Albanske muslimer har både vin og svin i maven

Af Torben Steno 102

Engang drømte naive politikere på Københavns Rådhus, om aktivt at støtte udviklingen af en slags kommunal islam. Håbet var, at danske muslimer på sigt kunne blive til en flok harmløse religiøse alliancepartnere, som på samme måde som folkekirken heller ikke ville stille spørgsmål ved Danmarks eneste ukrænkelige dogme: Velfærdsstaten.

Denne socialkonstruktivistiske tilgang til en løsning på de store problemer med integration af medborgere, der stædigt fastholder deres forankring i rigide mellemøstlige udgaver af islam, er selvfølgelig ikke kun dansk. I årene efter 11. september og i kølvandet på Muhammedkrisen få år senere ledte jeg – som så mange andre – desperat efter et præparat, der kunne styrke en form for fredelig kulturel sameksistens med de mange muslimer i den vestlige verden.

Begrebet Euroislam fik en del opmærksomhed dengang. Alene ordet har en klang, der kunne forlede en til at tro, at det er tale om en politisk korrekt dårlig ide undfanget og støttet fra Bruxelles. Det er dog heldigvis ikke tilfældet. Visionen om en europæisk islam, der blot beriger farverigdommen i kontinentets multikulturelle fællesskab knyttede sig især til den schweiziske islam- og filosofiprofessor Tariq Ramadan og en række anvisninger til hvordan man kan leve som moderne muslim i Europa. Et par af dem lyder:

 • En muslim bør betragte sig som bundet af en kontrakt, både af moralsk og social karakter, med det land, vedkommende bor i, og bør respektere landets love.
 • Muslimer bør betragte sig selv som borgere i ordets fulde betydning og bør deltage i det sociale, organisatoriske, økonomiske og politiske liv i de lande, hvor de bor.

Budskabet blev formuleret allerede i 90’erne. Alle må jo i dag gøre den smertelig erkendelse, at gennemslagskraften fra dette islamiske seminar har været større hos de radikale i hovedstaden end i Vollsmose og Gellerup.

Er der så ikke noget håb?

Jo, det er der. Det er ikke stort, men det praktiseres med stor succes i Europas statistisk set fattigste land Albanien. Befolkningen i den lille balkanstat er overvejende muslimer, og er samtidig hovedsædet for den oversete islamiske retning Bektashi, som faktisk er en slags realiseret Euroislam. En indadvendt, tolerant og uhyre afslappet tolkning af den hellige bog, der tillader albanske muslimer at gifte sig med kristne, ateister m.m. spise gris, beruse sig i både vin og det lokale ildvand raki.

– På den måde får vi også flere helligdage af fejre, sagde smilende ung albaner til mig for nylig på en cafe i Tirana. Han ville dog meget hellere ville tale om det brændende ønske, han og de fleste albanere har, om at blive medlem af EU.

Hvorfor trives denne efterstræbelsesværdige kultur i dette mishandlede land?

Svaret er naturligvis ikke simpelt. Århundreders undertrykkelse af både muslimske og kristne magthavere efterfulgt af et verdenshistoriens mest morderiske og bestialske kommunistiske diktaturer under Enver Hoxha, der forbød religion, er naturligvis en del af forklaringen på, at religion ikke kun er et spørgsmål om liv eller død. Det er svært at se, hvordan kan vi lære af den albanske model. Men det er da tilladt også for danske muslimer at tage på pilgrimsrejse og nyde det gode klima i Albanien. Der er oven i købet meget billigt. Og så kan vi skubbe på for at få landet med i EU og støtte albanerne med at modstå fristelsen til at lade pengestrømme fra Saudi Arabien og andre skumle mellemøstlige diktatorer ødelægge denne lille religiøse oase.

 

 

102 kommentarer RSS

 1. Af Jens Petersen

  -

  Det er fint at TORBEN STENO der senest har stemt på Alternativet kan se at der er forskel på europæiske folkeslag der bekender sig til Islam og de med arabiske rødder. Det interessante er dog ikke at springe med på vognen med at se verden gennem realistiske briller, men det ville være langt mere interessant hvis han istedet for at tale om Albanske muslimer, talte om dogmer i de segmenter der stemmer på Alternativet, Radikale, SF og EL.

  Det interessante er ikke at være kritisk overfor negative indflydelser, men hvordan en falden hellig som Torben Steno kan bruge den viden til at få banket realitetssans og åbne øjne ind i hovederne på lala-hæren af faktaresistente moralister?

  Hvordan giver vi muligheder for den muslim der opfører sig ordentligt og en en positiv indflydelse, og hvordan sparker vi de destruktive ud. Hvordan får vi realisme og sund fornuft ind i indvandrerdebatten?

 2. Af Svend Jensen

  -

  Kilde: “Daily mail Australia” – 2. maj 2017.

  Shia imam Sheikh Mohammad Tawhidi blev overfuset med skældsord under en spadseretur i Lakemba, hjemby for Australiens største moské. Han havde talt imod radikalisering og sharia; derfor blev han verbalt overfaldet med udråb som “må Allah forbande dig – abe og svin”, foruden spyttet på og intimideret.
  Han han også fortalt at de (muslimer) tror, at “Australien tilhører Allah, muslimer er guds udvalgte folk og alle, der ikke tror på deres gud, på deres måde, har ingen ret til Australien og til at være bosat der.”

  Skal integration foregå på den facon, bliver vi ikke færdige før om et par hundrede år. Vi bliver nok nødt til at bede Det Radikale Venstres eksperter om råd. De har sikkert en smart og hurtig løsning på integrationskatastrofen – de er jo ansvarlige for problemet.

 3. Af I. Hansen

  -

  Fint i Albanien – men de skall ikke med i EU.

  “Stemningen” og den religiøse balance kan skifte på et splitsekund……..som vi nu er vidne til i Tyrkiet.
  Muslimske lande skal aldrig med i eu af samme grund.
  Risikoen vil medføre indførelse af en motorvej hvis trafik er ukontrolabel.

  Jeg var i forvejen rystet da man tidligere mente at Tyrkiet skulle med…..og rystet over naiviteten over “at bare vi handler sammen”…….”og vejen til nye markedet”…….osv som man begrundede det med……..mig en GÅDE at div politikere (DK og EU) kan være så blinde, uvidende og naive.
  I øvrigt er der så ligeligt med korupte lande i eu, og lande med uforenelige kuturer og værdier.

 4. Af Niels Larsen

  -

  “Er der så ikke noget håb? Jo, det er der.”

  Kun, hvis det indebærer repatriering af muslimer på en grandios skala.

  For shiaer og sunnier får man aldrig til at civilisere sig.

 5. Af Allan Hansen

  -

  Så galt kan det gå !!!

  https://youtu.be/zfCgLmifahc

 6. Af Steen Raaschou

  -

  Torben Steno er bare lidt langsommere. Han vil ikke være i første linje (1985-2000), hvad man ike kan ortænke ham i.

 7. Af Kim Sørensen

  -

  Jeg må indrømme Steno sætter mig lidt af her. Hvem skal “redde” hvem?

