Danskerne i euforisk jubeldemonstration

Af Torben Steno 22

Op mod en halv million danskere trodsede i går de sibiriske kuldegrader og deltog i en gigantisk hyldest til det danske folkestyre. Alene i København skønnes det, at omkring 200.000 mennesker sang og viftede med Dannebrog på vejene ned til Christiansborg Slotsplads, hvor jubeldemonstrationen til ære for vores succesfulde demokrati kulminerede, da den folkekære beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen på vegne af det samarbejdende folkestyre modtog massernes hyldest.

”Af hjertet tak”, sagde han og fortsatte, “vi er også stolte af, at antallet af danskere på offentlig forsørgelse er historisk lavt. Ungdomskriminaliteten og arbejdsløsheden ligeledes. Antallet af asylsøgere er faldet drastisk. Dansk økonomi er så stærk, at vi har både råd til, at de mange med indvandrerbaggrund kan fortsætte med at leve uforstyrret i parallelsamfund, samtidigt med at topchefer løber med tocifrede millionbonusser, når de bliver sat fra bestillingen. Jo, verdens lykkeligste folk har heller aldrig været mere velhavende. Og det er vores allesammens fortjeneste, lød det fra en tydeligt rørt Poulsen, der kvitterede for folkemængdens taktfaste klapsalver med en symbolsk omfavnelse a la Aleksander Dubcek under fløjlsrevolutionen i Prag i 1989.

Lignende scener fandt sted flere steder i det vestlige Danmark. Bl.a. i Esbjerg, hvor det var Bjarne Corydon, som tog i mod folkets ovation.

I København var der dog også sporadiske mishagsytringer. Foran Skatteministeriet demonstrerede et par hundrede fortrinsvis ældre danskere under parolen ”Nej til det digitale helvede”. Her forlangte talerne ikke bare de mange milliarder tilbage, men at de skyldige også stilles til ansvar. Der blev rejst krav om nedsættelse af portoen på breve til tysk niveau og genetablering af menneskelig kontakt i den offentlige sektor.

Ja, det er fake news. Men det er langt fra kun alternative facts. Alle oplysningerne i Troels Lund Poulsens ”tale” på slotspladsen er korrekte. Alligevel går jeg og sikkert mange andre danskere rundt med en daglig fornemmelse af, at det faktisk går rigtigt skidt. Det gør også mange steder uden for Danmarks grænser. Men hvis økonomisk velstand har noget med lykkefølelse af gøre, så går det jo godt i Danmark. Vi er stadig i toppen over verdens lykkeligste folkeslag, men vi giver sjældent udtryk for følelsesmæssigt overskud andre steder end i den slags tåbelige undersøgelser. Hvorfor?

Er angsten for en muslimsk dominans af Danmark så stor, at det kun er islamistiske terroraktioner, der kan få os på gader og stræder med blomster og medfølelse, mens tilsyneladende kun få reagerer, når fire af vores egne drenge sætter ild til en afghansk dreng i DRs nyhedsdirektørs hjemby Ry?

Jeg har ikke svaret, men der er meget, der ikke hænger sammen i Danmark.

 

 

 

 

22 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Det går faktisk skidt.

  Mange kvinder er hundeangste for at færdes alene – og ikke blot efter mørkets frembrud.

  Mange unge danskere bøjer nakken fremfor at kræve ret og rimelighed af angst for en muslimsk lømmels “brødre”.

  Går man i indkøbscenter i det østlige Danmark risikerer man at standse en kugle på vej ud.

  Mange kommer ud til en afbrændt bil om morgenen, når der har været en araber forbi i nattens løb.

  Politiet serverer fake news i dagsrapporten for ikke at gøre folk angste med sandheden.

  Politikerne lader stadig uhæmmet muslimske og afrikanske horder komme ind i landet på trods af, at de ved, at det er ødelæggende økonomisk, socialt og kriminelt.

  Bortset fra det, så går det rigtig fint (tyk ironi er så absolut til stede).

