Folkets forudsigelige fornemmelser for Folkemødet

Af Torben Steno 102

Folkemødet er politikernes Roskilde Festival. Den deklaration af det store årlige demokratiske træfpunkt i Allinge har både jeg og mange andre brugt i årevis, når vi er blevet afkrævet en forklaring på fænomenet fra dem, der ikke har deltaget.

Nu er den definition blevet næsten officiel, fordi Folkemødets nye direktør Mads Akselbo Holm har taget ordene til sig.

Når jeg torsdag eftermiddag lander på Bornholm er det sjette gang jeg anduver fænomenet, der på bare syv år har manifesteret sig som en stærk og smuk tradition, der gør mig stolt af at være dansker.

Hvert eneste år har medierne – ikke mindst de sociale – været spækket med forargede udfald fra det forhånede folk, der ikke har råd til at deltage i den selvfede elites skattefinansierede fætter-kusinefest. Alene ordet Folkemøde fremkalder stadig opstandelse, fordi folket jo som bekendt ikke med, fordi det rigtige danske folk åbenbart stadig er overvejende fattigt. Frastødende er det også, at alle os, der får betalt vores ophold, har det sjovt og i et par dage drikker flere fadbamser end Sundhedsstyrelsen anbefaler.

Denne jammersang er et usvigeligt sikkert element i nye traditionen, selvom den dog har været svagt aftagende de sidste par år. Men det forsmåede folks fornemmelser kan ingen selv med fakta fordrive. Men det rokker altså ikke ved de seneste tal viser en ret stor fraktion af folket faktisk var massivt til stede i Allinge sidste sommer. Af de godt 90.000 besøgende sidste år var 65 pct. der for helt egen regning.

Så helt uden opbakning fra ”almindelige” mennesker er demokratiets festdage altså ikke.

Selvom jeg i denne sammenhæng tilhører de professionelle deltagere, så udspringer min begejstring for Folkemødet ikke bare af betalt festivitas, men mere af oplevelser, som kun den begivenhed kan levere.

Som f.eks. i 2015 hvor to kolossale amerikanske B 52 bombefly i lav højde fløj over festivalpladsen, mens jeg stod på en af de mange små scener i debat om kunst i det offentlige rum med billedhuggeren Bjørn Nørgaard. Et mesterværk på den klare blå

himmelhvælving, der både var en advarsel til Putin og en forsikring til os nede på øen om, at vi dengang tilhørte en stærk alliance, der er parat til at forsvare vores dyrebare demokratier.

Samme år kunne man opleve en meget smilende næstformand i Landbrug & Fødevarer, godsejer Lars Hvidtfeldt i samtale med Christiania TV, der netop havde filmet en debat, hvor han appellerede til politikere om at legalisere dyrkningen af cannabis. Hvor ellers kunne sådan en scene finde sted?

Hvor ellers kan man nyde en bornholmsk medister og hvile benene lidt, mens man sidder i et tørt telt og lytter til en debat om inkontinens?

Netop i en tid, hvor begreber som sammenhængskraft og fælleskab som regel klinger uhyggelig hult, så plejer jeg efter et par dage på Folkemødet at kunne revitalisere min tro på Danmark og vores demokrati. Og jeg er faktisk – for nu endnu engang at citere den oversete Limfjordsforfatter, Jens Haaning Sørensen – ligeglad med om det sandt, bare det ikke er upræcist!

Jeg tror heller ikke, jeg er alene om at have det på den måde, når jeg for håbenlig opløftet og udbombet forlader Bornholm på søndag. På den måde får alle jer, der ikke deltager i Folkemødet faktisk også noget ud af det.

102 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Hvorfor indfører politikerne grænsebomme på Bornholm, når de skal nyde livet på skatteborgernes bekostning?

  Løkke siger jo, at vi skal fortsætte vore liv som hidtil.

  Hvorfor kryber politikerne så i skjul – hvad er de bange for?

  En samling usle hyklere. 🙁

 2. Af P Christensen

  -

  Niels Larsen: det er globaliseringens berigelser.

  Livvagter til forfattere og borgmestre, gade- og hjemmerøverier,
  daglige bandeskyderier, tyveri af skattemilliarder, stenkast fra broer og afskruede hjulbolte,
  sharia, sigøjner-festivaler i Hovedstaden osv.

  Globalsering betyder endnu flere penge til den lille styrende elite i deres gated communities.
  Pøbelen får alle affaldsprodukterne. Og de bliver stadigt flere.

 3. Af Peter Nielsen

  -

  ” På den måde får alle jer, der ikke deltager i Folkemødet faktisk også noget ud af det.”

  Den forstod jeg ikke, har du endnu ikke fattet, hvor dødtrætte de fleste er af politikere og journalister? Prøv at se på folkemødet med usnobbede øjne. De fleste har råd til en tur til Bornholm, men de fleste gider ikke tage dertil, når det sædvanlige cirkus endnu en gang smyger sig om hinanden og overrender øen. Det er dig vel undt.

 4. Af Martin Jørgensen

  -

  Hvis man er heldig kan det være at man får lov til at smage en af de kager som venstre og Løkke brillerer med, et år var det vist nok hindbærsnitter der blev talt meget om.
  Helt ærligt det siger mig ikke en hujende f** det der forgår på Bornholm , men der er sikkert stof til mange historier som pressen så kan leve højt på så længe det står på.

 5. Af Ebbe Hermansen

  -

  Folkemødet…stolt over at være dansker……det eneste jeg for alvor læser i dit indlæg, er at du glæder dig til en statsfinanseret ferie hvor du kan ligge i sprit…og tillykke med det Steno. jeg oplever dit indlæg aldeles selvcentreret og for os andre, umuligt at læse. Men kom dog til at tænke på om du har overvejet at putteden der medisterpølse op i røven, når bølgerne går højt i ølteltet?! Ville det ikke være morsomt? Mon du tør at gøre det? Jo det tror jeg du gør. God ferie, og husk, det er borgerne der betaler din ferie og din druk, så du følger helt og absolut demokratiets gældende regelsæt. Tag fra borgerne, og giv til sig selv.

 6. Af Peter Erfurt

  -

  Hold da op – det er da ikke fordi man ikke har råd til at tage en uges tid til Bornholm – det er vist snarere et spørgsmål om prioritering. For hvem gider bruge tusindvis af kroner – for slet ikke at tale om dyrebare feriedage – på at følge jer selvfede bavianer fyre den af i hinandens inderligt overflødige selskab. Vi er jo en del, der skal sørge for indtjeningen til jer, så vi prioriterer benhårdt hvad vi deltager i, i den efterhånden sparsomme fritid.

 7. Af bent jensen

  -

  Som alle vel véd fungerer et folkestyre bedst uden folket. Men kan man ikke blive helt fri for folket, kan man da i det mindste lægge afstand til det. Eller man kan begynde at udskifte det. På den måde kan man nok til sidst nå frem til et velfungerende folkestyre der er fri for skadelig indflydelse fra det danske folk. Der som bekendt er et folk der ligesom det svenske fortjener at blive udstoppet og sendt hen på museet for fortidslevn.

 8. Af bent jensen

  -

  Som alle vel véd fungerer et folkestyre bedst uden folket. Men kan man ikke blive helt fri for folket, kan man da i det mindste lægge afstand til det. Eller man kan begynde at udskifte det. På den måde kan man nok til sidst nå frem til et velfungerende folkestyre der er fri for skadelig indflydelse fra det danske folk.

 9. Af bent jensen

  -

  Som alle vel véd fungerer et folkestyre bedst uden folket. Men kan man ikke blive helt fri for folket, kan man da i det mindste lægge afstand til det. Eller man kan begynde at udskifte det.

