra “Det var ikke EU, men demonstranterne i Bukarest, der fik Rumæniens regering til at droppe straffrihed for korruption” af Tine Toft, Information 13. februar 2017:

  “I over en uge har hundredtusindvis af demonstranter trodset sne og minusgrader for at protestere over et dekret, der havde til hensigt at holde hånden over politikere og embedsmænd involveret i korruption for mindre end 330.000 kroner. En åbenlyst udemokratisk blåstempling af korruption under et vist niveau, og så i et EU-land!”

  ” I februar 2016 meldte en glad kommissionsformand Jean-Claude Juncker ud, at landet snart var klar til at stå på egne ben – uden at være underlagt EU’s korruptionskontrol.

  Trods op- og nedture er Rumænien sågar blevet fremhævet som en »antikorruptionssucces« i vestlige medier. Og Rumæniens nuværende regeringspartier sidder i EU-parlamentsgrupper med Socialdemokratiet, Venstre og De Radikale.

  EU-Kommissionens reaktion på den rumænske regerings dekret har hidtil begrænset sig til vage tilkendegivelse om, at man vil overveje at se nærmere på den økonomiske støtte til Rumænien.

  Det var altså ikke EU’s institutioner, der sidste søndag pressede den rumænske regering til at opgive dekretet, men demonstranterne i Bukarest.”

 82. Af Ib Kyv

  -

  De venstreorienterede politikere, der regerer Rumænien, mener åbenbart stadig ikke, at det er deres opgave, at hjælpe landets egne borgere – romaer, eller ej.

  For de er tilsyneladende kun blevet politikere, for at fylde deres egne lommer, og EU gør i realiteten intet for, at stoppe korruptionen i Rumænien.

  Uddrag fra “Rumæniens regering er afsat ved mistillidsafstemning”, Information/Ritzau 21. juni 2017:

  “Ledende politikere vil have en leder som gør mere for at beskytte politikere, som beskyldes for korruption.”

  “Rumæniens stærke venstreorienterede gruppe i parlamentet har onsdag afsat premierminister Sorin Grindeanus seks måneder gamle socialdemokratiske regering.”

  “Mange fremtrædende socialdemokrater mener, at Grindeanu har svigtet partiets politiske visioner. ”

  “Ifølge uafhængige iagttagere er socialdemokraterne i PSA skuffede over, at Grindeanu ikke har lempet anti-korruptionslovgivningen.

  De ønsker at få en premierminister, som vil gøre mere for at beskytte politikere, der risikerer at blive fængslet for korruption og svindel.

  Rumænien opfattes som en af EU’s mest korrupte lande.”

 83. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Rumæniens nuværende regeringspartier sidder i EU-parlamentsgrupper med Socialdemokratiet, Venstre og De Radikale.”

  Hvor længe vil Socialdemokraterne, Venstre og Det Radikale Venstre holde hånden over de bundkorrupte, venstreorienterede, rumænske politikere, som de sidder i EU-parlamentsgrupper med?

  Det rumænske folk har fået nok af deres korrupte politikere, men de tre danske partier beskytter de korrupte politkere, som de sidder i EU-parlamentsgrupper med.

 84. Af Lisbeth sørensen

  -

  Den nye og nære S-DF regering rummer store perspektiver for en sund EU-indvandrerpolitik..

  Altså en politik der må begge områder gavner Danmark..

  Er åbenbart at Venstre og blå bloks totalt frie indvandrepolitik og EU positive tilgang ikke gavner det Danske folk, såvel som at R må og skal ud af rød blok engang for alle, og over i blå hvor de altid har hørt hjemme. Hvis de får styr på disse to, bliver det en langtidsholdbar regering..Måske i 30 år?

 85. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  EU er en demokratisk organisation i modsætning til de fleste af medlemslandene. Det skaber en næsten uovervindelig modstand, når et ikke-demokratisk land skal leve op til de demokratiske standarter der fundamentale i EU. Nationalstaten og EU er komplette modsætninger.