 2. Af Finn Bjerrehave

  -

  Rygtet fortæller 213 milliarder er vores stat snydt for, og ingen økonomisk plan 2, altså aldrig har staten tjent så mange skattekroner, at 213 milliarder skulle betyde noget, men 2,3 milliarder i topskattelettelser , der var næsten det hels folketing enige, det vil ødelægge vores velfærd og måske beløbet som fik vippen til at tippe.
  Jeg jubler den dag, hvor Schweiz blev valgt som model, og et bedre demokrati blev indført, samt afgifter boligskat etc. var fortid.
  U-udslukkelige drømme. Finn Vig

 3. Af Niels Juul Hansen

  -

  Det går fantastisk godt for det store flertal af danskere, men der er stadig alt for mange, som er faldet af i højresvinget herhjemme.

  De mange tusinde mennesker, som mistede deres job i forbindelse med udflagningen og automatiseringen af produktioner, har ikke så meget at juble over. Det vil kræve omskoling og nye udfordringer med helt andre typer jobs end de har været vant til. De ser, at overførselsindkomsten ikke strækker så langt, samtidig med at oplever, at der er tusindvis af boligejere, der tjener mere på skattefri boligstigninger, end man kan tjene på ærligt, manuelt arbejde.

  Fjern skatten på arbejde og erstat den med skat på arbejdsfri indtægter.

  Jeg ved godt at gamle dyder som solidaritet og retfærdighed ikke er i høj kurs i dag, men hvis ikke disse dyder bliver en del af løsningen, så vil der ikke ske nogen ændringer for de dårligst stillede danskere.

 4. Af Svend Jensen

  -

  Forsøget på at skade en AEH dreng i Ry er vel udtryk for unge drenges desværre normale eksperimenterende grusomhed. Andre drenge har sat ild til en kat eller flået en hamster levende.
  I mange muslimske lande findes børnesoldater, der ikke står tilbage for voksne i udøvelse af grusomheder. Hvor mange unge AEH unge-drenge er det nu, som har voldtaget danske piger, i relation til antal unge danske drenge ?
  Både svenske og danske politifolk beretter om næsten lutter muslimske navne blandt sigtede i kriminalsager. At nævne objektive fakta er ikke hetz mod folkegruppe, men rationel information at handle på.

 5. Af jørgen martinsen

  -

  Der er heldigvis stadig folk som interesserer sig for virkeligheden og sandheden, såsom ni els la rs en og sv end je ns en, men mange debatter domineres af bloggere som med stor omhu går uden om alt med virkeligheden som den nu er i Danmark. Alle mulige emner udbreder de sig om, men de snor og vrider sig for at vi skal undgå at debattere den aktuelle samfunds-situation, selvom den er yderst alvorlig.

 6. Af j martinsen

  -

  PS: Den er alvorlig af flere grunde. 1: Familieværdierne og hjemmets fred undergraves og angribes af røde og radikale ekstremister. 2: Halvdelen af velfærden er sparet væk, og yderligere forringelser er på vej. 3: I sundhedsvæsnet breder uhyggen sig. Flere og flere patienter omkommer som følge af nedskæringer og lukninger mv. 4: Kriminaliteten er mangedoblet. 5: Invasionen fortsætter, og de fem millioner menige danskere er nu 3. klasses borgere i deres eget land. Der købes millionvillaer til migranter, mens hjemløse danskere risikerer at fryse ihjel. 6: Infrastrukturen er mange steder kun en skygge af sig selv. 7: Politikken overfor arbejdsløse, erhvervsdrivende, boligejere, bilister, fraskilte, boligsøgende, gamle, børn og unge har aldrig før været så kold, kynisk og asocial som nu.