 10. Af KURT HANSEN

  -

  Nøøøøj hvor spændende, at få lov til at kigge på politikerne, kendt fra tv, i virkeligheden. Politikere som er bundkorrupte, som har fusket og svindlet, og har haft fingrene dybt nede i statskassen, og som ikke straffes, som vi andre ville blive det prompte, hvis vi stjal af kassen på vores arbejde, men næææh nej, disse svinske korrupte politikere, kan nu ses i levende live på Bornholm, solskinsøen, hvor de træder op på podier og taler, og fremstår folkelige og spiser pølser og har afslappet tøj på, og husker at gøre det hele foran kameraerne, og altsammen, det er iscenesat for skattekroner, alt fra pølserne til tøjet og friseringen, betalt af borgerne, så vi borgere kan manupuleres til at tro på at disse bundkorrupte mennesker, slet ikek er korrupte svindlere, men ganske almindelige hårdtarbejdende mennesker, ligesom os. Men når kameraene slukker, så går politikerne tilbage til deres luksushoteller, selvfølgelig betalt af os, og de ser film på hotellets tv, betalt af os, og de drikker fra minibaren, betalt af os, og de fører samtaler med deres talepædagoger, og deres smikører og deres adfærds-instruktørerer, og deres tekst forfattere, allesammen betalt af os – og sådan fortsætter det Borgerne betaler for et skuespil, et teaterstykke, udspillende sig i scenisk bornholms “hygge”, men det er en stor fed løgn….det er lige til at kaste op over. Vores demokrati voldtages.

 11. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Er der kun Nye Borgerlige her på bloggen?

 12. Af L. Pedtersøn

  -

  @ KURT HANSEN.

  Godt indlæg… desværre er korruptionen LANGT værre end du får med, hvilket jeg skal komme
  ind på senere.. men indtil da, kan du tag et lille kig på en liste af deres selv-foræret festivitas..

  1. Hovedparten af foreningsmedl., (næsten alle), har aldrig haft en stabil voksenindkomst
  som beror på den frie viljes kraft til at købe eller ikke, eller slet intet arbejde overhovedet.

  2. Folkestyre, betyder ”legmandens styre”, altså det jævne, det almene, og amatøristiske.
  3. Her er NUL CV krav for folketinget, ergo er CV kravet for en rengøringsassistent større.
  4. Alligevel er det lykkedes folke-amatørerne at forære sig selv ca. 1,4 mio. i gage (alt inkl)
  5. Til sammenligning, er gennemsnitsindkomsten for legmanden: 300.000 kroner årligt.

  HER SES EN STRIBE VIDUNDERLIGE SKATTE-ELEMENTER MAN ALENE “HAR FORÆRET SIG SELV”.

  – Grundvederlag
  – Tillæg.1 (er skattefri, omregn til brutto)
  – Folketingspension.
  – Ministerpension: (husk omregn i super kort optjeningstid).
  – Eftervederlag.
  – Ministereftervederlag.
  – Dobbelt bolig.
  – Barsel 1 år af fuld løn. (nul begrænsning i antal fødsler)
  – Fuld løn/pension ved påstand om stress mv., (præsidiet bevilliger altid)
  – Fri offentlig transport.
  – Fri adgang til kultur angementer.
  – Tilskud af 50 kr, pr. tallerken for bespisning i snapstinget.
  – Pensionsudbetaling som 60 årig (de fra før 07)
  – Uhæmmet udlandsrejsen, (NUL LEAN evaluering)
  – Hjemmelavede statsrevisor poster (timeløn af ca. 30.000 kr.)
  – Ægtefællepension:
  – Minister børnepension (de fra før 07)
  – 14,3% af folketingets medl. har kommunal best.arb. ved siden af. (husk prisen herfor).
  – Evigheds-ferier. (som bevirker at den hjemmelavede årsgage er reelt er langt større).
  – Under 6 mandater håndterer alle 26 udvalg, (dvs. man er ca. 650% fuldtids overload)
  – Tildeler sig selv højt skattebetalte poster foran andre, skønt alle tvinges at betale hertil.
  – +20 forskellige ministerier, skønt en simpel LEAN evaluering, vil visse at 8 stk. er rigeligt.

 13. Af Jan Petersen

  -

  Her er i øvrigt en alternativ version af det såkaldte “folkemøde” på Bornholm, iflg en artikel fra Den Korte Avis:

  “Folkemødet på Bornholm: Lobbyisterne og kommunikationsbureauerne skovler penge ind – skatteyderne betaler”
  http://denkorteavis.dk/2017/ny-folkemodet-pa-bornholm-lobbyisternes-og-kommunikationsbureauernes-skkovler-penge-ind-skatteyderne-betaler/

 14. Af Henrik Pedersen

  -

  Klam overdrivelse

  Der påstås at have været 90.000 besøgende til det såkaldte folkemøde.

  Nuvel – de var fordelt på 4 dage. Det giver i snit 22.500 om dagen, og de fleste har sikkert deltaget alle 4 dage. Der var 900 arrangører, og hvis hver arrangør skønsmæssigt i snit har deltaget med 10 personer, så skal der fratrækkes 9000 fra de besøgende. Der deltog også hele 685 journalister (!!!). Så kommer det reelle daglige besøgstal ned på 12.800, og mon ikke størstedelen af dem har været nogle af Bornholms 40.000 indbyggere.

  Jeg tvivler på, at FOLKET på Sjælland, Fyn og Jylland har taget turen til Bornholm for egen regning.

 15. Af Henrik Pedersen

  -

  Tager Torben Steno turen til Bornholm for egen regning?

  Sandsynligvis ikke. Det er skatteyderne, der betaler for hans deltagelse og for hans forbrug af fadøl. Det er ren sovjet, hvor de udvalgte fiser den af og drikker sig en kæp til på vegne af folket.

 16. Af Jan Petersen

  -

  @ HENRIK PEDERSEN – 15. JUNI 2017 3:18, læs i øvrigt hvad Torben Steno selv skriver:

  “Frastødende er det også, at alle os, der får betalt vores ophold, har det sjovt og i et par dage drikker flere fadbamser end Sundhedsstyrelsen anbefaler.”

 17. Af Per Varg Brandt Rasmussen

  -

  Nu jeg har tænkt lidt over dit udmærkede skriv, og glæden ved forsamlingen på Bornholm falder tanken mig ind at I – Mediedanmark, politikere, lobbyister og andre fra den der klasse – kunne gøre resten af os en fantastisk tjeneste ved simpelthen at blive på Bornholm.
  Vi andre kunne så i mellemtiden vende indrejsekontrollen om, således at det bliver tilnærmelsesvis umuligt at forlade Bornholm – aaaah – hvilken lykkelig fremtid !

 18. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Folkemødet er et godt initiativ. Det kan kun være positivt, at de folkevalgte ses under afslappede forhold og kommunikerer med hinanden.

  Hvordan kan det være at J Hansen altid har tid til en kommentar på diverse blogs midt i normal arbejdstid? Han siger, at han er 60 år og i arbejde. Er han offentlig ansat. Måske pædagog? Og i øvrigt er jeg ikke politisk engageret. Jeg undrer mig bare over hvor megen tid JH har til at kommentere på bloggene.

 19. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Folkemødet er et godt initiativ. Det kan kun være positivt, at de folkevalgte ses under afslappede forhold og kommunikerer med hinanden.

  Hvordan kan det være at J Hansen altid har tid til en kommentar på diverse blogs midt i normal arbejdstid? Han siger, at han er 60 år og i arbejde. Er han offentlig ansat. Og i øvrigt er jeg ikke politisk engageret. Jeg undrer mig bare over hvor megen tid JH har til at kommentere på bloggene.

 20. Af Erik Kristensen

  -

  Du ønskes en god ferie og nyd brugen af de 40-80 mio. Kr skatteyderne bidrager med.
  Det ville have højnet det intellektuelle i dit indlæg hvis du havde beskrevet hvad mødet bidrager med set udfra nationens interesse og ikke blot skrevet ønskerne til din kommende ferie

 21. Af Orla Guude

  -

  Det vil være interessant, hvis nogen på Bornholm udfordrer Eliten ved at bede derværende islam apologeter forklare, hvor de utallige syriske hjernekirurger, atomfysikere, ITspecialister og andre profitskabende individer er rejst hen. Du ved – fra de store dage hvor Danmark blev ekstraordinært kulturberiget med højtuddannede syriske topspecialister!
  Eller er den myte punkteret og vi har mestendels modtaget cykelmekanikere, kameldomptører og reklameomdelere?
  The Bosse must know.