  I virkeligheden er projekt “euroislam” ikke kun fejlet ved at manifestere sig som en fis i en hornlygte. EU-landenes integration af muslimerne har reelt bevæget sig baglæns på mange punkter. Vi ser det bl.a. herhjemme i Danmark, hvor efterkommerne er væsentligt mere ortodokse end deres forældre og bedsteforældre.
  https://www.b.dk/nationalt/danske-muslimer-bliver-mere-troende
  Derfor er det mildest talt ikke selvindlysende, at man ville gøre bektashitterne nogen stor tjeneste, hvis man tildelte Albanien EU-medlemsskab. Hvis EU’s eksisterende medlemmer ikke engang kan fastholde et sekulært status quo hos deres egne muslimske medborgere. Hvordan i alverden skulle de så kunne fungere som kulturbærende garanter for sekularitet hos mere eller mindre obskure muslimske forgreninger i evt. nye medlemslande?
  Og det er ikke meget bedre den anden vej rundt. Så meget erkender Steno dog. Men hvad er pointen så? At det EU lige står og mangler er endnu et sydeuropæisk medlem, der ikke ligefrem har verdens mest imponerende økonomi? Jeg kan simpelthen ikke se fidusen. Selvfølgelig bortset fra, at Stenos hyggeture til Tirana bliver en smule mindre bøvlede. Men der synes jeg alligevel et albansk EU-medlemsskab vil være at skyde gråspurve med kanoner.

 8. Af Allan Hansen

  -

  @ Steen tak for linket!

 9. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Den eneste grund til, at de albanske muslimers første præsident, Ilija Izetbegovic, ikke blev dømt for grove krigsforbrydelser mod serbiske krigsfanger var, at han døde før anklagerne var parate.

  De islamistiske krigsforbrydere, som Izetbegovic stod i spidsen for, “høstede” organer fra serbiske krigsfanger. Forbrydelserne er veldokumenterede – og ustraffede.

  Uddrag fra Wikipedias artikel om bogen “The Hunt and The War Criminals” af Carla Del Ponte:

  “The Hunt: Me and the War Criminals (Italian: La caccia: Io e i criminali di guerra) is a book written by Carla Del Ponte, published in April 2008. According to Del Ponte she received information saying about 300 Serbs were kidnapped and transferred to Albania in 1999 where their organs were extracted.[1] The book caused a considerable controversy with Kosovan and Albanian officials denying these allegations and Russian and Serbian officials demanding more investigation. ICTY stated no substantial evidence supporting the allegations was brought to the court.

  On December 12, 2010, the Council of Europe released a provisional report confirming Ms Del Ponte’s allegations, and naming both Shaip Muja, current political adviser to the Kosovar Prime Minister, and Prime Minister Hashim Thaqi himself, in this context.”

 10. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Uddrag fra “Kosovo physicians accused of illegal organs removal racket”:

  “The story of how Kosovo hosted an illegal market in human organs began to unfold today in a district court in the capital, Pristina. As armed special forces stood outside, the court heard how desperate Russians, Moldovans, Kazakhs and Turks were lured into the capital “with the false promise of payments” for their kidneys.

  EU prosecutor Jonathan Ratel told the court the organs had been illegally removed from victims and transplanted into wealthy recipients in the clinic, known as Medicus. ”

  “… what the court did not hear is that the Medicus clinic has been linked in a Council of Europe report to a wider network of Albanian organised criminals. They are said to have had close links to senior officials in Kosovo’s government, including the prime minister, Hashim Thaçi.”

  “After medical checks and blood tests, he says a “handful” were moved to a farmhouse in Fushë-Krujë, a town north of the Albanian capital, Tirana. According to the report, some of these prisoners became aware of the fate that awaited them, and are said to have pleaded not to be “chopped into pieces”.

  The report adds: “The testimonies on which we based our findings spoke credibly and consistently of a methodology by which all of the captives were killed, usually by a gunshot to the head, before being operated on to remove one or more of their organs.”

  The Guardian has established that organs are believed to have been shipped to Istanbul, in a criminal racket operated by Yusuf Sonmez, the same Turkish doctor wanted by Interpol for his alleged involvement in the Medicus clinic.”

 11. Af Casper Pedersen

  -

  Albanien kan sammenlignes med Marokko, forskellen er at i Marokko snakker man Fransk som første fremmedsprog, og i Albanien gør man ikke, også ligger Albanien i Europa (jeg har været begge steder mere end en gang).

  Jeg tror ikke Albanien er moden til at blive en del af EU. Man burde først kigge på Serbien da de i det mindste ikke er kendt for at nappe andres biler.

 12. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Hvorfor tror Cordua egentligt, at det er specielt vigtigt, at mange bosniere drikker alkohol og spiser svin?

  Er han virkeligt så primitiv, at han tror, at det beviser, at de er velintegrerede?

  De bosniske indvandrere – og især deres efterkommere – er langt mere kriminelle, end andre danskere er, selvom deres kultur på mange måder ligner vores mere, end andre, mere fundamentalistiske muslimers kultur gør.

 13. Af Torben Steno

  -

  Hvor har Cordua ytret sig således?

 14. Af J. Hans en

  -

  AF JAKOB SCHMIDT RASMUSS EN – 3. MAJ 2017 18:58
  “Hvorfor tror Cordua egentligt, at det er specielt vigtigt, at mange bosniere drikker alkohol og spiser svin?”

  Bosnien?
  Er det ikke Albanien som Steno skriver om?

 15. Af Niels Juul Hansen

  -

  Jakob Schmidt Rasmussen

  Jeg tror du blander lidt rundt i bloggernes navne.

  Men du har ret.

  Selv etnisk danskere, som æder svin og drikker som svin, bliver ikke automatisk integreret i det danske samfund.

  Euroislam eller eurokristendom. Jeg tror begge dele er en gang sludder og vrøvl.

  Stono skriver:

  “En muslim bør betragte sig som bundet af en kontrakt, både af moralsk og social karakter, med det land, vedkommende bor i, og bør respektere landets love.
  Muslimer bør betragte sig selv som borgere i ordets fulde betydning og bør deltage i det sociale, organisatoriske, økonomiske og politiske liv i de lande, hvor de bor.”

  Det kan du ikke engang få alle etnisk danskere til at skrive under på.

  Vi har skattefusk, sort arbejde, manglende forældredeltagelse i børnenes skolegang osv osv.osv.

 16. Af Søren Agersnap

  -

  Jacob Schmidt Jacobsen prøver at sætte albanerne i et dårligt lys ved at påstå, “at de albanske muslimers første præsident, Ilija Izetbegovic, ikke blev dømt for grove krigsforbrydelser mod serbiske krigsfanger var, at han døde før anklagerne var parate.” Nu var Itzebkovic bare bosnisk præsident (derfor et serbokroatisk navn). Albanien har ikke været i krig med Serbien og har følgelig ikke haft serbiske krigsfanger. Og hvad der er sket i Kosovo, kan jo ikke være Albaniens ansvar.