 7. Af j martinsen

  -

  Er det tilladt at nævne et eksempel på politisk idi oti/galskab? Man har flere steder i landet centraliseret, så sygehuse og skadestuer er blevet nedlagt, og deres funktioner flyttet til et centralt hospital. Det betyder at mange borgere har fået MEGET længere til hjælp i sygdoms- og ulykkestilfælde. I det tilfælde jeg kender til gennem familie, er sygehusene i Augustenborg, Sønderborg og Haderslev blevet lukket/flyttet til kæmpehospitalet Åbenrå. Hvor folk før kunne spadsere eller tage en bybus hen til deres lokale hospital, skal de nu transportere sig 60-70 km, henholdsvis 90-110 km frem og tilbage. Også når det er tåget/isglat/mørkt. Lad os sige at 500 patienter skal besøges af deres familier fra Sønderborg, så skal disse familier køre 500×100=50.000km pr.dag. På en måned=1million 500.000km. På et år 18 millioner km. Hertil kommer ambulancekørsel, rejser til undersøgelser og behandlinger. Nogle behandlinger kræver fremmøde 40-50 gange. Ialt kan det nemt blive til ekstra 30-40 millioner km. Bemærk at personale, behandlinger, udstyr og procedurer ofte er det samme som før, kun murstenene er forskellige. Hvad har politikerne opnået? Intet, udover at chikanere tusinder af borgere og spilde deres tid og penge. Intet ud over at øge antallet af trafikulykker. Intet ud over at forringe den resource for de syge som de pårørende ofte er. Intet ud over at ofre for vold og ulykker nu kan nå at forbløde inden ambulancen når frem. Intet ud over at øge luftforureningen. Intet ud over at kæmpesygehuset er en labyrint med kilometerlange gange. Har man opnået de besparelser der skulle opnås? Nej, det har man ikke. Det hele er et prestigeprojekt for politikere der helt glemte at tage de menneskelige omkostninger i betragtning.

 8. Af j martinsen

  -

  CENTRALISERINGEN AF SYGEHUSENE ER ENDNU EN DÅRLIG OG SKADELIG REFORM.

  Er det tilladt at nævne et eksempel på politisk idi oti/galskab? Man har flere steder i landet centraliseret, så sygehuse og skadestuer er blevet nedlagt, og deres funktioner flyttet til et centralt hospital. Det betyder at mange borgere har fået MEGET længere til hjælp i sygdoms- og ulykkestilfælde. I det tilfælde jeg kender til gennem familie, er sygehusene i Augustenborg, Sønderborg og Haderslev blevet lukket/flyttet til kæmpehospitalet Åbenrå. Hvor folk før kunne spadsere eller tage en bybus hen til deres lokale hospital, skal de nu transportere sig 60-70 km, henholdsvis 90-110 km frem og tilbage. Også når det er tåget/isglat/mørkt. Lad os sige at 500 patienter skal besøges af deres familier fra Sønderborg, så skal disse familier køre 500x100km=50.000km pr.dag. På en måned=1million 500.000km. På et år 18 millioner km. Hertil kommer ambulancekørsel, rejser til undersøgelser og behandlinger. Nogle behandlinger kræver fremmøde 40-50 gange. Ialt kan det nemt blive til ekstra 30-40 millioner km. Bemærk at personale, behandlinger, udstyr og procedurer ofte er det samme som før, kun murstenene er forskellige. Hvad har politikerne opnået? Intet, udover at chikanere tusinder af borgere og spilde deres tid og penge. Intet ud over at øge antallet af trafikulykker. Intet ud over at forringe den resource for de syge som de pårørende ofte er. Intet ud over at ofre for vold og ulykker nu kan nå at forbløde inden ambulancen når frem. Intet ud over at øge luftforureningen. Intet ud over at kæmpesygehuset er en labyrint med kilometerlange gange. Har man opnået de besparelser der skulle opnås? Nej, det har man ikke. Det hele er et prestigeprojekt for politikere der helt glemte at tage de menneskelige omkostninger i betragtning.