 22. Af Christian Peter Broe Petersen

  -

  Sikke megen harme der er her i kommentarerne. I skal jo bare huske, at “folket” ikke kun bor på Sjælland og i Jylland. Der bor rent faktisk også “folk” på Bornholm, som skal betale en formue hvis de skal til 99,9% af alt andet der foregår i DK af politiske, folkelige eller kulturelle ting. Nu kan de så få lov til at gå til ET arrangement om året, uden at skulle betale en formue i transport, mens alle vi andre skal droppe en hel indkøbstur til Fleggaard, hvis vi af en eller anden underlig grund ønsker at kigge ind. Forresten tror jeg ikke at de fleste politikere er korrupte i DK. De fleste jeg har mødt er helt alm. mennesker, der vil det bedste, uanset om jeg så er enig med dem eller ej. Vi har et godt folkestyre i DK. Man kan stadig møde folketings politikere på cykel og nede i Føtex. Hvis man er uenig, så kan ma n jo altid stemme på nogle andre, eller i sidste ende stille op selv.

 23. Af Mogens L

  -

  Nævn mig et sted hvor der er mere nerve i den demokratiske debat end på Folkemødet. Nævn mig et sted hvor folk bare går fra et arrangement hvis politikere taler i floskler. På Bornholm sker der der det at enten går folk fra arrangementet eller også konfronterer de politikerne med deres floskler. Hvis man forlader de store kommunikationsbureaers telte og i stedet gå ned på kæmpestranden så er der virkelig nærhed og engagement fra mange frivillige og mange forskellige små foreninger hvor politikerne deltager i debatter der er slagkraftige uden at være svinske, som det kan være på TV. Til Folkemødet gider folk ganske enkelt ikke høre politikere skændes. Gamle sure mænd, overbevis mig om at i vil demokratiet og har ideer og visioner til at udvikle det i stedet for meget af det ovenstående brok der kommer fra folk der ikke reelt ved hvad der foregår på Folkemødet.

 24. Af jørn mortensen

  -

  Det skal være konsensusdanmark vel undt at fejre den danske udgave af folkestyre og demokrati, så alle kan se den gensidige indbyrdes afhængighed mellem de kritiske røster og deres vogtere, mellem de styrende og deres støtter og ikke mindst mellem lobbyister, meningsdannere og lovgivere. Relationer skabes og relationer vedligeholdes. Relationer er der penge i. Gode rene penge.

 25. Af Henrik Pedersen

  -

  Sidste år deltog 21 borgmestre i folkesvindelmødet.

  De 20 af dem var tilrejsende. De får ikke deres egne borgere i tale på Bornholm. Hvis de var reelt indstillet på at møde dem, var de blevet hjemme i kommunen og havde indkaldt til borgermøde i den lokale idrætshal.

 26. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 15. JUNI 2017 7:22

  Tak for interessen.
  Jeg har ikke skrevet på denne blog før nu.
  Har Harald noget sinde hørt om tidsforskel imellem lande.
  Harald.
  Hent din kontanthjælp.
  Og smut tilbage til bodegaen.
  Dine løgnhistorier om dine uddannelser er uinteressante.

 27. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 15. JUNI 2017 7:22

  Tak for interessen.
  Jeg har ikke skrevet på denne blog før nu.
  Har Harald noget sinde hørt om tidsforskel imellem lande.
  Harald.
  Hent din kontanthjælp.
  Og smut tilbage til bodegaen.
  Dine løgnhistorier om dine uddannelser er uinteressante.

 28. Af Thomas Jensen

  -

  Jeg rystes mest over alle de, der ikke harandet at byde på end en lang tirade af brok over vores politikere.

  Først kan vi brokke os over, at politikerne ikke er “i kontakt” med befolkningen.

  Dernæst kan vi brokke os over, at politikerne afholder folkemøder hvor de kan møde befolkningen i øjenhøjde.

  Afslutningsvist kan vi brokke os over, at de gennemfører politik som “folket” (dvs dem selv) ikke er enige i – men hvis folket var uenige i politikken, hvorfor vælger de så ikke blot nogle andre politikere end dem vi har?

  Det virker mest som om, at de har valgt den “nemme” løsning: De gider ikke bruge tid på at sætte sig ind i de konkrete forhold, og kommer i stedet op med nogle forenklede “løsninger” der kun virker i en simpel og populistisk forståelsesverden.

  Derefter brokker de sig over, at verden trods alt ikke indretter sig efter deres manglende evne til at forstå den. Og mest af alt brokker de sig over de mennesker, som trods alt gør en indsats og engagement de aldrig selv kan komme i nærheden af.

 29. Af leif hansen

  -

  Der er mennesker som er 30-40 år om at forstå det som vi andre kunne forstå i løbet af få dage eller uger. Som f.eks. det at EF/EU nok ville udvikle sig i en uheldig retning, som det at storstilet indvandring nok ville give alvorlige problemer og konflikter hen ad vejen, såsom at vores demokrati, velfærd, sundhed, fred og sikkerhed ikke er nogen selvfølge. Og i de senere år har vi også forstået at korruptionen er kommet til Danmark og at den vokser og udvikler sig. Sidste nyt er hvad Berlin gske skriver om salg af overvågningsudstyr til diktaturstater. Inden da var der salget af vores seruminstitut og vaccinebeskyttelse mod smitsomme sygdomme. Osv.

 30. Af leif hansen

  -

  Hvis man ikke kan se at Titanic-Danmark har slagside, og at der er brug for store pumper, brandslukning og kursændring, så er man nok enten indoktrineret/uvidende eller meget tungnem.

 31. Af leif hansen

  -

  Bare eet eksempel på at det går den gale vej: Sundheds- og hospitalsvæsnet er nu så forringet, at patienterne omkommer i tusindvis, helt unødvendigt. Men fantastisk omfattende spareøvelser, nedskæringer, lukninger, IT-systemer der fungerer grotesk dårligt og helt tossede nye regler mv. bevirker at hvor det før var ret trygt at komme på hospitalet, er det efterhånden blevet meget mere risikabelt.

 32. Af Jens Ellekær

  -

  Det er lidt pusseløjerligt – eller snarere lidt forstemmende: Torben Steno – der altid har en meget personlig tilgang til de ting, han beskæftiger sig med – skriver en hyldest til institutionen, uden på nogen måde at overvurdere fænomenet, men med den enkle konstatering, at “jeg plejer efter et par dage på Folkemødet at kunne revitalisere min tro på Danmark og vores demokrati”, og dette bliver så anledning til en strøm af sure opstød, der frakender såvel Folkemødet som danske politikere enhver eksistensberettigelse.

  Jeg får fornemmelse af en række kommentatorer, der forholder sig meget kritisk til det danske politiske system, og som ville være parate til at slutte sig op om snart sagt hvem som helst, der med energi og beslutsomhed erklærer at repræsentere det sande danske folk og lover at befri det fra levebrødspolitikere, udbytning og institutionernes tyranni.

  Eller også – og det ville jo være det bedste – er der her slet ikke tale potentielle politiske aktivister, men blot – nå, ja – sure danskere.

 33. Af Niels Larsen

  -

  THOMAS JENSEN

  Hvis politikerne ville i kontakt med folket, så henlagde de ikke “folke”mødet til den fjerneste afkrog af landet!

 34. Af Henrik Thor Christensen

  -

  De 685 journalister og deres oppassere kunne først og fremmest tage og blive hjemme, bare få et lokalt firma til at sætte et passende antal web-cams op så kan interessede (dvs. ingen i den almindelige befolkning) selv koble op og “deltage”.