  Danmark er et eksempel på de vanskeligheder nogle lande har med medlemskabet. Vi har et repræsentativt demokrati, og det betyder ganske enkelt, at vi ikke har et reelt demokrati. Grundloven undgår at nævne ordet. Grundlovens kapitalstærke givere vidste dengang som nu ikke noget værre. Danmarks grundlov skulle forhindre demokrati og det lykkedes. De var dygtige – fædrene.

  Det betyder, at når der skal samarbejdes om løsningen af fælles udfordringer, så ser Danmark mere på, om det er i strid med grundloven, end om det er en fordel for demokrati. Det er lidt sygt. Der er intet underligt i, at det mest udemokratiske land i Europa, England, ikke ville kunne acceptere EU demokratiske krav og derfor måtte forlade unionen.

  Det er derimod underligt, at det ikke er sket for længe siden og næsten ligeså underligt. at Danmark endnu ikke er meldt ud. Der er åbenbart store økonomiske fordele. I Danmark er enevælden i en lettere moderniseret udgave en alvorlig hindring for fuldt og fortsat medlemskab ligesom det udemokratiske engelske klassesamfund umuliggjorde medlemskab.

  EU’s målsætning er at udbrede demokratiet til de områder, hvor det ikke har fået fodfæste. Det er en stor opgave, men den kan løses, hvis et flertal af europæerne vil det. Lad os satse på Macron og Merkel og den tysk/franske forståelse – og håbe

 86. Af Jan Petersen

  -

  “EU er en demokratisk organisation i modsætning til de fleste af medlemslandene.”

  Her en artikel der belyser den folkelige opbakning til det “demokratiske” projekt:

  “TVÆREUROPÆISK MENINGSMÅLING: KÆMPE FLERTAL ER KRITISK OVERFOR EUs FLYGTNINGEPOLITIK”
  https://newspeek.info/tvaereuropaeisk-meningsmaaling-kaempe-flertal-er-kritisk-overfor-eu/

 87. Af P Christensen

  -

  At DK er kommet med i EU,
  svarer til at skulle spørge kommunen,
  hver gang man skal møblere om i stuen.

  Apropos kommuner, så har de jo netop pga.
  vore uduelige og centralist-forblændede folketingspolitikere intet
  med fortidens lokalt-funderede og servicerende enheder at gøre.
  Hovedparten af vore kommuneskatter går til forsørgelse,
  ikke mindst af de mange uduelige indvandrere, som venstrefløjen
  har hevet herop, og som kvitterer med udbredelsen af sharia
  og grov bandekriminalitet.
  Sikken en kulturberigelse.

  Fordummelsen og forarmelsen af DK qua “globaliseringen”
  er ubeskrivelig.

 88. Af L. Pedtersøn

  -

  @ JARL CORDUA.

  Hørte dig i P1 debat, hvor den tvangs-skatte-købte, ikke-valgte, og aldrig evaluerede, såkaldte
  journalist, “alene med sig selv”, (komplet uden for befolkningens demokratiske rækkevidde),
  havde udvalgt sit eget emne, spørgsmålene, vinklingen, samt diverse menings-profiler også..

  Den voldsomt tvangs-fodrede DR medarbejder, af ca. 600.000 kroner årligt, for en arbejdsuge,
  bestående af kun ganske få timer, (samt 100% skattebetalt frokost, mv.), henviste dog til, at
  borgerne kunne ringe ind, for derpå at kommenter på den pågældende “system-inhabile” DR
  medarbejders (eget valgte emne, ind foran borgerne), og de “systemisk ensartede meninger”
  som blev projekteret ud, via de ligeså system-inhabile menings-profiler som var inviteret 🙁

  RESULTAT:
  1. NUL mening og konfrontation af de markeds-immunes tag-selv-priser, og løsningen herpå.
  2. NUL konfrontation af, at få system-inhabile personer, sidder på virkeligheds-fortolkningen.
  3. NUL udveksling af, hvordan borgerne “konkret” overtager nævnte virkeligheds-fortolkning..

  SLUT-KONKLUSION:
  Samme dræbende og stærkt afgrænsede, samt voldsomt øretæveindbydende/provokerende
  udenomssnakkende, system-stagnerende dagsorden og design, alene for at kunne fastholde
  den systemiske nerve, så man fortsat kan få andre til at slave skatte korruptionskronerne ind.