  (centraliserings-vanviddet betyder at masser af patienter slet ikke vil få de besøg som de har brug for. Før i tiden kunne man nå et besøg indenfor 1 time. Nu kan man bruge en halv dag på besøg, og kan man så også passe sit arbejde? Om man overlever en alvorlig sygdom afhænger af mange faktorer. Det er den sikre vej til øget dødelighed og endnu flere tragedier, når pårørendes muligheder for at støtte eller forhindre fejlbehandling forringes drastisk, som det her er sket) (forældre kan blive nødt til at opgive deres job, hvis deres barn er indlagt langt væk)

 9. Af C. Hansen

  -

  @ Svend Jensen: Den slags bortforklarende og undskyldende “whataboutism” er lige dele frastødende og rystende. Intet – gentager: intet – kan retfærdiggøre, at man stikker et andet menneske i brand. Husk, hvad Grundtvig sagde: Først og fremmest er vi mennesker. Og så er det bedøvendes lige gyldigt, at den afghanske dreng opførte sig utåleligt, er flygtning, muslim osv. Det må man håndtere på en anden, menneskelig måde. Man sætter ikke ild til andre mennesker, punktum. Ellers synker vi til samme niveau som dem, vi bekæmper, og det er udansk.

 10. Af Svend Jensen

  -

  @C. HANSEN: Din slags bortforklarende og undskyldende “islam-apologi” er lige dele frastødende og rystende. Intet-gentager:intet-kan retfærdiggøre, at unge muslimske drenge i Danmark voldtager unge danske piger og lemlæster andre danskere. Disse seksualforbrydere skal huske, hvad Grundtvig sagde: Først og fremmest er vi mennesker (før vi er muslimer!). Man voldtager og lemlæster ikke andre mennesker, punktum. Ellers synker vi til samme niveau som mange islamiske lande, og det er udansk.

 11. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Er angsten for en muslimsk dominans af Danmark så stor, at det kun er islamistiske terroraktioner, der kan få os på gader og stræder med blomster og medfølelse, mens tilsyneladende kun få reagerer, når fire af vores egne drenge sætter ild til en afghansk dreng i DRs nyhedsdirektørs hjemby Ry?”

  Proportioner, min gode mand. Det virker sært og usympatisk, at du undskylder og bagatelliserer de islamistiske terroristers (ofte antisemitiske terror), ved at sammenligne terroren med grov vold; du mangler proportionssans.

  For terroristerne vil skræmme hele samfundet, (eller udvalgte grupper; i dette tilfælde jøder), mens den grove vold trods alt “kun” er rettet mod offeret.

  Volden plejer, at gå den modsatte vej, men det vil du jo aldrig “reagere” på, for når vore nye medborgere begår vold mod andre, så kan det selvfølgelig undskyldes med, at de bliver udsat for racisme, samt med sociale problemer.

  Bande- og voldskriminaliteten er kommet fuldstændigt ud af kontrol i Malmö, på grund af massemigrationen, hvilket har medført, at borgerne er blevet langt mere angste for at gå på gaden, for volden kan ramme alle uden grund.

  På dén måde virker omfattende og ustoppelig bandekriminalitet også som en meget effektiv form for terror…

  I nat blev et avisbud skudt i Malmö, og politiet leder efter gerningsmanden blandt indvandrerbanderne.

 12. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Vi er måske ikke ligefrem euforiske over, at København endnu ikke har fået de samme tilstande, som der nu hersker i vor naboby, Malmö – men vi er skam taknemmelige!

  Din blogskribentkollega, Mikkel Andersson, skrev i sit forrige blogindlæg: “Lige nu så aner svenskerne eksempelvis ikke, om den næsten tredobling af andelen af kvinder, der har været udsat for seksualforbrydelser fra 2011 til i dag har noget med indvandringen at gøre.”

  Det er især svenske kvinder, der er blevet langt mere utrygge, siden antallet af seksualforbrydelser eksploderede efter massemigrationen forrige sommer:

  Uddrag fra “Svenske kvinder kan ikke gå frit: Hver tredje er bange for at gå ud” af Thomas Harder, EB 10. jan. 2017:

  “Hver fjerde fortæller nu, at deres livskvalitet er blevet påvirket af utryghed – næsten en fordobling i forhold til året før.”

  “- Blandt kvinderne er der 31 procent, der fortæller, at de føler sig noget eller meget utrygge eller at de på grund af utryghed lader være med at gå ud.”