 35. Af Henrik Thor Christensen

  -

  @leif hansen
  Hvis politikerne tog sig sammen og “ringede” til det danske samfund fra deres ophøjede (læs: højrøvede) position på parnasset – så ville de få samme besked som Gunnar Lemvigh’s Kammerherreinde – det gør de bare desværre ikke, man kan spørge sig selv hvorfor?

 36. Af karl nielsen

  -

  Sammenhængskraft og fællesskab??? – Ha – NOT!!

  “I vort ny-nazistiske og asociale sammenhold”

 37. Af Henrik Pedersen

  -

  ”Folke”mødet er god reklame for Bornholm, og fred være med det.

  Men hvis politikere og mediefolk med flere virkelig har et ønske om at møde FOLKET, skal mødet ikke afholdes på en fjern ø (Bornholms fine kvaliteter ufortalt), men derimod i midten af Danmark, f.eks. i Odense.

  Alternativt på skift på Midtsjælland, Midtfyn og Midtjylland.

 38. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Med tanke på alle de lande, hvor den slags ikke kan forekomme (vl de fleste verden over – så pleaser jeg mig lykkelig for, at jeg er født i Danmark, hvor der har været diverse traditioner igennem tiderne – og nu med Folkemødet, hvor mennesker samles og kan det.

  Vi er tillige et foreningsland, så heldigt!

  Det skal vi holde fast i!

 39. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Flere gamle indlæg i filteret?

  ” skal mødet ikke afholdes på en fjern ø (Bornholms fine kvaliteter ufortalt), men derimod i midten af Danmark, f.eks. i Odense.”

  Er jo plæne. At politikerne og medierne ligger strategien for resten af årets fakenews. Folket der møder op der er blot nyttige idioter og statister..

 40. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J Hansen
  Det var med vilje, at jeg skrev her. Folkemødet er en udvidet demokratiske samtale. Du skriver kun om krig og skyld. Er du et demokratisk menneske, eller går du ind for sharia? J Hansen alt det jeg skriver er korrekt. Jeg drikker ikke, derfor går jeg ikke på bodega. Går du på bodega, siden du spørger?

 41. Af Thomas Jensen

  -

  Citat Niels Larsen: “Hvis politikerne ville i kontakt med folket, så henlagde de ikke “folke”mødet til den fjerneste afkrog af landet!”

  Nej, hvis de ville have kontakt med flest muligt, så ville de lægge folkemødet i københavn. Men så ville I jo allesammen brokke jer over, at det blev lagt her, fordi det er “elitært” og “københavnerisk”.

  Jeg synes det er smukt, at folkemødet henlægges til udkantsDanmark, således at vore folkevalgte politikere viser, at politik sker i HELE Danmark, og ikke kun foregår i København. Men jeg er da på det personlige plan ked af, at det besværliggør mine muligheder for at deltage.

  Det er jo blot endnu et eksempel på, hvordan nogle mennesker kan brokke sig over alt.

 42. Af P Christensen

  -

  Naturligvis foregår folkemødet på Bornholm.
  Thi Solkonger tager naturligvis til Solskinsøen.

 43. Af Orla Guude

  -

  @THOMAS JENSEN – 15. JUNI 2017 19:38
  Det ville være mest ærligt at henlægge mødet til Saltholm – for der ville ingen politikerløgn nå uskyldige indbyggeres øren.
  Man kan i øvrigt let høre, hvornår en politiker lyver – det gør han kun, når overlæbe og underlæbe skilles og samles periodisk.

 44. Af Helge Nørager

  -

  Politikernes Roskilde festival.

  Okey, så der er der den politiske elite og deres lystne folketings journalist svende, som er pot og pande med deres levebrød, drikker sig i hegnet, ryger sig skide skæve og tumler rundt på alle tænkelige stoffer, samt æder fastfood til de brækker sig.

  Her gik jeg og troede det var daglig adfærd, men nej.

 45. Af Jan Petersen

  -

  Jeg synes egentlig også, det er en smuk tanke – at alle politisk korrekte lystløgnerne samler sig på en ø – under politibeskyttelse – langt fra dagligdags Danmark. Det kan sgu næsten ikke være mere . . . . “folkeligt” 🙁

 46. Af Helge Nørager

  -

  Ja, jeg synes det er seriøst synd for de fastboende.
  Hver sommer år efter år, stakkels dem.

  “https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2014/05/27/simple-hack-gives-windows-xp-users-5-more-years-of-support/#1c0a428570fc”

  Lidt seriøst, er der ikke en del jobs som efterhånden er afhængige af dette sommer mode ?.
  Er det ikke sådan lidt betænkeligt ?.
  For er det ikke mest vennetjenester og sådan noget.
  Rejsearrangører, Hoteller, spisesteder, transport, journalister på 24 timers løn.
  Bemærk især det sidste fed fidus.
  Ren win win, så pressen, er de mest begejstrede.

 47. Af r. vangkilde

  -

  ALLINGE ER GÅRET AMOK, – politik og folkeoplysning fra forsamlingshuset, ELLER hvordan hænger demokratiet egentlig sammen, når politiker og medier skal forstå hinanden.
  HAR SKAT OG VELFÆRD EN FÆLLESNÆVNER! – eller er økonomien gået amok.

 48. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt virker links ikke i ” . . . . “, men link virker formentlig således 🙂

  https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2014/05/27/simple-hack-gives-windows-xp-users-5-more-years-of-support/#1c0a428570fc

 49. Af Helge Nørager

  -

  Teknik som artikel beskriver virker.
  Opera, er god musik men der er tonedøve tilrejsende støjsender på Bornholm, og derfor megen disharmoni og forvrængning.
  Anførselstegn er af hensyn til filter.

 50. Af Jan Petersen

  -

  Jo, men kan ikke enter link direkte ved brug af anførselstegn 🙁

  Bortset fra det, et super link til en super artikel, der blot beviser, hvor meget Windows 10 brugere bliver taget ved næsen hver dag !

  I øvrigt bruger jeg selv stadig XP, og det virker perfekt 🙂

 51. Af karl nielsen

  -

  Özlem Cekic var dirigent
  Flemming Pless kom hen og slog mig på hånden
  Svaret var, at jeg bare skulle holde min kæft!
  Begynder en stor arabisk mand, ved siden af hende, at sige, at jeg skulle skride, og han kaldte mig så ca. tyve gange for “sharmuta”, der betyder “luder” på arabisk, og damen der havde bedt mig holde kæft, prøvede nu desperat at berolige ham.

  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jalehtavakoli/ECE9657651/abrahams-barn-kaldte-mig-luder/

  Folke-møde?? – NEJ – Møde for multikulturens ultra-ortodokse disciple!

 52. Af G. Sørensen

  -

  Jeg er positiv og glæder mig over, at politikere og journalister er så gode til at beskytte sig selv. (ca. en udgift på 45 mill. kr). Tænk hvad der ville ske med landet, hvis der skete disse uerstattelige mennesker noget.

  Det er da ikke så vigtigt, at en 90-årig ikke kan gå i banken og hæve penge, men overfaldes af tre udlændinge, som stjæler hendes penge og hævekort.

  Hvad siger det om samfundet, at disse to begivenheder finder sted her i landet?

 53. Af L. Pedtersøn

  -

  @ TORBEN STENO.

  DU SKAL HAVE ROS FOR, AT DU SOM TVANGS-BETALT KLIENT, PROVOKER MAKSIMALT DUMT 🙂

  Fx. er det aldeles glimrende, når du som monopoliseret klient, via en overbetalt monopol
  kanal, hvis lyttertal gir ekko i et fingerbøl, konvertere modstanden over for endnu et misbrug
  af folks (egne penge) om til, at det er fattigdommens udløste misundelse, idet man ikke får
  en bedre ambassadør for øget vrede og lede, vendt mod den systemiske korruption i DK 🙂

  NU TIL DINE TAL VEDR. DETTE FOLKEMØDE OG DETS DELTAGERE.
  Vedr. folkemødets opgørelse, (2016), forfattet en inhabil org., viser dog alligevel følgende:

  25% Bornholmere, udgørende kun 0,7% af den saml. befolk. (dvs. 142X overrepræsenteret)
  55% Er typisk seniorer, som har forladt arb.markedet, med deraf anden fokus og dagsorden.