 17. Af J. Hanse n

  -

  I Danmark har man DF segmentet.
  Som ikke kan integreres.
  De få som ikke er på overførselsindkomst, de er skattesnydere alle til hobe.
  De banker koner og børn dagligt.
  Og går ind for dødsstraf.

 18. Af Mehmet Sami Gür

  -

  FAKTA OG IKKE LØGNE INFORMATIONER, TAK!

  Bektashi har intet med Sunni Islam at gøre. Det er en meget mildere version af shiitisk gren af Islam. Bektashi ordenen har mange gnostiske træk og ordenens medlemmer i Albanien/Balkan regionen har kristne og ateistiske rødder. Bektashi ordenens medlemmer kaldes alawitter og tilhører shiiterne. Derfor har Bektashi intet med Islam og slet ikke med Sunni Islam at gøre! For det meste spiller de musik med nogle bestemte instrumenter (f.eks. saz) og synger samtidig. Bønnen og troen fylder meget lidt i Bektashi ordenen.

  Hvorfor giver Torben Steno ikke et eksempel af bosniske (sunni) muslimer?

  En rettroende og ærlig muslim må ikke spise svin, må ikke drikke alkohol (heller ikke vin eller raki) og en muslim kan godt gifte sig med en kristen/ateist, hvis HAN er 100% sikker på at få 100% accept, respekt og godkendelse til Islam.

 19. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Må din datter gifte sig med en kristen?

  Hvis svaret er nej, så er du ikke integreret og bør fise hjem til din diktator!

 20. Af Mehmet Sami Gür

  -

  FAKTA OG IKKE LØGNE INFORMATIONER, TAK!

  Bektashi har intet med Sunni Islam at gøre. Det er en meget mildere version af shiitisk gren af Islam. Bektashi ordenen har mange gnostiske træk og ordenens medlemmer i Albanien/Balkan regionen har kristne og ateistiske rødder. Bektashi ordenens medlemmer kaldes alawitter og tilhører shiiterne. Derfor har Bektashi intet med Islam og slet ikke med Sunni Islam at gøre! For det meste spiller de musik med nogle bestemte instrumenter (f.eks. saz) og danser og synger samtidig. Bønnen og troen fylder meget lidt i Bektashi ordenen.

  Hvorfor giver Torben Steno ikke et eksempel af bosniske (sunni) muslimer?

  En rettroende og ærlig muslim må ikke spise svin, må ikke drikke alkohol (heller ikke vin eller raki) og en muslim kan godt gifte sig med en kristen/ateist, hvis HAN er 100% sikker på at få 100% accept, respekt og godkendelse til Islam.

 21. Af Finn Bjerrehave

  -

  Muslimer nord for Middelhavet, altså tilhørende den industrielle verden, har som religion nok ikke den store kontakt med Muslimer i den arabiske verden, derfor forskellige, hvor selv svinekød samt vin tilhører vores gode liv.
  Tænk hele vores liv dagligdag de sidste 20 år har kun været holdningen til Muslimer integration tørklæde kant til vores kristne livsstil, og befolkningen udtrykker nej til flere Muslimer, og svaret fra vores politikere bliver flere Muslimer, og stopper det aldrig.?
  DF pisser på alle deres vælgere ved ikke at som største borgerlige parti, at indtage regeringsansvar, og disse tøsedrenge, skal udluses ved næste valg.
  Tør vælgerne? Finn Vig

 22. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Hansen

  Ja, listen er lang!

 23. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Der bliver ikke noget som helst udvikling, så længe man fortsat nægter muslimerne som de er. Integration er gensidig og assimilation er ligesom at voldtage, dræbe og udslette. Der er en kamp og konkurrence fra begge sider. Søger I efter splittelse, så er det her den rene og åbenlyse splittelse i landet.

  Det er samfundsøkonomisk skadeligt at nægte muslimerne som de nu er. Hvis muslimerne skal have lige chancer og muligheder indenfor erhverv, job og uddannelse, så skal muslimerne accepteres, godkendes og respekteres som de nu er. På samme måde skal muslimerne leve op til love, regler og samfundsorden ved at tage en uddannelse og begive sig i erhvervsverdenen med betaling af skat osv. Ellers får vi et dårligere og skævere samfund. Især når man tager udgangspunkt i udviklingen af indbyggertallet af det muslimske mindretal. De bliver mere og mere synlige og de er kommet for at blive.

  Men så længe vi har inkompetente politikere, intellektuelle og journalister her i landet, så bliver det kun værre og værre. Politisk er der fokus på integration og delagtiggørelse, men er udført som et implicit mål under dække af assimilation. Det er uholdbart at insistere på denne model. Vi har brug for ledende, samvittighedsfulde og visionære politikere, som omfavner, skaber enhed og forbindelse i samfundet med gensidig respekt og tolerance uanset beklædning, udseende, tro, religion, etnicitet og hudfarve. For vi har alle lov til at være forskellige. Vi kan ikke være ens alle sammen. Det er simpelthen umuligt og for godt til at være sandt. Hvis man er istand til at erkende denne sandhed, så har man også løst integrationsproblemerne.

 24. Af Urban Hansen

  -

  De opførte sig som vilde dyr, de hverken røg eller drak.

 25. Af Astrid Sorgenfri

  -

  Er ALLE TOTAL pacificeret.
  ALLE glemt 1000 års historie !?
  Dagligt tusinde voldtægter, dagligt tusinde røverier, osv. osv. osv.
  ——I HAR SKABT !
  h-a-r skabt …
  MSM viser og reporterer intet, Der er så store bevægelser i EU som INTET MSM reportere –
  En mystisk, CENCUR har beredt sig specielt sidste 2 år (alt slettes) , men FOLKET kan I ikke stoppe –

  I HAR SKABT OS !

  DØ FOR DANMARK

  ISLAM ! = UD AF EU – EU GAME OVER

  VÆR BEREDT ! – historie
  https://www.youtube.com/watch?v=03Scv1Styzc

 26. Af Astrid Sorgenfri

  -

  Snart vil Europa , igen flyde med blod i gaderne .
  Fordi DU stemmer på kommunister EL eller uduelige hippier SF eller bare DU er TOTAL WACO Å osv .
  FORTSÆT .- 1000år .
  VI ER KLAR
  HJEMSENDELSER ELLER TOTAL KRIG !
  https://www.youtube.com/watch?v=EbINrdyAXlE

 27. Af Astrid Sorgenfri

  -

  MEHMET SAMI GÜR
  Du bliver mere og mere islamistisk radikal , tosse.
  Enhver kan genlæse dine tossede post.