  “Sådan står der i en pressemeddelelse fra det svenske kriminalpræventive råd, Brottsförebyggande rådet (Brå), der i dag kan offentliggøre den nationale tryghedsundersøgesel for året 2016.”

  “- Andelen af folk, der er bange for at blive overfaldet eller mishandlet er steget blandt både mænd og kvinder…”

  ” Cirka hver tredje (34 %) fortæller, at de på mindst et tidspunkt i løbet af året har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.

  – 12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra en aktivitet, fordi de er utrygge.

  – 23 procent mener, at deres livskvalitet er blevet påvirket af denne utryghed – det er næsten en fordobling i forhold til året før.

  I København er der 6 procent der er utrygge

  I juni måned offentligjorde Københavns Kommune ‘Tryghedsundersøgelse 2016’, der viser, at langt de fleste københavnere føler sig trygge, når de færdes i deres nabolag. Kun 6 % af københavnerne fortæller, at de er utrygge i deres nabolag, ligesom færre københavnere har været udsat for kriminalitet.”

  Hvis vi fortsat vil undgå dén negative udvikling, som vi ser i mange, svenske storbyer, så bør vi undgå, at bagatellisere, eller bortforklare terror eller vold, uanset, hvem der står bag!

 13. Af Torben Steno

  -

  Jeg har aldrig gjort mig til fortaler for den svenske model.

 14. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Borgerne i Malmö må være helt ekstremt racistiske, hvis vold, begået af indvandrere per defintion skyldes de indfødte svenskeres racisme.

  Hvis indvandrerbandernes omfattende voldskriminalitet derimod kan borforklares med sociale problemer, så beviser det jo blot, at de sociale nedskæringer er gået alt for langt i Sverige…

  Uddrag fra “Mordbølge skyllet ind over Skåne: Én person myrdes hver 14. dag” af Sofie Synnøve Herschend, TV 2-Nyheder 27. dec. 2016:

  “Rekordmange er blevet myrdet på den anden side af Øresund i år. Svensk politi er i knæ: – Vi har ikke drabsefterforskere nok.”

  “- Der er opstået en slags mentalitet, hvor man er klar til vold. Mange af de involverede er fyre i 20 års-alderen fra Malmøs højhusområder. De er vokset op med, at der findes organiseret vold, og at der er tilbud om våben.”

  “- Det skyldes, at der i visse dele af Sverige er opstået en subkultur, hvor unge mænd med indvandrerbaggrund lever et liv uden for det svenske samfund. De er vokset op i et meget svært underklassemiljø og søger tryghed hos kriminelle bander og netværk, siger han.”

  “Hvad angår den “almindelige kriminalitet”, minder Sverige om et gennemsnitligt europæisk land, men bandekriminaliteten har aldrig været større end nu, siger kriminologen.”

  “For selvom antallet af ægteskabelige mord og alkohol- og stofrelaterede mord også er steget en smule, så er det knivstikkerier og skyderier i ghettoen, der har fået kurven til at gallopere.

  – Det er ikke bare i Skåne, men i flere store byer i Sverige. Det bliver bare værre og værre, siger Jerzy Sarnecki.”

  Så vi er skam taknemmelige overfor dé politikere, der arbejder for at forhindre, at vi får de samme alvorlige, selvpåførte problemer med migrantvold, som de har i Sverige.

 15. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Iøvrigt viser alle historiske erfaringer, at man bør have mistillid til politikere, der udløser masseeufori… De store resultater viser sig ofte meget langsomt, og kræver midler, som ikke ligefrem kalder på eufori; det gør fornuft sjældent.

  Politik bør hellere ligne den modne, indsigtfulde kærlighed, end den stormende, blinde forelskelse – hvis man da vil undgå ulykker.

  Svenskerne opførte sig som fjantede, euforiske teenagere under optakten til folkevandringen, og nu er de ved at vågne op fra den euforiske forvildelse til et, nyt, langt mere ulige og voldeligt samfund.

 16. Af Jesper Lund

  -

  Sidst i Deadline blev din sidste pointe gentaget.