  20% Er fra partierne selv, hvilket i øvrigt kun har medlemskab af skallede 5% af befolkningen.

  Resten, er typisk komiske lobbyister, som med fuld skrue, “febrilsk” forsøger at få rå adgang til
  befolkningens midler via folke-amatørerne, plus et væld af off. inst. opsatte info telte. åh gud

  KONKLUSION:
  Det er med andre ord, et komisk, sørgmodigt forsvindende lille antal reelle skatte-betalere af
  dette system festivitas, som er rep, (både mht. ikke-folkemødet, samt daglige omkost), såvel
  formen, paneldeltagere mv., er de notorisk samme idioter, som i det daglige har gidseltaget
  nationens menings-design, alt imens borgerne er henvist til at agere statister for egne midler.

 54. Af L. Paitersøn

  -

  @ TORBEN STENO.
  Har et udlæg i dit filter, jeg godt kunne tænke mig blev til et indlæg hvis muligt.

 55. Af Erik Larsen

  -

  Fuldstændig latterlig og tidsspild. Stakkels Bornholm, vores smukkeste ø.
  At skulle huse tåbelige politikere, journalister, mediefolk, multi-kulti-elskere m.m.
  Det eneste de bruger tiden på er at hakke på hinanden og være ligeglade med os borgere, der snart ikke kan klare mere.
  Sidste nyt (iflg. Den Korte Avis) er at voldtægtsforbryderen er sandsynligvis fra Mellemøsten (suprise? – Nej). 4-årig pige misbrugt. tidligere en 6-årig, hvor faderen med familie siges at være truet alvorligt hvis de politianmeldte.!! Herhjemme har vi så “Stine Bosserne” der aldrig har været på besøg i f.eks. Tingbjerg, Vollsmose eller Gellerup. (iflg. Støjberg)
  Men danskerne ligger som de selv har redt. Salig Glistrup advarede for årtier siden men alligevel spreder danskere sig på alternative partier, enhedskommunister, venstrefolk, der ikke er liberale og konservative der heller ikke er det. Vågn dog op kære café -latté drikkere og curling- forældre og lignende!

 56. Af Lisbeth sørensen

  -

  Man kommer ikke uden om, at folkemødet er lagt på bornholm for at holde folket væk..Nu også ligegyldigt om de møder op overhovedet taget, da det er en intern diskussion politiker og mediefolk imellem, om hvorledes manipuleringen af folket skal foregå det næste år. Naturligvis bedst hvis der også møder et par pæne normale Danskere op, således at mediefolkene kan fotografere disse og vise hvor glade de er for poltikernes plutokratiske meninger mod dem! Med et stort dumt smil i kæften på forsiden!..

  PS også to gamle indlæg i filteret?

 57. Af Helge Nørager

  -

  Jan har lige genopbygget et par gamer til xp, trælst at ældre spil ikke virker på nye operativ systemer,

  Lidt ligesom politik, gamle dyder er yt, og ny lektie er betal ikke din skat.
  Kræv alt hvad du kan.
  Gæld inddrives ikke.
  Og siden AFR og Irak krig, vil ingen nogen sinde blive stillet til ansvar for noget som helst eller nogen som helst politisk forbrydelse,

  Så mon ikke.

  At vi behøver et parti med gamle socialistiske dyder i højsædet.
  Arbejd efter evne.
  Ansvar for egne gerninger.
  Solidaritet med de ledige og syge.
  Arbejdstilsynet skal styrkes, og fødevare kontrollen genindføres.
  Alle firmaer skal skattelignes.
  Massiv indsats mod skattely, og lovgivninger som begunstiger passive indtægter.
  Opgør med at penge tjenes på friværdier i huse, ikke på at arbejde, da arbejde pt. kun er for de fattige lejere. 🙂
  Mere efteruddannelse, og flere voksenlærlinge.
  Osv

  Men at forsætte med at støtte dem som ønsker lavere skat, mindre sociale ydelser, højere pensionsalder.
  For at de 1 % kan nyde livet i en luksus få har fantasi til at drømme om er virkelighed for dem.
  Og årlige reduktioner af penge til sundhedssektor.
  Mere politi, flere kampflyvere og mindre offentlig transport.
  Er som at skyde sig selv i foden for at undgå at komme til fronten, eller som at pisse i bukser i en snestorm for at holde varmen.
  Temmelig dumt og medfører ofte døden, pga følge effekter.
  Som med den tidligere borgmester hvor byens akutambulance var en uges tid på værksted.
  Dumt af ham at få et hjertestop, i den uge.

 58. Af - Niller

  -

  Af de 90000 besøgende var de 65% der for egen regning det vil sige et gennemsnit pr dag der vel matcher det som FCK kan tiltrække til sine hjemmekampe i parken.
  Jeg må indrømme jeg er ikke imponeret over det fremmøde, når man tænker på den massive mediedækning der er omkring begivenheden.

 59. Af BENT JENSEN

  -

  Den mest fremherskende fornemmelse for folkemødet er vel at det er en hyklerisk cirkusforestilling, hvor politikere der skader mere end de gavner, fører sig frem som folkets venner, selvom de langt hen ad vejen er fjender.

  Som selv Berlin gske nu skriver på forsiden, så er døden ved at være en flittig gæst på hospitalerne. Fordi systemet er i knæ efter at politikerne længe har smadret løs på sundhedsvæsnet.

  Kræftbehandlingen er generelt blevet forringet (se B.)
  Og psykiatrien er kommet så langt ud, at alvorligt syge som ikke har pårørende til at hjælpe dem og kæmpe for dem, nærmest er DØDSDØMTE på forhånd. Selvom de kunne have haft det fint i årevis, hvis man ikke havde travlt med at tage medicin fra dem, og hvis ikke det vrimlede med lægesjusk, lægefejl og kyniske/vanvittige transaktioner.

  Såsom at man nægter livsfarligt syge indlæggelse. Såsom at man smider patienter på gaden i omtåget og fuldstændig hjælpeløs tilstand, længe før de er færdigbehandlet. Såsom at man saboterer og forhindrer ethvert samarbejde med de pårørende. Såsom at man blander små og skrøbelige patienter med store stærke voldskriminelle. Såsom at man lader meget syge patienter forlade lukkede/skærmede afdelinger midt om natten, i streng frost, uden overtøj og uden sko, så de kan fryse ihjel eller omkomme i nærliggende søer og sumpe eller i trafikken. Eller man udskriver dem uden at give de pårørende besked, så de syge flakker om på må og få, og måske aldrig når levende hjem. (læs MORDET PÅ PSYKIATRIEN – Se filmen GØGEREDEN )

  Se på postvæsnet, som efterhånden fungerer utroligt ringe, i forhold til før i tiden. Men forringelserne på masser af andre områder er lige så slemme. En fremtid fuld af ræd sler venter os, hvis den nuværende udvikling fortsætter.

 60. Af Svend Jensen

  -

  I året 1658 befriede bornholmerne deres klippeø for svenske BZ’ere. De svenskes førerhunde blev dræbt og de gemene uniformerede svenske besættere blev indfanget og hjemsendt.

  Bornholmerne gik foran alle os andre danskere. De viste os hvad man gør med indtrængende uvelkomne migranter i uniform; når fædrelandet skal befris for uønskede elementer.

  Når tiden kommer, må folket i Danmark tage ved lære af det bornholmske 1658 oprør. Eventuelt kan vi invitere raske bornholmere til at stå spidsen for en befrielsesaktion vendt mod den nuværende besættelse af Danmark. Vi ønsker hverken at blive islamiske, svenske, tyske eller europæderaster.