  Hvem husker ikke da du , KRÆVEDE Danske skulle betale for speciel plejning af muslimer.
  Du er GAK GAK
  http://bfy.tw/BaQm

  Jeg håber PET¤ FET¤ , har et øje på folk som dig

 28. Af Astrid Sorgenfri

  -

  ah ok – han er en del af skygge hæren fra ANTIFA- der poster som en muslim- det bliver bedre og bedre— eller DÅRLIGERE dag for dag-
  ISLAM UD AF DANAMRK

 29. Af Astrid Sorgenfri

  -

  ah ok – han er en del af skygge hæren fra ANTIFA- der poster som en muslim- det bliver bedre og bedre— eller DÅRLIGERE dag for dag-
  ISLAM UD AF DANMARK

 30. Af Johann Walizscki

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 3. MAJ 2017 22:11
  Hr. Gür lægger op til religionskrig med sine meninger. Han opfordrer direkte islams tilhængere i Danmark til at fastholde sharia og koran som deres grundlov. Samtidig beordrer han sine trosfæller til at adlyde civile love og regler som givet i et kristent land. Love og regler i et kristent land er oftest i direkte modsætning til sharia og koran.
  Fastholdelse af islam og kristne love på én gang er en selvmodsigelse.
  Da hr. Gür er fundamentalistisk muslim vil hr. Gür utvivlsomt tage islams side i en eventuel religionskrig. Den vil automatisk komme, hvis muslimerne stædigt nægter at lade sig assimilere; dvs underkaste sig demokratiets vilje og ikke mere deres guddoms.

 31. Af Kim Kaos

  -

  At lukke ca. 28 mio. fattige albanske muslimer ind i EU er vist et at de mest åndssvage forslag man overhovedet kan tænke sig .

  Har du drukket raki af Torben før du skrev dit debatindlæg?

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  Det var dog en samling svinske(ja, undskyld grise, at vi bruger jer til sådan en polemik) indlæg mod Gür, som egentlig meget afdæmpet prævede at sige, hvad der gælder for muslimske indvandrere til landet, hvis de vil blive en del af samfundet (Gür 22:11). Han siger faktisk det modsatte af det, som WALIZSCKI lægger ham i munden).

  Interessant med identifikationen af de albanske Bektashi med alawitterne, og udtalelsen, at de ikke er muslimer. Det sætter det lidt på spidsen, for Assad er alawit! Så måske står den på flæskesteg hjemme i præsidentpaladset i Damaskus! Når Gür siger, at de ikke er muslimer, så har vi også holdningen til Assadfamilien i Syrien og en forklaring på borgerkrigens voldsomhed.

  Gür ville vistnok sige, men glemte at skrive det udtrykkeligt, at Islam i Bosnien er præget af sufismen, som knytter sig til sunni udgaven af Islam, men sit hjemsted i Konya i Tyrkiet, hvor dens store stifter, Mevlani Rumi, er begravet. Jeg har været der adskillige gange, og det er et interessant sted.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  Det var dog en samling svinske(ja, undskyld grise, at vi bruger jer til sådan en polemik) indlæg mod Gür, som egentlig meget afdæmpet prævede at sige, hvad der gælder for muslimske indvandrere til landet, hvis de vil blive en del af samfundet (Gür 22:11). Han siger faktisk det modsatte af det, som WALIZSCKI lægger ham i munden).

  Interessant med identifikationen af de albanske Bektashi med alawitterne, og udtalelsen, at de ikke er muslimer. Det sætter det lidt på spidsen, for Assad er alawit! Så måske står den på flæskesteg hjemme i præsidentpaladset i Damaskus! Når Gür siger, at de ikke er muslimer, så har vi også holdningen til Assadfamilien i Syrien og en forklaring på borgerkrigens voldsomhed.

  Gür ville vistnok sige, men glemte at skrive det udtrykkeligt, at Islam i Bosnien er præget af sufismen, som knytter sig til sunni udgaven af Islam, men sit hjemsted i Konya i Tyrkiet, hvor dens store stifter, Mevlani Rumi, er begravet. Jeg har været der adskillige gange, og det er et interessant sted.

 34. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM KAOS – 4. MAJ 2017 8:14
  “At lukke ca. 28 mio. fattige albanske muslimer ind i EU er vist et at de mest åndssvage forslag man overhovedet kan tænke sig .”

  Der bor vist ca. tre millioner mennesker i Albanien.

 35. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 4. MAJ 2017 8:46

  Rent hykleri.
  Hvis nogen går efter personer med svinske indlæg, så er det et par typer som Lemc he.

 36. Af Niels Larsen

  -

  Hr. Gür er bare en Erdogan-røvslikker, som ingen behøver tage seriøst.

  Og han har stadig ikke svaret på, om en kristen må gifte sig med hans datter?

 37. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSE N – 4. MAJ 2017 9:17

  Ingen er forpligtet til at besvare personlige spørgsmål eller stråmænd på en blog.
  Intimiderende stråmænd bruges i en stor udstrækning af højrefløjen.

 38. Af M Jørgensen

  -

  Igen og igen kører debatten om flygtninge og migranter og om de skal integreres som en del af det danske samfund.
  Men Danmark er fyldt op , der er ikke behov eller plads til flere i årene fremover.
  Tager man det lange syn på udviklingen på jobmarkedet så vil der om 20 år være 30% færre job til rådighed på grund af den teknologiske udvikling ( disruption).
  Så når en forsker i datalogi Kristoffer Stenbo- Smidt ser på udviklingen så skønner han at det kan dreje sig om 900000 job alene i Danmark .
  Og her er der tale om arbejdsområder som beskæftiger personer i administrative og kontorservice lignende jobs.,
  Så det giver ingen mening at tale om yderligere integration og heller ikke om at lukke Albanien ind i det Europæiske Union som udviklingen i Danmark og Europa tegner til at blive i årene fremover.
  Det er desværre den virkelighed vi må forholde os til som nation.

 39. Af Kim Kaos

  -

  Jeps Hansen – jeg fik et læst forkert – 2886026 siger wiki – min fejl.

  Men ca. 3 mio. ludfattige muslimske albanere vil jeg heller ikke lukke ind.

 40. Af Finn Bjerrehave

  -

  Cordua er svin i sin mund, nemlig nu slukket for jeres radioprogram, hvem skal nu stemme på mit Konservative folkeparti, når ejendomsskatten er i hus, citeret ordret.
  Tænk hvis et parti får en mærkesag gennemført, så mener Cordua og Steno som først venstremand, og næst Alternativet , at partiet skal opløse sig selv, istedet som jeg mener, endelig et parti som får gennemført et partiprogram, og selvfølgelig skal vi fortsat stemme på dette parti.
  Borgerligt knivstikkeri, føj. Finn Vig

 41. Af Johann Walizscki

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 4. MAJ 2017 8:46
  Stakkels hr. Lemche har stadigvæk ikke opdaget, at islam og demokrati er inkompatible størrelse. Hvorfor ellers søger folk med lys og lygte efter ‘Euroislam’, ‘moderat islam’ og jeg skal komme efter dig?
  Inkompatibel betyder, at nuværende islam og demokrati umuligt kan integreres og at du må vælge om du vil overholde demokratiets spilleregler, eller islams modsatte. Det har derfor konsekvenser, når folk begynder at ‘lade som om’ og skøjter hen over alle modsætninger med dumsmarte belæringer, der kun tjener som blålys. Overbevis mig om, at islam er demokratisk og du får en stor undskyldning fra undertegnede.
  Nogle gange kan man dog tvivle på, om hr. Lemche virkelig er teolog, eller om bare spiller uvidende. Følepornografiske argumenter har ingen gang i virkeligheden.
  Read my letters: “islam and democracy are incompatible”.