 17. Af Bent Nielsen

  -

  På nettet kan man læse om svenske byer i flammer, om nedskydning af avisbude, om hjemmerøverier, overfald på læger og sygeplejersker, om stenkast og skud mod bilister/ambulancer, om voldtægter og mord, om en politichefs advarsler. (snaphanen, urias, 180gr og den korte avis)

 18. Af Jan Johansen

  -

  Torben Steno slutter sit blogoplæg med, at “der er meget, der ikke hænger sammen i Danmark”, og det har han så sandelig ret i. Det er eksempelvis ejendommeligt, at der stadig er nogle mennesker, der forherliger vores konstitutionelle kongehus, når man ser tilbage på, hvordan denne institution kom til verden ved et statskup i 1660. Den daværende valgte konge, Frederik den 3. tog magten med hjælp fra nogle ganske få særligt udvalgte adelsmænd, hvorefter enevælden blev indført. Det havde ikke meget med et folkestyre at gøre, og i næsten 300 år havde skiftende konger her i Danmark magten enevældigt. En tidligere valgfølgelov blev erstattet af en arvefølgelov, der indebar, at kongerne fremadrettet skulle udpeges i den familie, der selv havde taget magten ved omtalte statskup. Det er da ejendommeligt. I virkeligheden blev kongefamilien belønnet for deres forfædres forbryderiske handling, og ved Grundloven af 1849, hvor vi havde haft mulighed for at indføre et reelt demokrati, blev Frederik den 7. blot strøget med hårene, hvorefter der blev skabt præcedens for den situation, vi kender i dag. Komplet latterligt! Selv forfatteren, Kristian Ditlev Jensen er ved at falde i svime, når kongehuset er i fokus. Han skriver p. t. i Berlingske Tidendes netudgave: “Kongehuset er ikke staffage og bladguld – det er nationens dybeste natur”. Vor Herre bevares! Hvor det dog lyder, men hvad mon han egentlig mener med denne svulstige formulering? Det er han sikkert ikke i stand til at redegøre for. Det ligner i den grad et forkølet forsøg på lefleri. Man fristes til at spørge, hvad han er ude på!

 19. Af Svend Jensen

  -

  @JAN JOHANSEN – 9. FEBRUAR 2017 18:24
  “…ved et statskup i 1660. Den daværende valgte konge, Frederik den 3. tog magten…”
  Lidt mere kompliceret end som så –
  Den danske adel havde svigtet totalt under svenskekrigene, især Corfitz Ulfeld som blev Carl X’s nærmeste rådgiver. Samtidig havde kongen lånt ganske mange penge af borgerskabet. Kongen var også svært hæmmet af en stram håndfæstning, dikteret af adelen. Alt i alt var situationen moden til et magtskifte. Snu som han var, trak Frederik III i trådene bag kulissen. Han fik de ikke-adelige stænder til at kræve Enevælden indført, ved at afgive forskellige subtile løfter, hvis opfyldelse flyttede magt, embeder og indflydelse til borgerskabet. Kongen ‘tog’ således ikke magten, han blev anmodet om at overtage den. Folket jublede euforisk.
  Et klassisk politisk kneb.
  Frederik III var en af Oldenborger slægtens mere intelligente medlemmer.

 20. Af Jan Johansen

  -

  Det lyder ikke helt usandsynligt, Svend Jensen, men hvorfor skulle kongefamilien næsten 300 år senere belønnes med evig forsørgelse. Var der overhovedet tale om en belønning, eller var det Frederik den 7, der blot tiltvang sig retten til evig udemokratisk forsørgelse? Med Grundloven havde vi dog haft mulighed for at lægge afstand til kongefamiliens usympatiske tilbøjeligheder, men istedet lagde man sig næsegrus i støvet for at tækkes en højst udemokratisk foreteelse.

 21. Af jan ulrik friis

  -

  ‘Steno “……. de mange med indvandrerbaggrund kan fortsætte med at leve uforstyrret i parallelsamfund ”

  Det er bestemt helt og totalt uønsket, parallelsamfund = borgerkrig, før eller siden bryder dette ud i regulær borgerkrig, har vi overhovedet intet lært af eksempelvist Malmø?
  Lad det være os en lektie, hvem af os danske vil frivilligt bo i Malmø, hvor det svenske folk nu fortrænges af den radikale islam!