  Den eneste grund til i vitterlig ikke særlig kvikke “system-bistandsklienter”, ikke for længst er
  blevet tæsket ud og væk fra at kunne “menings-terroriserer” en hel nation i stagnation, er, at
  befolk. ingen mental kontrast har at kunne spille mur op ad, idet her aldrig har været andet..

  Omvendt er i dog de bedste ambassadører for at i skal væk, da befolk. via de nye teknologier,
  naturligvis ikke bliver ved at acceptere sindssygen, i kraft af at være henvist til blot at kunne
  agere i et ekstremt sekundært niveau, på en facebook, eller blog side mv., imens bistandens
  svage klienter, (da man er afhængig af tvangens manifest), simpelthen har fået vendt alt helt
  på hovedet, så det er de markeds-immune som fastsætter, over for de essentielle betalere..

 89. Af happybrexit heimlich

  -

  Så kom det altså frem at det er ISIS de forskellige danske tosse-regeringer (soc dem og venstre) i skøn forening har finansieret med 15 milliarder via SKAT og en hemmelig MOMS tilbagebetalingsplan. Ikke så underligt at regeringen IKKE ønsker en udredning. Jeg troede ikke Danmark kunne synke dybere end da jeg fik at vide at de fleste terrorister faktisk er uddannede på danske gymnasier, tyske og svenske universiteter.

 90. Af lisbeth sørensen

  -

  Cordua kalder nu venstrefolk for “spinnkøtere” …Er noget om snakken..Og nægter at modtage penge fra V nu..Ja, med sidste, så må man godt nok være ex-venstremedlem..

  https://www.b.dk/nationalt/kommentator-anklager-venstre-for-personangreb-efter-kritik-det-er-trump-paa-dansk

 91. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  De rumænske politikere har lige væltet regeringen, fordi den ville begynde at straffe korrupte politikere, efter stærkt pres fra den rumænske befolkning, der deltaget i flere, store demonstrationer mod de korrupte, rumænske politikere, der tænker mere på at fylde deres egne lommer, end på, at løse de store, sociale problemer i Rumænien.

  Men alligevel får den rumænske ambassadør får i dagens udgave af Berlingske lov til, at fralægge sig ansvaret for, at hans fattigste landsmænd føler, at de er tvunget til, at tage til Danmark, for blot at overleve, selvom de må leve på gaden i Danmark, og ernære sig ved at tigge, klunse og begå småforbrydelser – eller ved at afpresse danske hjemløse.

  De bundkorrupte, rumænske politikere eksporterer altså deres sociale problemer til Danmark, og lader danbske skatteyderes tå meed regningen og problemerne – og de korrupte, rumænske politikere får åbenbart lov til det, selvom det aldrig har været meningen med Schengen-aftalen.

  For der er jo netop ikke tale om vandrende arbejdskraft, men om eksport af sociale problemer.

 92. Af Helge Nørager

  -

  I går var den store fake news fra den stakkels oversete lille SP.
  Piv piv jeg vil ikke mere facebook, var kæmpeoverskrifter.
  SP dropper facebook som breaking news osv.

  Men det var alt sammen løgn og medialir.

  For SP beholder sin private facebook til venner og bekendte, kun den offentlige del af hans facebook profil ændres.

  Det var så ogen en fake news en medialøgn og bevis på at venstre ved man hvor man har.

  Og SP,s store behov for at være den som skaber kiosk baskere løb lidt ud i sandet, hende Støjberg får alt opmærksomheden.
  Spis en tudekiks SP.

  PS hvorfor var der ingen journalister som indså at hans påstand var fuld af løgn. ?

 93. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  For at hindre misforståelse med overskriften er det vigtigt at understrege, at det er DF, der er en rodebutik. EU er ikke en rodebutik, men med rodehovederne fra dansk folkeparti og andre har EU en kæmpeopgave med oprydning.

  Det burde være en advarsel til danske vælgere om at sende anderledes kvalificerede folk til europaparlamentet end dem, som DF kan levere. Messerschmidt må ikke gentages. Vi skal ikke kunne prale med, at vi er mindst ligeså kriminelle som alle andre, hvem det så er.