 61. Af BENT j

  -

  Iflg. aviser, læger, FOA, pårørende og andre er antallet af UNØDIGE lidelser og dødsfald i “sundhedsvæsnet” nærmest eksploderet, og skal nu tælles i tusinder. Politikernes “reformer” har været en katastrofe og rædsel for utallige syge og pårørende.

 62. Af BENT JENSEN

  -

  I det sønderjydske “sundhedsvæsen” står det særlig slemt til”. Man må håbe at pressen snart sætter projektørlys på hvad der foregår af uhyrligheder i dette område.

 63. Af Søren Rasmussen

  -

  Når Torben Steno ser ‘to tungt lastede USA B52 bombefly’ flyve indover Bornholm – burde det måske mere minde ham om vores (Danskernes) gamle konflikt med Rusland.

  Ikke med det Russiske Folk – men imellem Vores Danske Folk og deres ‘lederes’ konflikter med Det Russiske Folk’s ledere.

  Når vi Danskere engang ophører med at sige BØH til Det Russiske Folk – og De ophører med at ‘moone’ af vores søfolk i Østersøen – maybe we can talk….

  Det er da fint nok at nogle af vores Danske frænder holder et møde på Bornholm – også selvom det bliver delvist finansieret fra vores fælles kasse – det er vi Dankere vant til.

  Indenfor rimelighedens grænser.

  Man kan jo altid ‘pusse’ Putin på Danskerne – så får Donald jo også fred i en periode!

  Denne kampagne imod Putin og imod Trump har jo indtil videre været ‘mesterligt’ orkestreret af DR og andre (private men statssubsidierede medier) i Danmark.

  Hvor er det en fornærmelse imod mennesketets intelligens og hvor er det udemokratisk.

  Måske Torben Steno og hans kollega i Radio247 tror, at de kan berige deres medfrænder med intelligente og velgennemtænkte iagttagelser og eftertænksomhed.

  Måske endda belære og moralisere.

  Det er i hvert fald observerbart – men måske ikke særligt klogt.

  Det tager også lang tid at blive voksen – jeg ved det fra mig selv!

 64. Af lisbeth sørensen

  -

  “Se filmen GØGEREDEN )”

  Den var faktisk ypperlig mht. at forklare psykiatrien i DK, preben, enig. ..Raske menneske der frasorteres , får elektrochok mv. Kun Danmark er så bestjælsk næsten i verden, at vi stadig bruger elektrochok..Danmark har derudover også verificeret verdenrekord i psykiske diagnoser, hvilket blot påpeger at det hele er kvaksalveri..Uden tvivl mange socialister tvangsindlagt der. Man erindre den fhv bloggere HDP her, der forlod debatten for kun at skrive indlæg hvor ingen kan kommentere mm. man køber abonnoment i den statsbetalte avis. der fortsætter hans ævl om mere tvang i psykiatrien, fede skal kunne frasorteres som kasse ekspedienter i gucchi butikker, og andet æ vl. De mange overfald i nyere tid der, beviser blot at de ikke længere behandles som mennesker i danmark, og derfor går de nu amok..

  Poltikene burde diskuttere dette på bornholm. Såvel som mærkesagen borgerløn. Denne sidste er nok det mest vigtige politiske emne op over hele verden nu.. Og dens opbakning får massiv opbakning fra alle saglige kræfter. I Danmark er diskussionen nærmest helt død herom ift. udlandet. Selv nogle usaglige som LA støtter op herom, som mener at dette kunne betyde at disse frasorteret får mindre. I partiets generellle uanstændige politik forståelse for eliten.

  “Folkemødet” på bornholm, burde erstattes af et folkemøde online, hvor vi stemte om og diskutteret samfundsindretninger. Således at alle blev hørt og flertallets ønsker indført.

 65. Af lisbeth sørensen

  -

  Se filmen GØGEREDEN ) “Se filmen GØGEREDEN )”

  Den var faktisk ypperlig mht. at forklare psykiatrien i DK, pre ben, enig. ..Raske menneske der frasorteres , får elektro chok mv. Kun Danmark er så bestjæ lsk næsten i verden, at vi stadig bruger elektr ochok..Danmark har derudover også verificeret verdenrekord i psykis ke diagn oser, hvilket blot påpeger at det hele er kvak salveri..Uden tvivl mange socialister tvangsindlagt der. Man erindre den fhv bloggere HD P her, der forlod debatten for kun at skrive indlæg hvor ingen kan kommentere mm. man køber abonnoment i den statsbetalte avis. der fortsætter hans æv l om mere tvang i psykiatrien, fed e skal kunne frasorteres som kasse ekspedienter i gucchi butikker, og andet æ vl. De mange overfald i nyere tid der, beviser blot at de ikke længere behandles som mennesker i danmark, og derfor går de nu amok..

  Poltikene burde diskuttere dette på bornholm. Såvel som mærkesagen borgerløn. Denne sidste er nok det mest vigtige politiske emne op over hele verden nu.. Og dens opbakning får massiv opbakning fra alle saglige kræfter. I Danmark er diskussionen nærmest helt død herom ift. udlandet. Selv nogle usaglige som LA støtter op herom, som mener at dette kunne betyde at disse frasorteret får mindre. I partiets generellle uanstændige politik forståelse for eliten.

  “Folkemødet” på bornholm, burde erstattes af et folkemøde online, hvor vi stemte om og diskutteret samfundsindretninger. Således at alle blev hørt og flertallets ønsker indført.

 66. Af Lisbeth sørensen

  -

  Et indlæg til Pre. ben i filt eret?

  “Af de 90000 besøgende var de 65% der for egen regning ”

  Ja, Niller, og dem der mødte op mestendels bornholmere. 90000 virkelig? troet højst 2o.ooo ..Dog er det noget billigere at rejse med bus i 2 zoner end 35 zoner i DK..Det er faktisk så sindsygt dyrt at tage toget, at man ligesågodt kan flyve, eller køre.

 67. Af Lisbeth sørensen

  -

  Hvis folkemødet virkelig var folkeligt, havde staten indført gratis færger til bornholm under mødet. Et utal af frasorteret færger nu..Svineri at DK har nedlagt færgen mellem Bornholm og hovedlandet, såvel som hvor dyrt det er at rejse imellem de to. Undertegnede er ved at købe sommerhus på bornholm nu, så er specielt interesseret i dette. 🙂 Og måske bo der fast.

  Bornholm har jo landets bedste fiskeri, flest solskinstimer og dejligste mennesker syntes jeg også. Fuld af karrakter de er og landets dejligste og mest kulturelle ø.

 68. Af Helge Nørager

  -

  Bent J, trøst dig da med at bilafgiften er nedsat, og boligejere har lige modtaget mange milliarder, samt at pensionsalder er steget.
  Og tænk lidt på hvem du selv har stemt på siden år 2000, og indse så hvem som har fejlet.

 69. Af Peter K. M. lacour

  -

  Så ligger RUC nye kuld og bliver “kultur beriget”, en stor skatte betalt orgie årti efter årti
  KUN 50.000.000 kr.
  Heil IDIOT
  https://www.youtube.com/watch?v=3ChjfFx_zLU

 70. Af Peter K. M. lacour

  -

  AF HELGE NØRAGER – 16. JUNI 2017 23:43

  Du og 80 % af “Danske” har fejlet
  30.000.000.000 OM ÅRET
  HVERT ÅR FOR ALTID
  STIGENDE ALTID + kulturberigelsen

  FORTSÆT og I får EUUSA

 71. Af Peter K. lacour

  -

  HVORDAN kan dette ske ?!
  Jeg tror ikke længere på politikkere og slet ikke EU
  EU er …jamen lang tekst jeg tager.
  Hvorfor trods forebehold kan Kristian Jensen og EU …
  http://www.eu.dk/da/danmark-i-eu/de-danske-forbehold
  (ctrl+f søg denmark)
  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/20170613_thirteenth_report_on_relocation_and_resettlement_en.pdf
  https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/proposal-implementation-package_en
  møde 20 2015 Kristian jensen

 72. Af Peter K. lacour

  -

  Hvorfor kan jeg ikke poste til en avis , jeg betaler til via medie støtte ?
  HVORDAN kan dette lade sig gøre , trods Danmarks EU forebehold ?