 42. Af Kim Kaos

  -

  Du har helt ret Hansen – der er kun ca. 3 mio. – min fejl

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  Gür, både du og jeg var for hurtige på den, dine albanere er ikke alawitter, men aleviter, som er en shia-sufisk retning med rødder i Tyrkiet. Prøv at google dem og derefter Alawi.

  Under alle omstændigheder en tiltalende gren af Islam.

 44. Af Allan Hansen

  -

  @ Agersnap

  UPS: Fake News!

  ” Der kan aldrig blive tale om nogen
  fred eller sameksistens mellem islam og
  ikke-islamiske sociale og politiske institutioner.
  Den islamiske bevægelse skal og kan tage magten, så
  snart den er moralsk og antalsmæssigt stærk
  nok til det ikke blot for at ødelægge den ikke-islamiske
  magt, men også for at bygge en ny islamisk magt/stat
  i stedet,,,.
  – Citat: Alia Izetbegovic – bosnisk præsident.
  ” Hvis islam ikke er politisk, er den ingenting,,,.
  ( Ayatollah Khomeini).

 45. Af Gert Hansen

  -

  Artiklen er et typisk eksempel på, hvor naivt og uprofessionelt den danske indvandrerpolitik ’styres’, og har været ’styret’ i 35-40 år.

  Man kan kun anbefale, at folk søger noget mere kvalificeret oplysning om emnet, på Pew Forum f.eks., og ikke lader sig forlede at ‘mavefornemmelser’ og nogle dages besøg i Albanien.

 46. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Lyder herligt i Albanien, hvorfor ikke sende migranterne til Albanien? -der lærer de sikkert meget hurtigt at forsørge sig selv.

 47. Af J. Hans en

  -

  AF KIM KAOS – 4. MAJ 2017 12:01

  Helt i orden.
  Alle kan indsætte den slags fejl i et uopmærksomt øjeblik.

 48. Af Allan Hansen

  -

  Islam har ført krig på Balkan siden Osmannerne kom til Balkan!
  Albanien blev erobret af tyrkerne i 1467.
  Den oprindelige befolkning var( kristne) bønder, håndværker og fisker
  uden våben, så de blev hurtig løbet over ende.
  Titusindvis blev henrettet – byer brændt ned, og store områder
  lagt øde. Som altid blev kvinder og børn voldtaget, og solgt
  på det Nordafrikanske slavemarked!
  Fra Albanien spredtes den blodige jihad sig ud over resten af
  Balkan. Med jihad menes der plyndringstogter, masse massakrer,
  massevoldtægt og børneslaver.
  Det var den krig, der kulminerede med borgerkrigen
  i 1992, Kosovo etc. etc,

  I 1396 måtte Valakiet (Rumænien) og 1513 Moldau anerkende den
  tyrkiske sultan overhøjhed.
  Først i 1877 lykkes det, at få sat tyrkerne på
  porten, da havde de hærget, plyndret og voldtaget
  på Balkan igennem flere hundrede år.
  Man fik dog aldrig smidt tyrkerne ud af Albanien
  de er der stadigvæk i dag.

  Nu tilbage til Alia Izetbegovic:
  Han var medlem af den/det berygtede Bosniske muslimske nazi-hær ( Waffen–SS 13),
  der bestod af 60.000 ( nogle forsker taler om 100.000)
  de stod for udryddelsen af ca. 90% af de bosniske jøder.
  Handzar Divisionen på ca. 28.000 mænd dræbte alene ca.
  250.000 serber, sigøjnere og jøder, sorte og bøsser ( og andet godtfolk)
  Disse krigsforbryder blev aldrig retsforfulgt
  eller dømt – og hvor blev de af?
  I dag står Nazi-Gaza, som en skamplet
  imod den Demokratiske Verdensorden,og
  som en af de grusomste forbrydelser
  imod menneskeheden.

  Kilde: Halvmåne & Hagekors.
  (Halbmond und Hakenkreuz)
  Nu på dansk 2015.

  P.S: eller, som det hedder sig blandt fladfisk ” en tiltalende gren af islam,,.

  Hitler and the Mufti her:

  https://www.youtube.com/watch?v=P2NnB8z627M

 49. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Der er INGEN dyr der mødes om natten og leger Torben

  I har BRAT opvågning ,at vente.
  Historie… demografi
  FÆDRELANDET
  Vi ses
  stol trygt på det din idiot

 50. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Der er INGEN dyr der mødes om natten i skoven og leger Torben

  I har BRAT opvågning ,at vente.
  Historie… demografi
  FÆDRELANDET
  Vi ses
  stol trygt på det din idiot

 51. Af Niels Peter Lemche

  -

  Der er vist gang i “polakkerne” lige nu: “JOHANN WALIZSCKI” og “EDWARD TARASZKIEWICZ”: Det lyder rigtig dansk. Enten har en putlik fået fat i den forkerte navnebog, eller også må man spørge den/de herrer om, hvor længe deres forfædre har været i Danmark?

  Det er perfidt at spærge sådan, men når man udsættes for det fremmedhad, som præger siderne her, så kan man (næsten) ikke lade være.

 52. Af Niels Peter Lemche

  -

  Der er vist gang i “polakkerne” lige nu: “JOHANN WALIZSCKI” og “EDWARD TARASZKIEWICZ”: Det lyder rigtig dansk. Enten har en putlik fået fat i den forkerte navnebog, eller også må man spørge den/de herrer om, hvor længe deres forfædre har været i Danmark?

  Det er perfidt at spærge sådan, men når man udsættes for det fremmedhad, som præger siderne her, så kan man (næsten) ikke lade være.

 53. Af Johann Walizscki

  -

  Danskerhadet er meget værre. Det kommer fra bekvemmelighedsvenskere, men mest fra den islams hellige skrifter, som åbenlyst opfordrer til had mod andre religioners medlemmer.
  Mine forfædre deltog i slaget om Wien 1683, vundet af den polske helt Johan Sobieski, som dengang reddede den civiliserede verden fra islams grusomme teokrati. Sultanen havde indsat over 1 million mand, tvangsudskrevet fra hele Balkan – mod langt færre kristne.
  Barbariske primitive religioner kan alene besejre den civiliserede verden ved masseindvandring, fremkaldt af godnaive vestlige politikere – typer som hr. Lemche deltager i den manøvre.

 54. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHANN WALIZSCKI, jo, du lyder meget polsk! Og ikke et ondt om Polen. Dine tal er noget oppustede, efter hvad man kan læse, op mod max. 300.000 tyrkere ved Wien, og undsætningshæren med 75.000 mand. Det med de tvangsudskrevne, jo, for så vidt som janitsharerne var det, men havde været det siden barnsben. Hvor vanvittigt de politiske forhold var, ses af, at Ludvig XIV af Frankrig benyttede lejligheden, da tyskerne og polakkerne havde travlt i øst, til at besætte Luxembourg og Alsace. Den europæiske egoisme er vores egen største fjende.