 94. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Dit had til DF gør dig blind, JVM…

  For du ved vel udmærket, at EU er bundkorrupt, og at det er det demokratiske underskud i EU, der gør korruptionen mulig.

  ALLE partier har begået de samme fejl, som DF har begået, men DF er det eneste parti, der i det mindste siger, at de vil gøre noget ved korruptionen i EU.

  Når de andre partier hetzer DF, for at begå¨fejl, som de selv begår, i stedet for, at gøre op med den enorme korruption, og det demokratiske underskud i EU, der gør korruptionen mulig, så er de i realiteten med til at dække over korruptionen i EU.

  Og nej; jeg er ikke medlem af DF, og har aldrig stemt på partiet.

 95. Af P Christensen

  -

  EU er ligesom sin magtcentralistiske forgænger og inspirator, Sovjet, ikke folkeligt funderet.
  Begge var/er alene de magtliderliges legeplads.
  EU må derfor lige som Sovjet hele tiden søge overfor befolkningerne
  at holde liv i illusionen og løgnen om, at det hele kun er til for befolkningerne.

 96. Af Erik Larsen

  -

  “A.Lauridsen” m. eller k.? Men i hvert fald DF og måske “dansker-hader”?
  Er du overhovedet klar over HVOR MEGET der svindles for i EU’s pamperhus???
  Og en ældre venstre-politiker fortæller at det ses hos alle partierne dernede.
  Det gør det jo ikke bedre, – men at venstresocialistiske medier m.fl. bliver ved, ved og ved med DF selvom deres småbeløb vel ligger bare så langt fra de milliarder, der snydes med i EU. Hvorfor mon medierne og Cordua kun og kun koncentrerer sig om DF? ( I øvrigt tror jeg ikke et sekund på at DF’erne har lavet disse fejl med vilje.) Mon ikke det er let at se! Det parti må for kultur-eliten aldrig, aldrig få et flertal bag sig i vores gamle land. Nej, uha, så er kulturberigelsen jo slut. VÅGN DOG OP DANSKERE!

 97. Af Lisbeth sørensen

  -

  Af Erik Larsen – 25. juni 2017 15:49

  Mand eller pige?

  ” Hvorfor mon medierne og Cordua kun og kun koncentrerer sig om DF? ”

  Opbakningen fra dem var stor da DF var garanten for blå magt over de sidste 3o år..Men nu er tiderne ændret, og S og DF arbejder sammen på flere områder..Derfor bliver DF nu angrebet fra alle sider i blå blok, og derfor opfandt de det nye DF blå parti “nye borgerlige”..

  Jeg har altid ment at DF´s udlæningepolitik var for slap,ligegyldig og ingen mening havet og aldrig fuldførte noget at det beskrevet..De har narret DF stemmende i en generation nu..Spørgsmålet er blot om de og S vil indføre en oprigtig stram indvandringspolitik nu?

  Uden tvivl vil den blive bedre end hvad borgerlige kan. Blot sidste år tredoblet de tildelingen til et Dansk pas for udlændninge ift. året før..De er skrækslagende for det nye DF-S samarbejde og en stram indvandringspolitik..

  Under VKO mere end fordoblet de antallet af indvandrer over lo år , end lo året før under Nyrup..Samme er sket nu med den seneste regering. 2oo.ooo er kommet nu på 2 år og lidt ift. Danmarks statistik..Registreret nye udlændninge der søger arbejde, eller arbejder her..

 98. Af Ole Arne Sejersen

  -

  Det komiske ved hele denne debat er, at man i virkeligheden bebrejder Messerschmidt og Co., at de ikke er lisså smarte som alle andre nede i rottereden i Brüssel.

  Messerschmidt er en højt begavet og sympatisk politiker ( 6o5.763 stemmer !) , men talentet for svindel er ham ikke beskåret. Det er der kun grund til at glæde sig over.

  Iøvrigt glemmer man hele tiden, at OLAF endnu ikke har truffet nogen endelig afgørelse om der foreligger bevidst svindel.

  Det afholder dog ikke en forudindtaget kommentator fra at konstatere (som var det allerede bevist), at “messedrengen har hele hånden nede i kagedåsen”.

  Uden nogen religiøs hentydning: Oh, Hellige enfold!

Kommentarer er lukket.