 73. Af Peter K. lacour

  -

  At linke til EU altså OFFICIEL EU , hvis dette skal bannes så må Berlinske hyrre andre
  (ctrl+f søg danmark)
  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/20170613_thirteenth_report_on_relocation_and_resettlement_en.pdf

 74. Af Peter K. lacour

  -

  OK PDF fil — danger
  At linke til EU altså OFFICIEL EU , hvis dette skal bannes så må Berlinske hyrre andre
  (ctrl+f søg danmark) i den nyeste
  https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/proposal-implementation-package_en

 75. Af lisbeth sørensen

  -

  Lotte og niels kruse kjær, fhv blogger her, er simpelthen så ligegyldige blå kommentarer i folkemødet i DR, at man føler skam over at betale til DR for de to blå lejesvende?..

  Hver kommentar de kommer med , er våde øjne af medgørlighed over for deres borgerlige ejer. Aldrig et ord af kritik..De er en skamplet for landet og DR..DR må vise dem døren, og få rigtig kritik ind..UD med de to blå idioter. Tak.

  Nu blev vi endelig fri for krasnik..Men så får vi sådanne to borgerlige ukritiske ? Til grin som DR er blevet taget over af de blå lejesvende nu..

 76. Af Peter K. lacour

  -

  Jeg er nysgerrig , hvor meget tjener man som “menings danner” DDR style IDIOT

 77. Af Peter K. lacour

  -

  Jeg er nysgerrig , hvor meget tjener man som “påvirknings agent” DDR style IDIOT

 78. Af Peter K. lacour

  -

  Det er DIG LISBETH SØRENSEN – 17. JUNI 2017 4:53

 79. Af Peter K. lacour

  -

  landsforrædere .
  Igen intet EU afrika ISALM.
  I har skabt

 80. Af Helge Nørager

  -

  Peter, jeg forstår ikke dit indlæg,
  Du burde ikke have skrevet.

  “Du og 80%…………

  For jeg føler mig ikke blandt de 80%.

  Og DDR er nedlagt så svært at få løn udbetalt fra dem. 🙂

  Men jeg opfatter, at du er en af dem som mener at de fremmede er skyld i alt.
  Formoder du er arisk, blond, blåøjet og temmelig naiv med lav IQ.
  Men fordomme er trælse og sjældent sande, så du er sikkert helt normal.
  Hvilket er ret skræmmende her på en fin solskinsdag

 81. Af Hassan Mahmoodi

  -

  Han stjal af kassen, og han er stadigvæk Statsminister. Hvad i helvede er dét for et demokrati? I den virkelige verden der bliver man fyret påt blankt papir på og politianmeldt for at stjæle på jobbet. Jeg er stået af. Det vi har har intet med demonrati at gøre. Vi har en gruppe selvberigere der er korrupte kriminelle. De sjofler vores fælleskasse på det groveste.

 82. Af Orla Guude

  -

  @HASSAN MAHMOODI – 17. JUNI 2017 9:10
  Hvorfor begynder Hassan pludselig og umotiveret at beskrive tilstandene i Irans politiske segment ?
  Eller drejer det sig om Irak, Tyrkiet eller et hvilket som helst andet mellemøstligt land ?
  Vi ved det ikke.

 83. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 15. JUNI 2017 19:04
  “Det var med vilje, at jeg skrev her.”

  Ja harald. Du er tydeligvis et forstyrret person.
  Du henvender dig til personer som ikke deltager i debatten.

 84. Af bo nielsen

  -

  Idag bringer Berlin gske to chokerende artikler om hvad der foregår i sundhedsvæsnet. Artikler der vel kan ryste enhver der ikke har et hjerte af sten. Tre drenge smittet med virus eller bakterier døde pga. kæmpefejl fra et københavnsk hospitals side. Og kræftpatienter og mange andre risikerer også at dø pga. sjusk og slendrian samt nedslidt udstyr, IT-skandaler og manglende rengøring. Og kristeligt dagblad better om uhyggelige og dræbende tilstande i psykiatrien. Overalt i Danmark er sundhedsvæsnet nu så nedsparet og forringet, at både patienter og pårørende drives ud i rædsel og fortvivlelse. Og nu er der planer om at lade visse typer livsvigtig medicin afskaffe. Det kan føre til massedød.

 85. Af bo nielsen

  -

  Idag bringer Berlin gske to chokerende artikler om hvad der foregår i sundhedsvæsnet. Artikler der vel kan ryste enhver der ikke har et hjerte af sten. Tre drenge smittet med virus eller bakterier døde pga. kæmpefejl fra et københavnsk hospitals side. Og kræftpatienter og mange andre risikerer også at dø pga. sjusk og slendrian samt nedslidt udstyr, IT-skandaler og manglende rengøring. Og kristeligt dagblad beretter om uhyggelige og dræbende tilstande i psykiatrien. Overalt i Danmark er sundhedsvæsnet nu så nedsparet og forringet, at både patienter og pårørende drives ud i rædsel og fortvivlelse. Og nu er der planer om at lade visse typer livsvigtig medicin afskaffe. Det kan føre til massedød.

  Det kan TILFØJES, at de to artikler også findes på avisens netsider. Iøvrigt er det glædeligt at pressen mv. nu er begyndt at sætte lys på de næsten ubeskrivelige og helt forfærdelige forringelser der er sket på sygdoms- og sundhedsområdet, siden 2011. Antallet af skandaler og rædsler begynder at ligne en lavine. I den ene af de to artikler tales der om et kvægslagteri, i den anden om lyssky transaktioner.

  På nogle punkter begynder visse tilstande på både fysiske og psykiatriske hospitaler at ligne perverst/dødbringende/morderisk vanvid. Nedlæggelsen af adskellige hospitaler og skadestuer har også været med til at øge antallet af dødsfald og familietragedier.

 86. Af lisbeth sørensen

  -

  Hvorledes en “massedød” kan komme på bordet, diskutteres nu ivrigt på bornholm mellem de liberalistiske partier, K,V,LA,R og til dels DF, Alternativet og S..De er blevet enig om at der skal mere ulighed til og mindre socialisme..Og at dette automatisk vil indføre massedød..

  FX er det bevist at fedme og tidlig død, og druk er en direkte forlængelse af liberalistisk ulighedpolitik. Man kan se et af de sørgelige tilfælde ovenover i Peter lecour fx… http://videnskab.dk/kultur-samfund/liberal-politik-gor-folk-fede

 87. Af Kim Sørensen

  -

  Jeg ville bare ønske man ikke kaldte det et “folkemøde”. Som sådan er “folket” jo ikke rigtigt tilstede. Skævvridningen er mest udtalt på scener og i debatpaneler, hvor man praktisk talt aldrig giver plads til den mere jævne borger. Men der er også en udtalt overrepræsentation af såkaldte “bedsteborgere” (det udtryk har jeg fra Folkemødets officielle statistik) blandt selve deltagerne.
  Hvad enten det er bevidst eller et uheldigt tilfælde, er folket reelt ikke repræsenteret på “Folkemødet”. Det er i udpræget grad en forlængelse af det ekkokammer, der udgøres af medier, interesseorganisationer og politikere, og det ville klæde arrangementets heppekor, at stå ved det simple faktum. Derfor synes jeg man skulle finde et andet navn. At tale om et “folkemøde” er ganske enkelt en samtale om noget helt andet end det, der foregår på Bornholm disse dage.