  Men sandt er det, at polakkerne ikke fik den behandling, de fortjente efter den 2. Verdenskrig, hvor man startede krigen fra de allieredes side for at befri Polen, hvilken først skete halvtreds år senere, og at man ikke gav den kredit i forbindelse med sejrfesterne efter krigen. Englænderne skammede sig siden gevaldigt. Det er derfor er fokuseres specielt på polakker i film som Slaget om England og A Bridge too Far.

  Men det hjælper ikke, at du som indvandrer — nogle generationer tilbage — ideligen hetzer mod nye indvandrere.

 55. Af Johann Walizscki

  -

  Det er udmærket at kramme islamister – men bedst at have krammet på dem, før end de får krammet på dig.
  Jo større afstand til islams tilhængere, desto større sympati mellem dem og os.
  Islams hellige skrifter har en forunderlig egenskab – ved læsning rammes danske islam apologeter af blindhed – de kan ikke se skrifternes kristenfjendske afsnit. Derfor kan de heller ikke argumentere imod dem – de er jo usynlige.
  Det danske rigsvåben, som det afbildes på pas, bør udskiftes med et foto af bacon. Det vil reducere antallet med bevilget dansk statsborgerskab. De vil jo ikke kunne vise pas i de lande de flygtede fra; når de vender hjem på ferie betalt af danske skatteydere.

 56. Af R Fajnzilber

  -

  Noget skal tiden jo gå med, mens vi venter på at det bliver roesæson.

 57. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHANN WALIZSCKI, i øvrigt kunne jeg lide at vide, hvem du egentlig er. Du dukker pludselig op på Berlingske blot for et par måneder siden, men er ellers usynlig. Ikke et spor af dig nogetsteds. Så navnet er åbenbart et pseudonym, og så er vi tilbage til min tidligere formodning, at du er en putlik. Den “ægte” polske udgave af navnet ville vel være JOHANN WALIZKI, som synes ganske velkendt — på polsk.

 58. Af Niels Peter Lemche

  -

  JOHANN WALIZSCKI, i øvrigt kunne jeg lide at vide, hvem du egentlig er. Du dukker pludselig op på Berlingske blot for et par måneder siden, men er ellers usynlig. Ikke et spor af dig nogetsteds. Så navnet er åbenbart et pseudonym, og så er vi tilbage til min tidligere formodning, at du er en putlik. Den “ægte” polske udgave af navnet ville vel være JOHANN WALIZKI, som synes ganske velkendt — på polsk.

 59. Af J. Hanse n

  -

  Albanske muslimer har både vin og svin i maven.
  Skriver Steno.

  Dette er ikke tilstækkeligt.
  Som vi danskere så bør de også have en indre svinehund.

 60. Af Johann Walizscki

  -

  @J. HANSE N – 5. MAJ 2017 16:03
  Det er langt nemmere at genkende de hjernedøde gnomer, der foretrækker islamister frem for danskere – deres indre svinehund er identisk med deres ydre.

 61. Af Erik hømmer Larsen

  -

  Lemche og Walizscki

  Kan i to højre radikale ikke smutte ned og lege på legepladsen?
  Om man spytter efter gamle mænd/kvinder/børn/indvandre/muslimer/ eller ser russer på hvert gadehjørne høre ingen steder hjemme.
  Forskellen på jer to er ikke metoden, men personen man (torturere) nedgøre….
  klaphatte ;-(

 62. Af J Ha nsen

  -

  AF JOHA NN WALIZSC KI – 5. MAJ 2017 16:34

  Hvem er denne person?
  En Jens en skriver på samme syge måde som Waliz ski.
  Nok om det.
  Ingen grund til at besvare indlæg fra køt ere.

 63. Af georg christensen

  -

  Der er i virkeligheden ingen forskel på såkaldte muslimer som såkaldte kristne. Det eneste,som skiller dem fra hinanden er: Deres forskelligheder i deres såkaldte kulturelle “livsopfattelse”. I en alt for lang magtbegærlig kamp mod hinanden bekæmper kulturene hinanden, i stedet for at finde løsninger, kæmpes der om enerets fornemmelser, fornemmelser som er uværdige, hvis målet er “globalisering”. En globalisering i finansindustriens navn er uværdig overfor LIVET og bør af LIVET foragtes. Finans betyder ikke andet som en “arbejds ydelses betaling for en anden arbejdsydelse”, Så let kan “finanseringen” forstås , desværre også gerne , på bedste “alkymistisk” vis også misforstås.

 64. Af Niels Peter Lemche

  -

  ERIK HØMMER LARSEN, og hvor kommer du så fra? Endnu et af de evindelige pseudonymer fra folk, der ikke tør vedstå, hvem de er. “Højre radikal”, nej, det er jeg ikke. Har stemt socialdemokratisk hele mit liv. Og putlikkerne, jo, de er allevegne, ellers er der noget, der har undgået din opmærksomhed, udsprunget af den initiativrige løgnefabrik i Skt. Peterborg. Men det er jo bare for ærgerligt, at nogle direkte går efter dem. Så skifter de navn en gang til, men budskabet er det samme.

  Borgsmidt ville sikkert allerede have døbt dig “skolelærer”!

 65. Af Erik hømmer Larsen

  -

  “. “Højre radikal”, nej, det er jeg ikke. Har stemt socialdemokratisk hele mit liv. ” De var jo også nazivenlig for over 70 år siden, så det kommer ikke som et chok. Var Vilhelm Buhl et af dine forbilleder?
  Det betyder ikke, at du er venstreorienteret fordi du kalder dig for en socialdemokrat. Din ven borgsmidt er ligeledes ultra højreradikal hvad man tydeligt kan læse udfra både dine og hans udtale om andre.. Tænker og taler man sådan om andre i socialdemokratiet, noget hen ad det vulgære? Nej det lyder som Nye borgerlig, Dansk samling eller DF.. Uanset hvad kan du ikke snige dig udenom dine højreradikale synspunkter..
  ps jeg sidder i Petersborg til en løn af 750.000 danske kr kun for, at klandre dig og andre højreradikale klaphatte.. Min personlige ven Kammerat Putin er jo glødene venstreorienteret og venter kun på hjemmeværnet ser den anden vej, så kommer de og spiser dig og lille Thomas.. Nej fy for pokker han må smage grimt med alle de eder og forbandelser der kommer ud af hans mund.
  klaphat 🙁

 66. Af J. Hanse n

  -

  At albanske muslimer har vin og svin i deres maver.
  Dette er fint og sympatisk.
  Set ud fra et dansk synspunkt.
  Men det gør dem vel ikke automatisk til en slags danskere.
  Drikker de ikke fadøl?

 67. Af J. Hanse n

  -

  Kaj Munk skrev om om den særegne danske mentalitet:

  Du siger, dit Fædreland findes der,
  hvor Prisen for Flæsk er fin.
  Forstaar sig! Hvad er vel mere værd
  paa Jorden end Flæsk for Svin?