  Parallelsamfund er bestemt helt uønskede, overhovedet ingen fremtidshåb i et sådant, tværtimod vil det fjerne ethvert fremtidshåb for det danske folk, og nedtælling!

  Denne blog til at blive klog på, tak Steno, gå istedet selv ind i kommetarsporet og bliv gammelklog, læs eller genlæs, Steno da vil du komme til indsigt.

  Islamisterne skal naturligvis alle hjemsendes, “godhedsindustrien” skal istedet omskoles, være en rigtige godhedsindustri, der skal igen bygges lokale sygehuse overalt i landet, et sygehus skal ikke kun være et sygehus, det skal være slut med at sende halvsyge mennesker tilbage på gaden, at efterlade dem til deres skæbne, fordi sygehuset enten mangler penge eller sengepladser, at ikke behandler de syge!

  Sygehuset skal også være et kursted et wellness center, med alle tilbud tilgængelige, motion, velvære, massage, kurbade, tropiske bade, sauna, undervisning, jobtilbud, spa og boblebad, genoptræning, idrætsanlæg, 5 stjernes menu………… et fremtidigt dansk hospital skal være af standard som et 5 stjernes hotel, og landsdækkende.

  Det har vi råd til, vi har ikke råd til at lade være, for når islamisterne alle forsvinder, da forsvinder også volden til 99%, de mange voldsofre minimeres kraftigt, pengene fra “godhedsindustrien” kommer over i sygehussystemet.

  Der opstår ligefrem mangel på patienter!

  Dette kan ikke lade sig gøre om islamister springer omkring i Danmark, og omkring i hospitalet, på gangene eller i wellness afdelingen, i svømmebadet overfalder de danske kvinder, eller udenfor på gaden.

  Et dansk hospital skal være som et 5 stjernet hotel, gratis service, og inden for gåafstand.

  Da vil alle danske tage på hospitalet, det vil de, det er også meningen, at et hospital ikke bare skal behandle syge mennesker, men også forhindre at folk bliver syge, at sikrer at syge bliver raske igen.

  Hvad nytter det altsammen om vi som nu bliver knivstukket på gaden, eller omkommer i trafikuheld den lange vej til eller fra hospitalet, lemlæstede og halvsyge mennesker slippes nu igen løs på gaden i mangel på penge eller sengepladser, knivstikkere er på overarbejde, for det er de samme syge mennesker de løber ind i igen og igen!

  Hvem af os danske vil så forlade Danmark, når volden når “berigelsen” er forsvundet, når vi til enhver tid kan chekke ind og gratis på et 5 stjernes hotel, med fuld hospital service og wellness service 24/7 til fuld rådighed, at godhedsindustrien er til for dig, at ikke som nu hvor “godhedsindustrien” ihærdigt arbejder imod dig!

  Make Denmark healthy again!

 22. Af georg christensen

  -

  En overskrift med “spænding” i, en overskrift ,som minder mig om: Oh,oh, ja, fru kammerherreinde , her går det godt , grisene er på griseanstalten og køerne på marken, hvor muldvarpen stadig graver sig frem, medens ormene nyder jagten, oh,oh, ja fru kammerherreinde her går det godt, godset er brændt ned, men livet er der stadig, godset , fru kammerherreinde betaler vi jo alle i forsikrings modeller og hvis ikke, så betaler vores fælles samfundskasse. Men “minderne” og mine illusioner om, er forbrændt, tag det ikke så højtidelig, dine “minder” tilhører stadig dig, ingen ønsker at tage dem fra dig, nu må jeg også løbe fru kammerherreinde inden jeg selv brænder inde.og agurkesalaten brænder på..
  Far vel og tak for tiden som bare gik bort.

  NB: sådan kan det gå, når forskelligheder ikke evner ,eller har viljen til at forstå hinanden

Kommentarer er lukket.