 88. Af Ole Skovgaard

  -

  Helt enig med Kim Sørensens post. Stenos indlæg her er vel lige så forudsigeligt som han selv beskylder “folket” for, hvem det så end er. Alt er fantastisk og næste år skal “Folkemødet vel afholdes på Thule Airbase Greenland. det er en mere central placering så folket dukker op et par timer for egen regning, drikker et par øl og råber lidt af et par politikere og går igen. I sandhed så folkeligt at man bliver helt tør i halsen.Heldigvis er der Både Le Man og Cykelløb i weekenden. Halløj i Ekkokammeret. hils Cordua og folket.

 89. Af - Niller

  -

  Må jeg foreslå at man fremover placerer begivenheden ( folkemødet) i messecenter Herning alternativt Bellacenteret i København .
  Det må være de rette rammer – for det drejer sig udelukkende om at sælge en vare som nogen illusorisk kalder Demokrati.

 90. Af Gulde Raban

  -

  Godt sagt Niller. Lortet er intet andet end markedsføring for løgn. Det er ufatteligt at de fleste stadig bilder sig ind at vi har et demokrati.

 91. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Må jeg foreslå at man fremover placerer begivenheden ( folkemødet) i messecenter Herning alternativt Bellacenteret i København .”

  Giver absolut ingen mening at placere det i Herning, men kun i københavn og hovedstaden som har nær halvdelen af landets befolkning, tænkere og kultur…Dog kunne man under en fremtidig politisk national debat uge, tilbyde gratis S-tog billiteter fra hele landet under disse dage? Virkelig en uge hvor hele landet mødes? Togene køre jo alligevel, og det koster ikke en disse fra og til i det samlede billede. Vil udvide ugen og folkemødet til at være ikke blot en politisk platform, men et kulturelt udveksling projekt af forskellige folk? 🙂 Sammenhængskraft?

 92. Af Ole Skovgaard

  -

  Det demokrati er en narresut. Det handler om omfordeling til såvel høj som lav. Demokrati og omfordeling er ikke det samme, bare til orientering, for alle “Borgerlige” osse dem fra AlternaTivet. @Arne Ruud, Esbjerg dansk Villatelts udlejnings plimsoller vendte på bagbord halse, alt imens landbetjenten og skoleleven kastede med æggemadder i en kornmark, hvor aftensolen spillede i lysbrydningerne. Hils tiggerne på Øen og sylt gerne indlægget i filteret i 2-3 uger det gør det mere aktuelt. Mvh Interessegruppen for ny Location for Folkemødet, Thule Airbase, Greenland. VI ses til næste år, hvor jeg og andre igen er ude med Tiggerstaven.

 93. Af Helge Nørager

  -

  Thule airbase, lyder fint men USA vil sikkert ikke give visa til disse mennesker.

  Hvad med Hans Ø ?.

  Så kan vi markere vores mægtige magt i arktiske områder, ved samme lejlighed

 94. Af Ole Skovgaard

  -

  Glimrende forslag Helge, Færøerne er osse en mulighed på grund af de gode logistiske forhold deroppe. Så kan Løkke stille sig på en Ølkasse og råbe “Ter er Grind Ui havnefjordur” og så kan alle lemminger i Ekkokammeret løbe i samme retning. Mødet var en fantastisk “Succes”. En sejr for demokratiet.

 95. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Det demokrati er en narresut. Det handler om omfordeling til såvel høj som lav. Demokrati og omfordeling er ikke det samme,”

  Naturligvis er det det samme. Demokratiets første og primære opgave er økonomisk omfordeling fra rig til fattig og midt imellem. Problemet er dog at omfordelingen også indebære at man betaler årlige millioner til kvaksalver i religion på københavns universistet mv. Og det kan vi jo ikke samfundsmæssigt bruge til noget? Ej til de overbetalte og udugelige b orgerlige sønner i militæret, der intet brugbart foretager sig?

 96. Af Kurt Nielsen

  -

  Hvor mange skattekroner har du boet på hotel for, ædt og drukket for, på din bornholmer tur Steno? Vær en mand og svar, -uden ironisk pis, – i kroner og øre. Giv os et beløb. Og lad os vide hvilken offentlig kasse der har betalt.

  • Af Torben Steno

   -

   Jeg har haft tre overnatninger på Sandvig Familiecamping. Jeg ved ikke hvad de har kostet. Det har Radio 24syv betalt. Der var morgenmad inkluderet. Radio 24syv har også betalt min rejse. Til gengæld sendte jeg to timers radio fra Folkemødet. Alle øvrige udgifter har jeg selv betalt. Det mener jeg ikke er licenssvineri. Det kommer nok som en stor skuffelse. Men sådan er det.

 97. Af L. Pedtersøn

  -

  @ KURT NIELSEN.

  Det kan du godt glemme, da folke-amatørerne har fået lavet det vi kunne kalde en lille passus,
  som overlapper offentlighedsloven, idet deres skatte-købte pressemedarbejderes gager og
  goder, er henført under de samlede produktionspriser, som igen relaterer til konkurrencens
  markeds-beskyttelse, skønt hele den interne branche kender til priserne, modsat borgerne..

  Men inden du låser dig FOR meget fast på Steno´s forbrug, kunne du måske også kigge lidt på
  diverse presseansatte på folke-amatørenes helt egen DR promotion kanal, da man har givet
  sig selv en arbejdsuge, på helt ned til ganske få timers såkaldt arbejde for + 600.000 kr., når alt
  fra pension, skattebetalt frokostpause mv. er tillagt, ligesom du skal huske, det kolonorme
  skyggetal omkring hvordan de politiske foreninger, (bestående af godt. 5% af befolkningen),
  direkte stor-pumper egne medlemmer ind foran de øvrige 95% tvangs-betalere af showet.

  SÅ… om du vil starte med DR, eller arbejde dig ind i Danske spil, Råddet for sikker trafik mv.,
  i don´t care, men kan blot sige, at billedet er det notorisk samme all over… pøj pøj med det.

 98. Af Jesper Lund

  -

  Jeg var sammen med min kæreste til Folkemødet. Hun arbejder som ekstern konsulent for en organisation. Vi boede så på Lyngholt Familiecamping. En fin campingpllads med masser af fuglekvidderr fra skov.

  Jeg brugte ikke megen tid på Folkemødet. Jeg foretrak at køre rundt på racercykel i det skønne landskab.

  Hvis man skal have udbytte af Folkemødet, skal man forberede sig inden, så man har noget konkret at opsøge på Folkemødet. Folkemødet er for uoverskueligt til at få et udbytte ved bare at daske rundt.

 99. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Demokrati og omfordeling er ikke det samme, bare til orientering, ”

  Naturligvis er det, det! Omfordeling sker kun fordi vi har demokrati…Hvis folket var lidt klogere vil ihvertfald altid 80% stemme på et socialistisk parti, men sådan er det ikke. Derfor mediemanipuleringen er så stor , i folkemødet mv. Sponseret af industrien for at nare 51% at borgerligheden altid repræsentere dem, og når ikke, den røde borgerlighed med S-R-og muligvis snarest DF..R er det parti Mæersk betaler mest støtte til pr. capita :), som industrien som helhed. Altid garanten for blå elitære tilstande under Rød, selvom S da også kan og DF uden tvivl også.

  Vores omfordeling er i dag blot symbolsk..Derfor top 20% nu ejer 87% af alle Danske værdier, og -80% i dag kun sidder på 13%..

  Derfor vi skal have borgerløn mv, bedre omfordeling, mere socialisme. Fredelige og succesfulde samfunde bliver uden tvivl det socialistiske her i Europa..Og DK er ypperligt anlagt til at blive det første..Formentlig en af de få det kan lade sig gøre i, da så mange andre ikke har PR som valgsystem.. mv..

  Var ikke brug for demokrati hvis der ikke var omfordeling..Det ville da være et rent diktatur.

  “jeg ved ikke hvad de har kostet. Det har Radio 24syv betalt. Der var morgenmad inkluderet. Radio 24syv har også betalt min rejse.”

  Kommet frem i artikler at værter får 6ooo kr. pr. produceret radio time der. Dette år tilbage, nok 8.ooo kr i dag?

Kommentarer er lukket.