  Dette er værd at nævne, eftersom vi lige har flaget smukt og højtideligt for den danske “befrielse” i 1945.

 68. Af Johann Walizscki

  -

  @J. HANSE N – 6. MAJ 2017 8:00
  “At albanske muslimer har vin og svin i deres maver. Dette er fint og sympatisk.”
  — Hvorfor er det fint og sympatisk at albanske muslimer har vin og svin i deres maver?
  “Set ud fra et dansk synspunkt.”
  — Danskerne er da rystende ligeglade, bare albanerne holder sig hjemme i deres eget land.
  “Men det gør dem vel ikke automatisk til en slags danskere.”
  — Heldigvis, for albanerne bliver forhåbentlig aldrig danskere.
  “Drikker de ikke fadøl?”
  — Nej, de drikker ikke øl af fade eller krukker, de drikker nok af flaske eller glas.

  Typiske vrøvletekster fra J.Hansen; han er ekspert i af flytte opmærksomheden fra den islamiske byrde til ligegyldigt vås og tidsfordriv.

 69. Af Erik hømmer Larsen

  -

  Walizscki
  Du er en byrde!!!

 70. Af J. Hanse n

  -

  JOHANN WALIZSKI har ikke kun et svin i maven.
  Også en svinehund.

 71. Af Helge Nørager

  -

  En af de mest solgte bøger i Albanien er en vejledning i obligatorisk blodhævn, fra 1400 tallet.
  Kvinder i Albanien har en mere udadvendt rolle i samfundet end mange andre muslimske balkan lande,
  For det anslås at mindst 50.000 mænd er i frivillig livsvarig husarrest pga regler om blodhævn.
  De er en flok middelalder romatikker og ikke klar til EU, eller noget andet samarbejde med andre.
  De er uden for pædagogisk rækkevide.,

  Og grin bare, for mænd i Albanien er det dødeligt alvor, og alle mænd i en slægt er frit bytte, under de rigtige omstændigheder.
  Det er et stort problem, men har gavnet kvinders ligestilling i samfundet som bi effekt.
  Kvinder må man ikke dræbe.

 72. Af Johann Walizscki

  -

  Larsen
  Du er en hørmer!!!!

 73. Af Niels Peter Lemche

  -

  ERIK HØMMER LARSEN, nemt nok, duer bare en “skolelærer”, som Borgsmidt ville sige, altså en nullitet, der egentlig ikke har noget på hjertet. Fortsæt bare dine idiotiske indlæg.

 74. Af Erik hømmer Larsen

  -

  Lemche : Ville borgsmidt det!!! uhadada Så må jeg skynde mig ind under dynen og stor tude, da miniføren ser ned på mig… Er der mere din højreradikale ven mener om livets tilværelse som du føler du må efterabe?
  Men det er måske også en socialdemokratisk indstilling, at skolelære er nogle bastarder???
  Nogle man efter din gode ven Thomas burde hænge op i klaverstrenge?? Er pædofile?? o.s.v.?? Læser du overhovedet hvad han skriver, eller er du total resistent overfor hvad fascisme er for en ting og hvad der nærer den??
  Meget humant og forstående af en såkaldt teolog, at gå rundt med de mest perfide holdninger om folk og fæ… Du som falder til patten vedrørende sproget her på bloggen, lige indtil man påpeger, at det er din ven Thomas der har skrevet det???? personer som dig og lille Tomse høre fortiden til… Fuldstændig som jeres protektor Uffe Ellemann der lægger spalteplads til din og thomas galde..

  WALIZSCKI du er en stinker!!
  ps. der står en muslim bag ved dig 🙁

 75. Af Niels Peter Lemche

  -

  ERIK HØMMER LARSEN, eller er det Erik Høm Høm Larsen? Stadig kan jeg ikke finde noget i dine indlæg, hvor du faktisk bidrager til diskussionen med noget, der kan anvendes.

 76. Af J. Hans en

  -

  AF HELGE NØRAGER – 6. MAJ 2017 13:32
  “En af de mest solgte bøger i Albanien er en vejledning i obligatorisk blodhævn”

  Jaja.
  Nu skal vi ikke rode for meget rundt i den slags.
  Det kender vi såmænd også fra Nordirland og Spanien.
  Og Frankrig. F. eks Korsika.
  Hvor undertegnede opholdt sig i en periode i ungdommen.
  Den bestialske kommunistiske diktator Enver Hoxha, som Steno kalder ham, fik lidt styr på det i Albanien.
  Men det var jo ikke på Vestens betingelser.
  Så det kan vi ikke bruge til noget.

 77. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. HANS EN, tror du, at titlen er korrekt. Hvem i HHH forstår albansk?

 78. Af Lonny Konradsen

  -

  Som uddannet terapuet har jeg lidt at sige.
  Blev du sat til vægs niels peter lemche 😉
  har lige været inde på uffes blog og hva be har…………
  hvad vil du kalde en person som ham thomas hvis han talte til en åben forsamling?
  sikker på at man ville tabe mund og øre og få lukket mikrofonen i en fart.
  er han mon en rask person eller kæmper han med sin psyke for ikke at gå til grunde?
  hvad er det du ser i ham thomas, niels peter når han siger som han gør?
  hvad er det med de skolelære?har han været udsat for voldtægt eller andet fra en lære side? det er set før og burde han så ikke søge hjælp?

 79. Af Benny b

  -

  “anvisninger til hvordan man kan leve som moderne muslim i Europa. Et par af dem lyder:

  En muslim bør betragte sig som bundet af en kontrakt, både af moralsk og social karakter, med det land, vedkommende bor i, og bør respektere landets love.
  Muslimer bør betragte sig selv som borgere i ordets fulde betydning og bør deltage i det sociale, organisatoriske, økonomiske og politiske liv i de lande, hvor de bor.”

  Nå men så er alt jo godt!
  Desværre siger koranen noget helt helt andet.

  “4.89 De ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!”

 80. Af Niels Peter Lemche

  -

  LONNY KONRADSEN, nå har du det! Jeg opfatter Borgsmidt skolelærere som metaforer for alle, han ikke kan lide, putlikker og deslige. Når jeg bruger ordet, er det i denne forstand.

  og BENNY B: Nej, Koranen siger ikke det, du tror; men moderne islamistiske læsninger af Koranen siger det. Desværre findes der i den del af Islam ingen kritisk forståelse for indholdet af sine kilder. Det gør der i øvrigt heller ikke i fundamentalistisk kristendom.

  Og derfor har anvisningen god støtte i muslimsk tradition, inklusive Koranen.

 81. Af J. Hans en

  -

  AF LONNY KONRADSEN – 6. MAJ 2017 22:22
  “Som uddannet terapuet har jeg lidt at sige.”

  Lonny Conradsen er nok psykoterapeut og parterapeut.
  Ja.
  Her er masser at tage fat i.

 82. Af Lonny Konradsen

  -

  “LONNY KONRADSEN, nå har du det! Jeg opfatter Borgsmidt skolelærere som metaforer for alle, han ikke kan lide, putlikker og deslige. Når jeg bruger ordet, er det i denne forstand.”

  du svare ikke på mine spørgsmål niels peter?

  j hansen:-) det første! men har arbejdet som parterapuet 😉

 83. Af Niels Peter Lemche

  -

  LONNY KONRADSEN, er du bare endnu en putlik? Det hedder ikke “du svare ikke på mine spørgsmål niels peter?”, det hedder “Du svarer ikke på mine spørgsmål, Niels Peter.”

  Seks fejl i så kort en sætning. Du må være putlik.

 84. Af J. Hanse n

  -

  AF LONNY KONRADS EN – 7. MAJ 2017 10:44

  Der er tydeligvis et parforhold på især Ellemanns blog, hvor der er behov for en psykoterapeut og parterapeut.

  Der diskuteres emner på disse blogs, som retteligt burde diskuteres i dobbeltsengen.
  Hvorfor skal alle involveres i to personers interconversation?

 85. Af J Hanse n

  -

  AF LON NY KONRADS EN – 7. MAJ 2017 10:44

  Der er tydeligvis et parforhold på især Elleman ns blog, hvor der er behov for en psykoterapeut og parterapeut.

  Der diskuteres emner på disse blogs, som retteligt burde diskuteres i dobbeltsengen.
  Hvorfor skal alle involveres i to personers interconversation?

 86. Af P Christensen

  -

  Alle blogs på Tanten ender åbenbart med at muzisterne tager over.
  På det punkt ligner de jo desværre Europa.

 87. Af Lonny Konradsen

  -

  tak for svaret niels peter, fuldstændig som forventet..
  må i begge få fred i sjælen og jeres misbrug holde op. jo mere du indtager af alkohol eller andet, jo mere utilfreds bliver du niels peter,. misbrug er noget man skal søge hjælp om og det skal man ikke skamme sig over.
  mvh
  LK
  ps om jeg skriver med stort på en blog er mig ligegyldigt, det er mere indholdet jeg ser på..
  du har mange stavefejl, kommafejl i mange af dine indlæg, det må efter din egen opfattelse af tingene, betyde, at du er en putlik (hvad det så end er)uden selv at vide det.

 88. Af Erik hømmer Larsen

  -

  ” det må efter din egen opfattelse af tingene, betyde, at du er en putlik (hvad det så end er)uden selv at vide det.”
  Ha ha ha den sad sku lige i skuret Konradsen.
  Putlikker er alle dem der har den frækhed, at mene noget andet end Lemche og Borgsmidt selv… Præcis som Putin selv ha ha 😉

 89. Af Niels Peter Lemche

  -

  LONNY KONRADSEN , og ikke at glemme ERIK HØM HØM Larsen, ja, jeg laver slåfejl, men er ikke skyldig i den systematiske ophobning af vold mod sproget, som præger indlæggene fra Putins venner.

  I kan egentlig rende og hoppe i aften. Jeg vil nøjes med at nyde tilintetgørelsen af Le Pen. Hun skal være meget sej for at komme sig over et sådan nederlag: To tredjedele af de afgivne stemmer gik ikke oh jeg gentager ikke til hende.

  Og som Borgsmidt gør opmærksom på på en anden blog, så har Mutti føjet spot til skade ved at vinde delstatsvalget i Schleswig-Holstein.

 90. Af Lonny Konradsen

  -

  forstiller du dig niels peter, at jeg deler opfattelse med le pen? eller skulle være nedtrykt over valget?
  jeg kan ikke nogen steder se hvor jeg skulle have udtalt mig som en halvfascist, undskyld udtrykket. tværtom jeg ser det som en glædelig nyhed, at hun tabte. mange her går nok grædende i seng i nat, men hverken du eller thomas burde lyde som hende, hvis man kan se hvad hun står for.
  du har stadigvæk ikke svaret på 22.22
  man kan ikke skrive hans navn på uffes blog uden, at indlægget forsvinder?

 91. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Polski Islam duński

 92. Af Niels Peter Lemche

  -

  LONNY KONRADSEN, jeg bestemmer selv, hvad jeg svarer på. Du bestemmer intet.

  Men TB har jer alle på krogen med sit opskruede toneleje. I går jo på den og fingerer at være oprørte, ophidsede, hvad ved jeg. Men i virkeligheden afslører han jer. Og du, du er aldeles usynlig på nettet. Det burde du ikke være som terapeut (prøv nu at stave det rigtigt). Så hvor er du terapeut hende? I Langtbortistan???

 93. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 8. MAJ 2017 9:26
  “Det burde du ikke være som terapeut (prøv nu at stave det rigtigt). Så hvor er du terapeut hende? I Langtbortistan???”

  Hende???
  Det lyder frækt.
  I denne sammehæng.

 94. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. H. et point til dig! Tillykke.

 95. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. H. et point til dig! Tillykke.

 96. Af Helge Nørager

  -

  Apropos svin og debat på berlinske.

  Det er ofte som at smide perler for svin, at skrive indlæg her. 🙂

  Og denne antagelse er baseret på iagttagelser, af sprogbrug og fromme ønsker om andre, der gives som respons på skrevne indlæg.

 97. Af Lonny Konradsen

  -

  gud ja jeg har byttet om på e og u ha ha den så jeg ikke.. har ikke kunne finde mine læsebriller i over 3 dage og ser lidt dårligt. normalt har jeg lys i tastaturet, men ikke hjemme. kalder du det ikke selv for en slåfejl?
  jeg arbejder på hospital i københavn niels peter og hvilket får du ikke, at vide da du sikkert ikke forstår, at man ikke kan opsøge folk på arbejde man ikke kender. hvis du ønsker en samtale skal du have en henvisning fra egen læge.

  thomas afslører hvad? at han er meget ensom og alene?
  “, jeg bestemmer selv, hvad jeg svarer på. Du bestemmer intet.”
  ja det gør du da skulle nogle have fortalt dig noget andet? hvor beder folk dig om, at du skal skrive hvad de siger?
  det kunne være rart med et svar fra 22.22 da det vil gøre rent bord.

 98. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 8. MAJ 2017 12:52
  “J. H. et point til dig! Tillykke.”

  Ikke min stil Lem che.
  Men du burde vide, at man ikke kaster med sten, hvis man selv bor i et glashus.

 99. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. HANS EN, og til dig kan man sige, at det heller ikke er en god idé, når man selv bor i et galehus!

 100. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 8. MAJ 2017 14:43.

  Ja Lem che. Du bor sikkert i både et glashus og et galehus.
  Du bor jo sammen med Borgsmit.
  Men lær nu at stave inden du påpeger andres stavefejl.
  Du påstår, at du er en slags professor.
  Skal man ikke kunne stave for at blive professor?

 101. Af Niels Peter Lemche

  -

  LONNY KONRADSEN, joda, og jeg beskylder dig ikke for noget værre i denne sammenhæng. Det var bare det, at du havde gjort det flere gange.

Kommentarer er lukket.